×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Οι καλύτεροι Πελεκάνοι στην Κύπρο

Οι καλύτεροι Πελεκάνοι στην Κύπρο


Πώς δουλεύει

Είναι Δωρεάν & χωρίς Προμήθεια! Αλήθεια!

2

Πάρε μηνύματα & τιμές
3

Κάνε την καλύτερη Επιλογή


Δώσε Βαθμολογία

1002 Πελεκάνοι προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στο AtYourService

Εσύ ακόμη βασανίζεσαι στο τηλέφωνο;

Κάθε μήνα στο AtYourService

0


50000
Επισκέπτες Ψάχνουν Υπηρεσίες
€0


€200 000
Ζητούνται Υπηρεσίες Αξίας
0


10000
Εταιρίες δίνουν Προσφορές

Τα πιο Μεγάλα ΜΜΕ στην Κύπρο μιλούν για το AtYourService

 • "...δωρεάν, πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες χρήστες..."
 • "...σπουδαίο εργαλείο για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κερδίζουν ένα επιπλέον εισόδημα... "
 • Καταπληκτικό!
 • " ... Ένα από τα πλέον επιτυχημένα startup στην Κύπρο, εύχρηστο τόσο για επαγγελματίες όσο και για πελάτες. ..."
 • "...εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αγορά της χώρας σε πολύ λίγο χρόνο..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...με μόνο ένα χτύπημα στο internet... σου λύνονται τα χέρια ..."
 • " ... ένα σωτήριο site, όπου θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες να προσφέρουν υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές ..."
 • Καταπληκτικό!
 • ".. Μια Κυπριακή Startup βοηθά την οικονομία..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...Μια καλύτερη Αγορά..."
 • " ...από τις πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες αναζήτησης εργασίας. ..."

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το AtYourService για όλες τις Υπηρεσίες που χρειάζεσαι;

4 από τους 8923 Λόγους :)

Έχει τους
καλύτερους Επαγγελματίες

Σε βοηθά να εξοικονομήσεις
πάρα πολύ χρόνο!

Σε βοηθά να βρεις την
καλύτερη τιμή!

Εν τέλειο!
τζιαι εν 100% Κυπριακό!

Τι λένε φίλοι από όλη την Κύπρο για το AtYourService;

(ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια)

Λατρεύω τις Βαθμολογίες
Ξέρεις πάντα πόσο καλός είναι ένας Επαγγελματίες βλέποντας τις βαθμολογίες στο Προφίλ του
Αντιγόνη Ανδρέου
Εξοικονόμησα πολλή Χρόνο & Χρήμα
Απλά επέλεξα την Υπηρεσία που έψαχνα και πήρα 3 Προσφορές σε λιγότερο από 24 ώρες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στην Κύπρο
Γιώργος Χατζηγεωργίου
Δεν χρειάζεται να Διαπραγματευτείς!
Αλήθεια! Οι Επαγγελματίες ξέρουν ότι θα λάβεις κι άλλες Προσφορές και έτσι δίνουν την καλύτερη τους προσφορά από την αρχή
Σύλβια Μιχαήλ
Πραγματικά δίνουν 110%
Οι Επαγγελματίες δίνουν το 110% της ενέργειας τους γιατί ξέρουν ότι θα λάβουν βαθμολογία στο τέλος της Εργασίας
Ανδρόνικος Κλεάνθους

Θέλεις να βρεις τα καλύτερα Πελεκανικά στην Κύπρο;

Δες Σχόλια & Βαθμολογίες από προηγούμενους πελάτες

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

×
Ψάχνεις για Πελεκανικά Κάνε το πρώτο βήμα

Πώς μπορεί ένας καλός Ξυλουργός να βοηθήσει

απο:Costantina 29/09/2015 10:10

Οι Ξυλουργοί,οι τεχνίτες του ξύλου ενός οικονομικού και φυσικού υλικού που ομορφαίνει και «ζεσταίνει» μοναδικά κάθε χώρο, μπορούν να σε βοηθήσουν με κάθε κατασκευή. Γνώρισέ τους μέσα από τον λεπτομερή οδηγό του AtYourService!
 
Ο περισσότερος κόσμος, θεωρεί το επάγγελμα του πελεκάνου, ένα απλό και εύκολο επάγγελμα. Όμως πρόκειται για μια από τις πιο δύσκολες εργασίες.

Για σκέψου λιγάκι, οτιδήποτε κι αν θέλεις να φτιάξεις με ξύλο, χρειάζεσαι γερή σκέψη για να σκεφτείς όλες τις λύσεις και άψογη γνώση μαθηματικών και γεωμετρίας για να μετρήσεις και να φτιάξεις σωστά τα σχέδιά σου.
 
Πρόσθεσε και λίγο από αρχιτεκτονική, κάτι ακόμη από σχέδιο και βεβαίως, να «πιάνει» το χέρι σου στις ακριβείς μετρήσεις. Τέλος, να έχεις οπωσδήποτε ταλέντο στη διακόσμηση και το δούλεμα του ξύλου. Δεν είναι παίξε-γέλασε!
 
Για να καταλάβεις τί απαιτείται για το επάγγελμα του πελεκάνου, πάρε μερικές σανίδες ξύλο και δοκίμασε να φτιάξεις κάτι απλό, όπως ένα τραπέζι ή ένα γραφείο.

Ή που θα παιδευτείς πολύ ή μεταξύ μας, μην το επιχειρήσεις καν, είναι κρίμα να πάνε στράφι τα υλικά σου. :)
 
Έτσι λοιπόν, ένας καλός επαγγελματίας πελεκάνος, ουσιαστικά κάνει πολλά επαγγέλματα μαζί, με μεγάλη δεξιοτεχνία και ακρίβεια, οπότε για να πάρεις το αποτέλεσμα που θες, χρειάζεσαι τους καλύτερους. 

Ποιός είναι ποιός

Μια ξυλουργική εργασία φυσικά, μπορεί να αφορά πάρα πολλές κατασκευές και γκάμα προϊόντων. Ο περισσότερος κόσμος τα μπερδεύει, καθώς έχουμε πολλές λέξεις που περιγράφουν το επάγγελμα και τις διάφορες κατηγορίες του: μαραγκός, ξυλουργός, επιπλοποιός και πελεκάνος! :)
 
Γενικά βέβαια, για τον πολύ κόσμο όλα αυτά σημαίνουν περίπου τα ίδια πράγματα με μικρές διαφορές ανάλογα την κάθε περιοχή και τί λέξεις συνηθίζονται ή ίσως το είδος των κατασκευών και προϊόντων που κατασκευάζουν ή εμπορεύονται.
 

Για παράδειγμα, ένας επιπλοποιός, πιο πολύ να φτιάχνει και πουλάει έτοιμα έπιπλα κι ένας ξυλουργός ίσως να ασχολείται περισσότερο με την προετοιμασία και το εμπόριο της ξυλείας, όμως τίποτε από αυτά δεν είναι απόλυτο.
 
Γενικά για να ξέρεις, υπάρχουν τριών ειδών ξυλουργικές εργασίες:

- οι βαριές ξυλουργικές εργασίες όπου σχετίζονται περισσότερο με τη δημιουργία σκελετών κτηρίων και μεγάλων κατασκευών, όπως πλοίων

- οι ξυλουργικές εργασίες φινιρίσματος που έχουν έχουν να κάνουν με τα φινιρίσματα στο εσωτερικό ενός σπιτιού όπως κάσες, πόρτες, παράθυρα και οτιδήποτε ξύλινο βλέπεις στο εσωτερικό ενός κτηρίου και

- οι ξυλουργικές εργασίες που αφορούν τη δημιουργία επίπλων ή μικρότερων κατασκευών είτε για λειτουργικούς είτε για διακοσμητικούς σκοπούς.

Φυσικά, σε αυτήν την κατηγορία θα βρεις και εκείνους που απλά πουλάνε ή επισκευάζουν οτιδήποτε από ξύλο.
 
Οπότε, όπως κι αν είναι o σωστός τίτλος, ας δούμε πρώτα όλο το εύρος των υπηρεσιών όλων των επαγγελματιών του ξύλου για να ξέρεις τί έχεις στη διάθεσή σου:

Ξυλουργικές εργασίες και προϊόντα

Το ξύλο είναι ένα πανέμορφο φυσικό υλικό που «ζεσταίνει» και «γλυκαίνει» μοναδικά τους χώρους, τρομερά ευέλικτο για κατασκευές κάθε τύπου, σχήματος και δυσκολίας και σχετικά, οικονομικό. Γι’ αυτό και είναι τόσο περιζήτητο.
 
Οι κυριότερες υπηρεσίες ενός μαραγκού / επιπλοποιού / πελεκάνου / ξυλουργού, περιλαμβάνουν: 

Έπιπλα

Είδη: Ντουλάπες, ράφια, πόρτες, έτοιμα έπιπλα κουζίνας, έπιπλα μπάνιου, σαλόνια, τραπεζαρίες κτλ.
Υπηρεσίες: Πώληση ετοίμων επίπλων, παραγγελία επίπλων για δημιουργία στα μέτρα σου, αναπαλαίωση και επισκευή.

Κατασκευές

Είδη: ραμποτέ σε οροφές και τοίχους, ξύλινα πατώματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, κουφώματα, παράθυρα, πατζούρια, πέργκολες, πλατφόρμες αυλής, στέγαστρα, πάγκοι, εντοιχισμένα έπιπλα, πατάρια, παραβάν ή κάλυψη χώρων.
 
Φυσικά, και κάθε είδους ειδικές κατασκευές όπως για παράδειγμα, να φτιάξεις ένα κρυφό πατάρι στο λουτρό ή να επενδύσεις έναν άσχημο τοίχο με ξύλο.


Υπηρεσίες: Μελέτη, σχεδιασμός, δημιουργία στα μέτρα σου, τοποθέτηση, συντήρηση, επισκευές, προσθήκες, μεταποίηση.

Πολύπλοκες κατασκευές

Το καλό του ξύλου σαν υλικό, είναι πως μπορεί να ενσωματωθεί σε κάθε στιλ και δεν σε περιορίζει στην διακόσμηση. Μπορεί δηλαδή να είναι από κλασικό, επιβλητικό και αριστοκρατικό μέχρι χωριάτικο, υπερμοντέρνο ή ακόμη και αντίκα ή να φαίνεται και πολύ παλιό.
 
Έτσι, μπορείς να επιλέξεις το ξύλο ως το βασικό σου υλικό και με αυτό να «χτίσεις» τη νέα εικόνα του καταστήματός σου, να ανακαινίσεις το σπίτι σου ή ακόμη και να φτιάξεις ένα ολόκληρο δωμάτιο (επένδυση και έπιπλα) από ξύλο, όπως π.χ. ένα παιδικό δωμάτιο.

Ανακαίνιση καταστήματος

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες καταστημάτων, θέλουν να δώσουν έναν τόνο ζεστασιάς και φυσικής ομορφιάς στον χώρο τους και γι’ αυτό επιλέγουν το ξύλο ως κύριο υλικό για την ανακαίνιση του καταστήματός τους.
 
Η γκάμα προϊόντων και κατασκευών στη διάθεσή σου, είναι μεγάλη.

Από ξύλινα ράφια και επένδυση πατώματος και τοίχων, μέχρι πολύπλοκες κατασκευές εντοιχισμένων επίπλων για αποθήκευση, πάγκους κάθε σχεδίου και ειδικές θήκες/ράφια φτιαγμένα ειδικά για τα προϊόντα τους, όπως για παράδειγμα ένας μοναδικός ξύλινος τοίχος -  κελάρι με υποδοχές για δεκάδες φιάλες, για την πώληση κρασιών.
 
Πρόκειται για εξαιρετικά οικονομική λύση σε σχέση με άλλα υλικά, και εάν ο τεχνίτης είναι έμπειρος, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει εντελώς την εικόνα ενός καταστήματος.

Ολόκληρα σπίτια

Φυσικά, σημαντικό κομμάτι των ξύλινων προϊόντων και εργασιών είναι τα πανέμορφα προκατασκευασμένα σπίτια. Συνήθως, προέρχονται από Σκανδιναβικές εταιρείες Σκανδιναβικές και είτε μεταφέρονται, είτε συναρμολογούνται σε κάθε χώρα.
 
Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία από τις πιο διαδεδομένες λύσεις σε προκάτ καθώς τα σπίτια από ξύλο, είναι υγιεινά, ανθεκτικά, ευέλικτα όπως κάθε προκατασκευασμένη κατοικία αλλά θυμίζουν περισσότερο φύση και είναι φτιαγμένα εξ’ ολοκλήρου από ένα φυσικό υλικό!
 

Ανακαίνιση σπιτιού

Ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, πάγκοι, εσωτερικές και εξωτερικές πόρτες, ράφια, και εντοιχισμένα έπιπλα, όλα αυτά τα ζητάς συνήθως από κάθε επαγγελματία του ξύλου, ανάλογα την εξειδίκευση και την εμπειρία του σε κάθε τύπο κατασκευής.
 
Υπάρχουν μαραγκοί που είναι εκπληκτικοί στα ντουλάπια κουζίνας αλλά σπάνια θα τους προσλάμβανες να σου φτιάξουν και ραμποτέ οροφής ή πάτωμα με παρκέ. Θέλεις δηλαδή τον μαραγκό εκείνο που έχει εξειδίκευση στην κατασκευή που ζητάς.

Επίσης, με το ξύλο μπορεί να καταπιάνονται και άλλοι μάστορες ή μικροκατασκευαστές που αναλαμβάνουν σχεδόν τα πάντα και μάλιστα με επιτυχία, όμως εάν θες πιο μεγάλη ή πιο επαγγελματική δουλειά, καλό είναι να πας κατευθείαν σε έναν τεχνίτη του ξύλου.

Ο μαραγκός είναι σαν τον ράφτη.

Ποτέ δεν θα πάρεις κάτι «έτοιμο», το ύφασμα θα είναι πολύ καλύτερης ποιότητας και το κοστούμι θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα σου.

Ένας καλός μαραγκός, συνήθως είναι ο πρώτος άνθρωπος που καλείς για κάθε αλλαγή στο σπίτι, το οποίο το φτάνει να το ξέρει καλύτερα από εσένα.
 
Εάν λοιπόν ακόμη δεν έχεις χτίσει μια τέτοια πολύτιμη σχέση, να τί να ψάξεις για να βρεις τον δικό σου οικογενειακό μάστορα, καλό μαραγκό:

Τί να περιμένεις από έναν καλό μαραγκό

Να τον βρίσκεις όταν τον χρειάζεσαι

Το αστείο με τους τεχνικούς που είναι τόσο δυσεύρετοι όσο οι γιατροί - και κοστίζουν ακόμη περισσότερο - δεν είναι και τόσο πολύ αστείο εάν χρειάζεσαι κάποιον άμεσα.
 
Έτσι, εκείνος ο τίμιος και ευσυνείδητος μαραγκός που θα έρχεται σε λογικό χρόνο να σου δώσει λύσεις ή και τις υπηρεσίες του είναι μεγάλο πράγμα στις μέρες μας.

Να σου προτείνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις για σέναΜπορεί λόγω εποχής, οι έτοιμες λύσεις που θα βρεις στο εμπόριο, να είναι πραγματικά πολλές, όμως μερικές φορές χρειάζεσαι λύσεις φτιαγμένες για τον δικό σου χώρο, είτε γιατί θέλεις ένα σχέδιο που δεν υπάρχει, είτε απλά γιατί θέλεις να κρύψεις ένα πρόβλημα.
 
Ο δικός σου μαραγκός οφείλει να μελετήσει τον χώρο και τις ανάγκες σου, να προτείνει λύσεις στα μέτρα σου και να μπορεί να σου φτιάξει κατασκευές όπως ακριβώς τις θες.

Να τελειώσει στην ώρα του

Η μεγάλη ζήτηση στο επάγγελμα του μαραγκού, και ειδικά όταν πρόκειται για έναν καλό μαραγκό,  πολλές φορές του δημιουργεί πρόβλημα στο να κρατά τις υποσχέσεις του και τις ημερομηνίες παράδοσης.
 
Ο δικός σου μαραγκός θα πρέπει να είναι επαγγελματίας όχι μόνο στην τεχνική του. Θα πρέπει δηλαδή, να γνωρίζει πότε θα πει όχι, αν αυτό έχει αρνητικό αντίκτυπο στους πελάτες και τη φήμη του.

Να σου προσφέρει κορυφαίες πρώτες ύλες, φθηνότερα

Ως επαγγελματίας και με σαφώς μεγαλύτερη κατανάλωση σε πρώτες ύλες ξυλείας, έπιπλα και άλλες κατασκευές, ο δικός σου μαραγκός θα πρέπει να προμηθεύεται για τη δουλειά σου το καλύτερης ποιότητας ξύλο και συναφή υλικά, σε πολύ καλύτερες τιμές απ΄ότι εάν το αγόραζες εσύ.
 
Εάν λοιπόν, σε χρεώνει πολύ παραπάνω απ΄ότι ένα κατάστημα λιανικής, ίσως να πρέπει να το συζητήσετε.

Να συνεργάζεται και με άλλους επαγγελματίες

Στην περίπτωση που χρειαστεί συνδυασμός των κατασκευών του με άλλες, όπως για παράδειγμα, μια πέργκολα από μέταλλο και ξύλο ή ένας ταπετσέρης για να βάλει ύφασμα στον καναπέ σου, θα πρέπει να είναι σε θέση να σου προτείνει τις δικές του λύσεις και συνεργάτες.

Γενικά, ο σωστός τεχνίτης του ξύλου, πρέπει να έχει ένα δίκτυο από έμπιστους ανθρώπους να σου συστήσει ώστε να συνεργαστούν καλά.


Από προσωπική πείρα, δοκίμασε να προσλάβεις έναν μπογιατζή να σου βάψει την κουζίνα και ταυτόχρονα έναν μαραγκό να σου αλλάξει τα ντουλάπια και ζήτα τους να συνεργαστούν για να σου παραδώσουν σε μια βδομάδα. Σαν τον σκύλο με τη γάτα! :)

Να είναι έμπειρος στην ασφάλεια κατασκευών

Πολλές ξυλουργικές εργασίες, αφορούν κατασκευές με τις προδιαγραφές ασφάλειας που τηρεί και ένας οικοδόμος. Αν για παράδειγμα, χρειάζεσαι ένα γκαράζ από ξύλο, τότε η κατασκευή αυτή, πρέπει να είναι γερή και ασφαλής.
 
Άρα, ρώτησέ τον ή δες τις προηγούμενες δουλειές του για να σιγουρευτείς ότι γνωρίζει από κατασκευές κτηρίων και ασφάλεια.

Μην ξεχάσεις

Γραπτά όλα

Εάν πρόκειται για κατασκευή στα μέτρα σου, οφείλεις να ζητήσεις ένα συμβόλαιο που να αναγράφει οπωσδήποτε το είδος της κατασκευής που συμφωνήσατε, τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει, τα χρήματα που θα πληρωθεί και για ποιό σκοπό (υλικά, εργατικά, εργαλεία, βοηθοί) και τέλος, την ημερομηνία παράδοσης.
 
Εάν τώρα πρόκειται για αρκετά μεγάλη δουλειά, που θα κοστίσει πολύ και θα τραβήξει σε χρόνο, πρέπει επίσης να διασφαλιστείς σε περίπτωση ζημιάς, καταστροφής ή ακόμη και ατυχήματος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Επίσης, σιγουρέψου πως περιέχει αποζημίωση σε περίπτωση που αργήσει η παράδοση του έργου.

Τί να ρωτήσεις πριν προσλάβεις έναν μαραγκό

Εάν η προσφορά του είναι η τελική τιμή

Πολλοί επαγγελματίες, ακόμη και αφού συζητήσουν με λεπτομέρεια τη δουλειά σου και αφού έχουν συμφωνήσει τα πάντα μαζί σου, μπορεί να σε χρεώσουν μια διαφορετική τιμή στο τέλος, ισχυριζόμενοι πως η προσφορά τους ήταν απλά μια εκτίμηση και όχι η τελική τιμή.

Ρώτα εάν πρόκειται λοιπόν για την τελική του τιμή και επίσης ρώτα εάν θα υπάρχουν επιπλέον κόστη κατά τη διάρκεια της δουλειάς.

Να αναλύσει το κόστος του

Πρέπει να ξέρεις πόσο ακριβώς θα χρεωθείς για κάθετι που περιλαμβάνει η δουλειά, ώστε εάν χρειαστεί να διαπραγματευτείς να ξέρεις από πού θα κόψει και τί ακριβώς.

Εάν θα αναλάβει προσωπικά

Πολλοί εργολάβοι δεν έχουν δει σανίδα ποτέ από κοντά. Θα σε ενημερώσουν για την τιμή και θα βάλουν άλλους να κάνουν τη δουλειά. Οπότε, πρέπει να ρωτήσεις εάν εκείνος είναι ο μαραγκός και εάν όχι, ποιοί είναι οι επαγγελματίες που θα εργαστούν για τη δουλειά σου, οι ικανότητες και οι προηγούμενες δουλειές τους.

Τί θα σε χρεώσει ο μαραγκός

Μιλώντας για υπηρεσίες, συνήθως το κόστος μιας ξυλουργικής εργασίας εξαρτάται από πολλά πράγματα. Ένας μαραγκός θα σε χρεώσει για όλα ή κάποια από τα παρακάτω:
- την επιτόπια εκτίμηση
- την μελέτη και τις λύσεις που θα προτείνει στα μέτρα σου
- το κόστος των υλικών
- τα εργατικά του
- τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσει (ενοικίαση μηχανημάτων κτλ.)
- τους εργάτες που θα προσλάβει για την δουλειά σου

Έτσι, όπως καταλαβαίνεις είναι από δύσκολο έως αδύνατο να υπολογίσεις κόστη εάν δεν ξέρεις επακριβώς τί θα κατασκευάσει. Αλλά ακόμη κι αν υποθετικά, όλα ήταν έτοιμα και ήθελες μόνο να γνωρίζεις τα εργατικά του, η χρέωση μπορεί να είναι από 20€ την ώρα έως και 80€.
 
Γιατί τόση μεγάλη διαφορά από μάστορα σε μάστορα; Σίγουρα εξαρτάται από τη δουλειά και τη δυσκολία της αλλά και για τον ίδιο ακριβώς λόγο που ένας μεγαλογιατρός θα σε χρεώσει τα τριπλάσια από τους υπόλοιπους. :)
 

Βέβαια, υπάρχει και η δοκιμασμένη λύση που θα σου βρει κορυφαίους πελεκάνους σε δίκαιες τιμές.

Δημοσίευσε δωρεάν τη δουλειά που χρειάζεσαι στο AtYourService και πάρε δίκαιες προσφορές, από τεχνίτες του ξύλου, που το κοινό έχει αξιολογήσει και βαθμολογήσει.

Κι επειδή ο τεχνίτης ξέρει ότι θα τον βαθμολογήσεις κι εσύ στο τέλος θα δώσει πάντα τον καλύτερο του εαυτό έγινε ήδη η μισή σου δουλειά!

Α! Και μην ξεχάσεις το σημαντικότερο που στατιστικά θα σιγουρέψει την επιτυχία της δουλειά σου: πολλά παγωμένα καφεδάκια για το συνεργείο και γλυκό κιτρομηλάκι της μαμάς! :)

You might also like

Cameraman Γάμου: Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν θέλεις κι εσύ να βιντεοσκοπήσεις τον γάμο σου, καλό είναι να ξέρεις μερικά πράγματα για τα βίντεο γάμου, για τον δημιουργό που επέλεξες καθώς και τις πιο μοδάτες ιδέες για να κάνεις το δικό σου βίντεο να ξεχωρίσει!

Στην εποχή των παππούδων μας, το πολύ να έβλεπες μερικές φωτογραφίες του γεγονότος. Λίγο μετά, οι φωτογραφίες πλήθυναν, έγιναν έγχρωμες και κατάφερνες να ξεχωρίσεις ακόμη και το κραγιόν της νύφης. Σύντομα, έκαναν το ντεμπούτο τους και τα βίντεο όπου με μία κάμερα βιντεοσκοπούσ...

...

Κλιματιστικά στην Κύπρο

Είναι η πιο αγαπημένη οικιακή συσκευή όλων, η πρώτη που θα διαλέξεις για το σπίτι σου και η τελευταία που θα σβήσεις το βράδυ κι αυτό, μερικά μόνο βράδια αλλιώς θα χάσεις τον ύπνο σου. Όμως πόσο καλή αγορά έκανες; Πόσα γνωρίζεις για τα κλιματιστικά και ποιές γνώσεις θα σε γλιτώσουν κόπο και χρήματα;

Διάβασε τον οδηγό μας ώστε το νέο κλιματιστικό σου, να είναι το σωστότερο που μπορείς να αγοράσεις!

Οι ακραίες θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την σκόνη, την ατμοσφαιρική ρύπανση στις μεγαλύτερες ...

...

Συγκρότημα ή DJ. Τι να προτιμήσω για το Γάμο μου;

Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός γάμου που θα φτιάξει για τα καλά τη διάθεση και θα πλαισιώνει για χρόνια τις αναμνήσεις όλων των καλεσμένων σου. Μπάντα ή dj, η απόφαση είναι μόνο δική σου, αφού μάθεις τα βασικά σημεία που θα καθορίσουν τί θα απογειώσει τον δικό σου γάμο.

Το πρώτο και κυριότερο βήμα για να επιλέξεις, είναι να ξέρεις τις δυνατότητές σου και να έχεις πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

Απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις και θ...

...

Κλόουν, Μάγοι & Άλλοι Διασκεδαστές

Ένα παιδικό πάρτι στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Εκτός από την πολύ διαδεδομένη λύση του παιδότοπου με τα φουσκωτά, πλέον έχεις και μια μεγάλη γκάμα από παιδικούς διασκεδαστές για να το απογειώσεις.

Τα είδη επαγγελματιών ψυχαγωγίας για παιδικά πάρτι είναι πολλά και για αυτό ετοιμάσαμε αυτόν τον ενημερωτικό οδηγό για να βοηθήσουμε να κατανοήσεις όλες τις επιλογές.

Πάμε να διασκεδάσουμε τα παιδιά λοιπόν:

Δημιουργοί κατασκευών από μπαλόνια

Πρόκειται για μία οικονομική και πο...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Μονώσεις


Η μόνωση είναι μια από τις πιο σημαντικές και έξυπνες επενδύσεις για το σπίτι, το γραφείο αλλά και κάθε χώρο, διότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα πλεονεκτημάτων, από την υγεία και τον κλιματισμό μέχρι... την τσέπη σου! Σοβαρά.

Ρίξε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που σου ετοιμάσαμε ακόμη μια φορά εδώ στο AtYourService, για τα πάντα γύρω από τη μόνωση.

Hint: μην το καθυστερείς άλλο. Ο Χειμώνας έρχεται! :)

Γιατί να κάνω μόνωση;

Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε έναν ή δυο λόγους για να μονώσει κανείς το ...

...

Μεταλλικές Κατασκευές στην Κύπρο

Πρόκειται για τον «αφανή ήρωα» των περισσότερων κτισμάτων γύρω σου, διότι παρόλο που ελάχιστα ξέρουμε όλοι για τις μεταλλικές κατασκευές, είναι σίγουρα ο πιο διαδεδομένος και αξιόπιστος σκελετός για οτιδήποτε θελήσεις να φτιάξεις.

Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα τί έχει από κάτω η υπέροχη κυκλική σκάλα σου ή η νέα πισίνα του σπιτιού σου, οι περισσότεροι επαγγελματίες που θα αναλάβουν μια κατασκευή σου, θα αναθέσουν ένα μεγάλο μέρος της στη βιομηχανία και τους τεχνίτες των μεταλλικών κατασκευών.

...

...

Επαγγελματικές Κάρτες στην Κύπρο -Πλήρης Οδηγός


Ακόμη και στην ηλεκτρονική εποχή μας, η επαγγελματική κάρτα, αυτό το μικρό χάρτινο εργαλείο των επαγγελματιών της παλιάς εποχής, ακόμη δουλεύει και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σύντομα. Η δική σου; Δες ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν στ’ αλήθεια ξεχωριστή!

Η πιο κλασική εικόνα, η ανταλλαγή καρτών μεταξύ επαγγελματιών στα συνέδρια, είναι κάτι που στην καλύτερη, θα σε στείλει σπίτι με γεμάτες τσέπες και ένα φρέσκο δίκτυο ανθρώπων που ίσως συνεργαστείς. Στη χειρότερη είναι ...

...

Αληθινό ή Συνθετικό Γρασίδι;

Ένας εντυπωσιακός χλοοτάπητας είτε αληθινός είτε συνθετικός, έχει πολλά μυστικά. Εάν το δικό σου γρασίδι θα είναι φυσικό ή πλαστικό δεν εξαρτάται μόνο από τις ανάγκες, τον χρόνο και τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. Διάβασε εδώ όλα τα μυστικά του πριν αποφασίσεις.

Η Φύση έχει πάντα τον πρώτο λόγο όταν μιλάμε για αισθητική ιδίως για χώρους που κυρίως είναι διακοσμητικοί όπως οι κήποι και οι αυλές μας. Όμως όταν ένα τόσο υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα όπως ένα υγιές και πλούσιο γκαζόν δεν συμβαδ...

...

Συστήματα Ασφάλειας για την Εταιρεία σου

Οι επιλογές μας σήμερα για συστήματα ασφαλείας είναι λες και έχουν αντιγραφεί από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ! Η επιχείρησή σου μπορεί να είναι απόλυτα ασφαλής με τη χρήση των νέων εκπληκτικών τεχνολογιών στα συστήματα ασφάλειας και συναγερμού. Εσύ βάλε μόνο το μαρτίνι και εμείς θα γίνουμε ο δικός σου πράκτορας Q σε έναν οδηγό για όλα όσα μάθαμε από τους ειδικούς.

Εάν απλά διαβάζεις ενημερωτικά, έχει καλώς. Εάν όμως θέλεις να επιλέξεις το σωστό σύστημα ασφαλείας για την επιχείρησή σου ...

...

Ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις κατασκευές με Γυψοσανίδα

Η γυψοσανίδα είναι φυσική, οικολογική, εύπλαστη και μπορεί να γίνει όσο δημιουργική θες. Κυρίως, είναι γρήγορη και πολύ οικονομική.

Για εκείνους όμως που δεν γνωρίζουν τα βασικά της, όπως τα είδη, τα ρίσκα και τα μυστικά της, μπορεί να χάσουν μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν σπουδαίες κατασκευές με τον πλέον έξυπνο τρόπο.

Ας την μάθουμε λοιπόν!
Όπως συμβαίνει με καθετί που θέλουμε να κατασκευάσουμε στον χώρο μας, έτσι και η κατασκευή από γυψοσανίδα, εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία, θέλει ...

...

Κλόουν για παιδικά πάρτι


Ο κλόουν για παιδικά πάρτι, παλιότερα γνωστότερος ως και παλιάτσος, ο πιο αγαπημένος κωμικός διασκεδαστής όλων μα κυρίως των παιδιών, έχει πολλούς τρόπους να κάνει και τη δική σου εκδήλωση ή το παιδικό πάρτι, ξεχωριστό. Σου φτιάξαμε λοιπόν έναν οδηγό, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα είδη των κλόουν, τις υπηρεσίες τους, τι να προσέξεις πριν προσλάβεις έναν κλόουν, μα και λίγα ακόμη, που έχει πολύ ενδιαφέρον να τα μάθεις!  ;)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ λοιπόν, τί σημαίνει κλόουν;

Από πού μ...

...

Μαθήματα στην Κύπρο

Σε ιδιωτικό περιβάλλον, στον δικό σου ρυθμό, με όλη την προσοχή εκείνου που σε διδάσκει και μαθαίνοντας πιο γρήγορα απ΄ότι σε τάξη. Τα ιδιωτικά μαθήματα είναι πλέον πιο προσιτά, πιο οικονομικά και προσφέρονται σε πλήθος θεμάτων στην Κύπρο.

Μπες σε έναν νέο κόσμο και κάνε τη ζωή σου συναρπαστική!

Παλιότερα, τα ιδιωτικά μαθήματα ήταν περισσότερο συνδεδεμένα με μικρά παιδιά, μαθητές ή φοιτητές. Είχαν να κάνουν με βοήθεια για το σχολείο, με μία επιπλέον ξένη γλώσσα, με προετοιμασία για την εισα...

...

Πώς να διαλέξεις την καλύτερη Baby Sitter

Μπορεί η υπόθεση εύρεσης Baby Sitter να ακούγεται κάτι δύσκολο για εσένα, όμως ακολουθώντας μια σειρά απλών βημάτων και μεθόδων, κόβεις χρόνο από τη διαδικασία, προστατεύεις το παιδί σου και φροντίζεις να το αφήνεις σε καλά χέρια.

Ως τώρα, οι περισσότερες μητέρες για να βρουν νταντά είτε εμπιστεύονται τις συστάσεις φίλων, ή επέλεγουν μια συγγενή που πολλές φορές είναι μια άπειρη έφηβη, κυρίως για λόγους εμπιστοσύνης και οικονομικούς, αντίστοιχα. Εάν δεν υπάρχουν οι παραπάνω λύσεις δημοσιεύου...

...

Πισίνες στην Κύπρο

Η δική σου πισίνα - όνειρο ζωής. Θέλεις να το υλοποιήσεις; Έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό οδηγό που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι χρειάζεται :)

Κατασκευή Πισίνας

Αν έφτασε η στιγμή να χαίρεσαι το καλοκαιράκι από την ξεγνοιασιά της δικής σου πισίνας, αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να αρχίσεις για να την φτιάξεις, τότε δώσε μας λίγα λεπτά και όλα θα είναι πανεύκολα.

Για να χτίσεις πισίνα έχεις τρεις δρόμους να ακολουθήσεις. Την χτιστή, την πισίνα με Skimmer (και εάν θέλεις υπερχείλιση) και την π...

...

Εκτυπώσεις στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Ρωτήσαμε, προβληματιστήκαμε, είδαμε δείγματα και γενικά, σκάψαμε πολύ βαθιά για να σου ετοιμάσουμε έναν πλήρη οδηγό για τις εκτυπώσεις σου στην Κύπρο. Είτε για το προσκλητήριο του γάμου σου, είτε για τα φυλλάδια της επιχείρησής σου, η επιλογή του σωστού τυπογραφείου δεν είναι όσο απλή φαίνεται.

Πάμε λοιπόν να δούμε τί εκτυπώσεις χρειάζεσαι, τί να έχεις στο νου σου όταν ψάχνεις τυπογράφο και τις επιλογές σου στην Κύπρο. Πρώτα όμως, ας δούμε γιατί αυτό είναι τόσο πολύ σημαντικό.

Γιατί να προσ......

Makeup - Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν λατρεύεις τα smokey eyes αλλά φοβάσαι να τα δοκιμάσεις στο γραφείο, εάν φοράς κόκκινο κραγιόν απ΄το πρωί αλλά σε κοιτούν όλοι παράξενα κι αν γενικά έχεις απορίες για το σωστό Makeup κάθε περίστασης, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Παρόλο που οι παραστάσεις μας είναι πλέον ανεξάντλητες και παρόλο που γινόμαστε όλο και πιο ανεκτικοί σε κάθε είδος εμφάνισης και στυλ, καλό είναι να γνωρίζουμε το σωστό από το λάθος, ειδικά όσον αφορά το μακιγιάζ.

Διότι ένα πολύ λάθος μακιγιάζ δεν είναι απλά άσχη...

...

Ποια η διαδικασία για να κτίστει ένα σπίτι;

Ρωτήσαμε τον Άρη Θεοδοσίου – Αρχιτέκτονα, ποιες είναι οι διαδικασίες που χρειάζονται για να κτιστεί ένα σπίτι!

Ο Άρης μας εξήγησε την κατάσταση με το δικό του πολύ απλό τρόπο.
Τι Μηχανικούς χρειάζεται για να κτιστεί ένα σπίτι;  Ξεκινώντας, για να κτιστεί ένα καινούργιο σπ......

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον καθαρισμό χαλιών

​Το καθάρισμα των χαλιών, ειδικά όταν γίνεται από επαγγελματίες, είναι μια απαραίτητη υπηρεσία αν θέλεις να κρατήσεις τα χαλιά σου σε τέλεια κατάσταση αλλά και απαραίτητο για την υγεία της οικογένειάς σου.

Δες πόσο βρώμικο στ’ αλήθεια μπορεί να είναι ένα χαλί, πόσο συχνά να προσλάβεις ειδικούς για το καθάρισμα των χαλιών σου, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καθαρίσματος που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι επαγγελματίες της Κύπρου και συμβουλές για να διατηρήσεις περισσότερο τα αποτελέσματα.

Ειδ...

...

Τα πάντα για τις Τούρτες Γενεθλιών στην Κύπρο

​Οι τούρτες γενεθλίων είναι ένα από τα πιο σημαντικά και διασκεδαστικά στοιχεία ενός πάρτι. Σοκολάτα, βανίλια, 3D ή απλά μια διώροφη red velvet τούρτα, εάν είναι φρέσκια και υπέροχα στολισμένη, μπορεί να κάνει τα παιδιά και τους ενήλικες πραγματικά ευτυχισμένους.

Οπότε, ας δούμε όλα τα νέα trends για το γλασάρισμα, τη διακόσμηση, τις γεύσεις, τα σχέδια αλλά και τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές για να σου βρούμε την τέλεια τούρτα γενεθλίων στην Κύπρο!

Χρειάζεται μονάχα μία αναζήτηση στην Go...

...

Προκατασκευασμένα σπίτια

Όλο και αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι που προτιμούν την επιλογή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού (είτε για κατοικία, είτε για υποστατικό, είτε σαν βιομηχανική αποθήκη, γκαράζ ή γραφείο)  αντί των συμβατικών.


Η θεμελιώδης διαφορά με τα συμβατικά σπίτια είναι ότι τα επιμέρους δομικά στοιχεία και οι τοίχοι πλήρωσης των προκατασκευασμένων σπιτιών δεν κατασκευάζονται στο εργοτάξιο αλλά παραλαμβάνονται έτοιμα (προ-κατασκευασμένα) από το εργοστάσιο παραγωγής.


Συνεπώς, τα προκατ- σπίτια δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο κομμάτι αλλά από επιμέρους δομικά στοιχεία που μπορούν να ενωθούν για να αποκτήσουν συνοχή. 

  Τι τύποι προκατασκευασμένων σπιτιών υπάρχουν;

Tα εν λόγω σπίτια χωρίζονται σε λυόμενα, (αποσυναρμολογούνται και μετ...

...

Wallpapers στην Κύπρο - Πλήρης οδηγός.

Τα Wallpapers είναι ο μόνος τρόπος για να μεταμορφώσεις γρήγορα τους χώρους σου, είτε σου αρέσουν τα μεγάλα μοτίβα, τα floral, τα έντονα σχέδια, οι δικές σου εικόνες ή ένα μια πιο σοφιστικέ και κομψή εσωτερική διακόσμηση.

Ο οδηγός σου για μοναδικούς τοίχους περιλαμβάνει όλη την τελευταία πληροφόρηση στην εσωτερική διακόσμηση, τα στιλ ταπετσαρίας και οι τύποι της, ανάλογα το μέγεθος, την λειτουργία και τις ανάγκες κάθε χώρου.

Οι ταπετσαρίες δεν είναι κάτι νέο. Βασικά, είναι μια πολύ παλιά μό...

...

Δικηγόροι στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Αν ακούς “δικηγόρος” και “νομικός σύμβουλος” και δεν έχεις ιδέα σε ποιά πράγματα μπορούν να σου χρησιμεύσουν εκτός αν χώρισες ή σκοπεύεις να χωρίσεις ή αν τράκαρες και έχεις δικαστήρια, τότε καλά που έχεις εμάς. Η νομική βοήθεια είναι πολλά περισσότερα και μπορεί να σου λύσει τα χέρια! Κυριολεκτικό αυτό. :)
 
Αν κάτσεις και το σκεφτείς, δεν υπάρχει τίποτε που κάνεις στην καθημερινότητά σου που να μην αφορά έναν δικηγόρο. Ο γάμος σου, η οικογένειά σου, το αυτοκίνητό σου, το σπίτι σου, η δουλε...

...

Κουρτίνες & Blinds: Πλήρης Οδηγός

Κουρτίνες ή Blinds; Σκέτο ύφασμα ή στόρια; Ή μήπως περσίδες και panels; Και τί λες για τα rollers; Ποιοί είναι οι λόγοι να επιλέξεις το ένα ή το άλλο, πόσο δύσκολη η τοποθέτηση/συντήρηση και ποιά τα trends του καθενός; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας και επέλεξε το σωστότερο για σένα.

Εάν ρωτήσεις τη γιαγιά σου θα σε κοιτάξει απορημένη γιατί ποτέ δεν χρησιμοποίησε blinds για το σπίτι, ενώ η μαμά σου ίσως να σου πει τον γενικό κανόνα της δικής της εποχής: στο σπίτι βάζουμε κουρτίνες και στο γρα...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Βάψιμο

Το βάψιμο είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να αλλάξεις την όψη του σπιτιού ή της εταιρείας σου ενώ στις μέρες μας, σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες να δείξεις την δημιουργικότητά σου.

ίτε μόνος σου είτε με τη βοήθεια ενός καλού επαγγελματία μπογιατζή, δες τον πλήρη οδηγό μας για το βάψιμο με όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και τόλμησε να μεταμορφώσεις τους χώρους σου!
 
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Για να βρίσκεσαι εδώ, το σκέφτεσαι σοβαρά να βάψεις το σπίτι, το γρ...

...

7 Υπέροχα χτενίσματα για το Γάμο σου

Το δικό σου νυφικό χτένισμα δεν χρειάζεται να μοιάζει με τα άλλα. Ξέρεις γιατί; Διότι σου βρήκαμε τις 7 πιο hot τάσεις για μοναδικά νυφικά χτενίσματα που λίγες έχουν σκεφτεί και ακόμη λιγότερες έχουν δοκιμάσει!

Το θέμα του γάμου σου, το μήκος των μαλλιών σου όπως και το στιλ του νυφικού σου είναι τα μόνα πράγματα που θα πρέπει να λάβεις υπόψη προτού επιλέξεις το νυφικό σου χτένισμα.

Οι επιλογές μέχρι σήμερα ήταν πολύ περιορισμένες και μάλιστα σχεδόν αναμενόμενες. Στερεότυπα όπως τα μακριά ή...

...

8 Μύθοι για τα προκατασκευασμένα σπίτια

Η αγάπη μας για το “τούβλο” και τα στερεότυπα γύρω από τα χτιστά σπίτια, ίσως μας εμποδίζουν πολλές φορές να συμβαδίσουμε με την εποχή, την τεχνολογία και όλα όσα μπορούν να μας προσφέρουν. Το πρώτο μας βήμα στη γνώση, είναι να “σπάσουμε” τους μύθους.

(αν προτιμάτε μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό για Προκατασκευασμένα Σπίτια εδώ )

Για τους περισσότερους από εμάς είναι παντελώς άγνωστο ότι τα περισσότερα νοσοκομεία και σχολεία αυτού του κόσμου είναι προκατασκευασμένα, ενώ παραπάνω από ...

...

Αρχιτέκτονες στην Κύπρο - Πλήρης Οδηγός

Ένας αρχιτέκτονας είναι το Α και το Ω για να υλοποιήσεις το κτίσμα που φαντάστηκες από τη στιγμή που θα το οραματιστείς μέχρι τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του. Ο σχεδιασμός, η μελέτη, οι άδειες, η επίβλεψη… και πολλές ακόμη χρήσιμες υπηρεσίες που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σου, είναι όλα δουλειά του αρχιτέκτονα!

Ο οδηγός μας, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα όλα αυτά που μπορεί να κάνει για σένα ένας αρχιτέκτονας και ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, αλλά και να μάθεις όλες τις πιθα...

...

Μούχλα & Υγρασία: Πως να την καταπολεμήσεις;

Τα προβλήματα υγρασίας και η μούχλα δεν θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν σκεφτόμαστε τους κινδύνους που απειλούν τα κτήρια ή τα σπίτια μας. Παρόλα αυτά, τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και ειδικά η μούχλα, πέρα από το αισθητικό πρόβλημα ή τις δυσάρεστες οσμές, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες καταστροφές στα κτήρια και στην υγεία μας.

Το AtYourService, σας ετοίμασε έναν λεπτομερή οδηγό για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες, οδηγίες για πρόληψη και τί να κάνετε για να αντιμετωπίσετε...

...

Θερμογραφία στην Κύπρο

Η υπέρυθρη θερμογραφία αναγνωρίζεται ως ιδανική μη-καταστρεπτική μέθοδος προληπτικής συντήρησης και τεχνικής επιθεώρησης κτιριακών, βιομηχανικών & ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ανακαλύψτε  κρυφά προβλήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης.

H υπέρυθρη θερμογραφία είναι μια μέθοδος που σκοπό έχει την πρόληψη και την έγκυρη επιδιόρθωση ενός προβλήματος. Οι υπέρυθρες (IR) τεχνικές χρησιμοποιούνται κοινώς σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας......

Μασάζ στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Εξαφάνισε το άγχος, διώξε τους πόνους στους μυς, τα οστά και τις αρθρώσεις, νιώσε την απόλυτη ηρεμία, την ανακούφιση και την ευεξία μιας συνεδρίας μασάζ. Ο οδηγός του AtYourService για όλες τις θεραπείες και τα είδη μασάζ από τους καλύτερους θεραπευτές στην Κύπρο, είναι τώρα στη διάθεσή σου!

Ως υπολογίσιμος τουριστικός προορισμός, η Κύπρος είναι ανάμεσα στις χώρες που διαθέτουν μια αρκετά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών μασάζ και ευεξίας ενώ το επίπεδο των θεραπευτών μασάζ και των μασέρ μας, είναι κο...

...

10 Συμβουλές για να βελτιώσεις τη διατροφή σου

Η απόφαση για έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής ξεκινάει απαραίτητα από τη διατροφή μας. Όμως, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, η στροφή προς την υγιεινή διατροφή δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά άνοστα, βραστά και απαγορευμένα φαγητά και μάλιστα σε πιατάκι του φρούτου.

Όπως θα σε συμβουλεύσουν και οι περισσότεροι διατροφολόγοι, πρόκειται για μια προσπάθεια από μικρές αποφάσεις και αλλαγές, που αθροιστικά όμως, έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν αισθητά την υγεία και την ποιότητα ζωής μας.

Ξέχασέ το

Ξεκινάμ...

...

Air Condition - όσα πρέπει να ξέρεις με απλά λόγια

Για να είσαι εδώ μάλλον ζεσταίνεσαι. Ή κρυώνεις.

 

Μάαλλον ζεσταίνεσαι αν είσαι στην κάτοικος της Κύπρου. Ο ήλιος καίει και εσύ χρειάζεσαι ή θάλασσα με mojito ( με ή χωρίς αλκόολ μόνο για σένα!) ή κλιματιστικό.

 

Ίσως έχεις ένα, δύο, τρία, δέκα κλιματιστικά στο χώρο σου. Ξέρεις βέβαια ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Ίσως δεν έχεις γιατί πρέπει να βρεις κάποιο να σου τα βάλει και να τα αγοράσεις.

 

Επίσης, ίσως δεν ξέρεις πολλά για το θέμα αυτό και περιμένεις πότε θα έρθει κάποιος στον ύπνο...

...

Πλήρης Οδηγός για Κουφώματα Αλουμινίων

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κουφώματα και πώς θα προχωρήσω με τις σωστές επιλογές για το δικό μου σπίτι;
Η τεχνολογία σήμερα προχωρά με ασύλληπτους ρυθμούς ταχύτητας σε όλους τους τομείς όπως και στη τεχνολογία κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου.

Εάν σκοπεύετε σύντομα να προχωρήσετε με την εφαρμογή καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου ή αντικατάσταση των παλιών στο δικό σας σπίτι, τότε βρίσκεστε στο σωστό  μέρος για να σας εξηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή τους.
 
  Τα τελευ......

5 Συμβουλές για να επιλέξετε τον καλύτερο διδάσκοντα για το παιδί σας

Το κεφάλαιο της παιδείας ήταν διαχρονικά αυτό στο οποίο επένδυαν και επενδύουν όλες οι δημοκρατικές και ανεπτυγμένες κοινωνίες.

Στο κεφάλαιο αυτό πέρα από τη συμμετοχή του συντεταγμένου κράτους μέσω των δημοσίων σχολείων, αναμφίβολη είναι και η συμμετοχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, είτε μέσω ιδιωτικών σχολείων και ινστιτούτων είτε μέσω των ιδιωτών καθηγητών. 

Πολύ λανθασμένα βέβαια η ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της εκπαίδευσης αντιμετωπίζεται με σκωπτικότατα, για πολλούς και διάφορους λόγ......

7 Unique Wedding gifts you`ve never seen before

As time goes by, the memories we gather become our most treasured possessions; no matter how many memories we gather in a life time, the wedding is always going to be the most treasured of all.
 
The electrifying atmosphere of elegance, beauty, the absolute love shared by the newly wed couple, and the celebration of the unity between man and wife is what makes a wedding special, and to achieve that perfect feeling, the bride and groom need to ensure that every aspect of their day is flawles......

I Want to Build an Extra Room in my House

There is that one moment that everyone who owns a home with apparent space problems has where you convince yourself that an extra room seems like the best idea since, I don’t know, eating Nutella from a jar - with a tablespoon.

Here’s the thing though – what may seem like a simple process of constructing an additional room in your home is in reality a mini building project that comes with it all the complexities that you find in home construction.

Think flooring, plumbing, framing, electric...

...

Outsourcing στην Κύπρο

Όταν λέμε ανάθεση εργασιών σε τρίτους εννούμε το συμβόλαιο που κάνει μια επιχείρηση με κάποιο εξωτερικό συνεργάτη – εταιρεία ή ιδιώτη – για να εκτελεί κάποιες από τις εργασίες μιας επιχείρησης.

Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις πιο ουσιαστικές δραστηριότητες.

Υπάρχουν στην αγορά εξωτερικοί συνεργάτες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς.  Ένα παράδειγμα είναι εταιρείες που διαθέτουν τηλεφωνικά κέντρα για την εξυπηρέτηση πελατών.

Σε αυτή την περίπτωση οι τηλεφωνι...

...

Χτίσιμο ή Ανακαίνιση Μπάνιου

Εάν χτίζεις, ανακαινίζεις, σχεδιάζεις ή απλά ονειρεύεσαι το τέλειο μπάνιο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι βασικές γνώσεις και τα τελευταία trends στα είδη Υγιεινής και τα αξεσουάρ μπάνιου. Τόλμησέ το και εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε όλα όσα θα χρειαστείς!

Πάρε χαρτί και μολύβι

Για να μπορέσεις να πάρεις ιδέες για το νέο σου μπάνιο θα πρέπει να ξέρεις τα πάντα γύρω από τους χώρους που διαθέτει. Μέτρησέ το από γωνία σε γωνία και κατέγραψε τις μετρήσεις σου σε ένα χαρτί στο οποίο θα έχεις...

...

Ανακαίνιση Κουζίνας στην Κύπρο

Η κουζίνα είναι το πιο πολυάσχολο δωμάτιο του σπιτιού, που όχι μόνο περνάμε πολλές ώρες αλλά κυρίως, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε. Το δωμάτιο που η έμπνευση, η θετική ενέργεια και η άνεση, πρέπει να πρωταγωνιστούν. Εάν το δικό σου δεν έχει τα παραπάνω ή ψάχνεις για νέες εμπνεύσεις, τότε είσαι στο σωστό σημείο.

Θέλεις να ανακαινίσεις την Κουζίνα σου; Μάθε τα πάντα σε 4 μόνο λεπτά :)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων θέλουν να αλλάξουν ριζικά ένα δωμάτιο και ειδικά την κουζίνα, είναι πως δεν ξέρου...

...

Ανεμιστήρες στην Κύπρο

Οι θερμοκρασίες στην Κύπρο χτυπούν “κόκκινα” κάθε καλοκαίρι και το ίδιο κάνει και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικά όχι μόνο το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες που οδήγησαν τη ζήτηση για τους ανεμιστήρες στα ύψη. Καθώς όμως η τεχνολογία τους έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, καλό είναι να ξέρεις τί θα βρεις στην αγορά προτού τους προτιμήσεις κι εσύ.

Ο ανεμιστήρας δεν δροσίζει μόνο. Βοηθά επίσης πολύ στον εξαερισμό ενός χώρου ειδικά εάν υπάρχουν καπνιστές, ελέγχει και ...

...

Φυτά και Γλάστρες για τον Κήπο σου

Αν ανοίξεις τα βιβλία βοτανολογίας πιθανόν να χρειαστείς λεξικό για καταλάβεις τα βασικά. Αν όμως θέλεις έναν ανθρώπινο οδηγό για τα φυτά αλλά και τις γλάστρες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τότε άσε τα μονοκοτηλύδονα και τις ταξιανθίες και ρίξε μια ματιά!

Για τον περισσότερο κόσμ,ο τα φυτά έχουν κάποιες βασικές κατηγορίες. Λουλούδια, φρούτα-λαχανικά, δένδρα, θάμνοι, υδρόβια, κάκτοι κτλ. Για τους πρακτικούς αυτού του κόσμου όμως, τα φυτά ανήκουν στις κατηγορίες που ορίζουν οι ανάγκες μας. Π...

...

Οδηγός για Κήπο #2 - Περιφράξεις & Κάγκελα

Εάν ήρθε η σειρά του φράχτη και έχεις πελαγώσει με την τόση πληροφορία για τα κάγκελα, τις περιφράξεις, την ασφάλεια, τις προδιαγραφές και τα στιλ, ενώ ακόμη αναρρωτιέσαι αν είναι chic να βάλεις ηλεκτρικό φράχτη, τότε σου υποσχόμαστε πως σε λίγα λεπτά θα ξέρεις τα πάντα.

Όπως συμβαίνει και στην επίσκεψή σου σε έναν γιατρό, έτσι και εδώ χρειάζεσαι μία διάγνωση.


Γιατί ακριβώς θέλεις να περιφράξεις τον χώρο σου;

Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία από τις παρακάτω απαντήσεις ενώ αμέσως...

...

Κήπος στην Κύπρο - ότι πρέπει να ξέρεις

Θέλω να φτιάξω τον πιο όμορφο κήπο στην Κύπρο. Αν αυτή η πρόταση σε εκφράζει αυτός ο οδηγός έχει γραφτεί για σένα.

Ένας όμορφος κήπος έχει πολλά μυστικά και τα περισσότερα από αυτά, θα στα εκμυστηρευτούν οι σωστοί επαγγελματίες. Πριν από αυτό όμως, το μεγαλύτερο μυστικό όλων είναι να αποφασίσεις επακριβώς τί κήπος σου ταιριάζει.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει προτού ξεκινήσεις την υλοποίηση του κήπου σου να απαντήσεις λεπτομερώς στα παρακάτω ερωτήματα:


Τί χώρο διαθέτεις;

Θα αξιοποιήσεις όλη τη...

...

Θερμομόνωση Σπιτιού. Ότι χρειάζεται να ξέρεις με απλά λόγια :)

Πολλοί από εσάς θα έχουν σκεφτεί να προσθέσουν θερμομόνωση στη κατοικία τους για καλύτερες κλιματικές συνθήκες εντός της οικίας τους αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας.


Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε ένα διώροφο σπίτι χωρίς μόνωση παρατηρούνται απώλειες:
  Από την ταράτσα περίπου 25% της συνολικής απώλειας. Από τη τοιχοποιία περίπου 42% Από τα κουφώματα αλουμινίου περίπου 21% (ανάλογα το πόσα έχουμε) Και από καμινάδες, εξαεριστήρες κλπ. 13% Για να γίνει θερμομόνωση......

Πως να βρεις το καλύτερο Catering στην Κύπρο;

   

  Ευτυχισμένοι και χαρούμενοι καλεσμένοι είναι αναμφισβήτητα οι χορτασμένοι καλεσμένοι.
 
Το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής σας δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύετε από φαγητό και ποτό.
 
Το νόστιμο φαγητό εκτός από την γεύση ικανοποιεί την όραση, την όσφρηση, την αφή ακόμα και την ακοή. Μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις και συναισθήματα όπως νοσταλγία, θαλπωρή, οικειότητα.
 
Σίγουρα θα θέλατε να κάνετε το παν για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι σας με φαγητό πρώτης ποιότητας που να παρουσιά......

Πλήρης Οδηγός για τα Φωτοβολταϊκά στην Κύπρο

Κάθε σπίτι  έχει ανάγκη την  ενέργεια. Όποιος θέλει να παράγει αυτή την ενέργεια, οικονομικά οικολογικά και με έξυπνο τρόπο  αξιοποιεί ένα μικρό κεφάλαιο σε  φωτοβολταϊκό σύστημα.

Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική, και η ενέργεια που δημιουργείται  με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταναλωθεί από το ίδιο το κτίριο στο οποίο είναι τοποθετημένα  ή να τροφοδοτήσει το ηλεκτρικό δίκτυο

Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν  στη  κατηγορία των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και είναι &...

...

Φωτογράφοι Γάμου στην Κύπρο

  Λένε, πως οι φωτογραφίες μπορούν να αιχμαλωτίσουν στην αιωνιότητα την στιγμή που χάθηκε για πάντα.

Mία φωτογραφία έχει την δύναμη να περικλείει όλα εκείνα τα συναισθήματα της στιγμής αυτής, ακόμη και αυτά που δεν φαίνονται στην πραγματικότητα.

Επιτυχημένος Φωτογράφος είναι αυτός που θα μπορέσει να συνδυάσει τις δικές σας προτιμήσεις με την δική του δημιουργικότητα, χωρίς να γίνει αντιληπτός και ενοχλητικός κατά την διάρκεια του γάμου.

Προτού ξεκινήσετε λοιπόν με τα ραντεβού σας, κάντε την έρευνα σας.  Ο πιο ευκολός τρόπος για να κάνετε την έρευνα σας είναι να ζητήσετε Φωτογράφο για το Γάμο σας στο AtYourService

Αφού πάρε προσφορές, δείτε το προφίλ του κάθε φωτογράφου και να βρείτε αυτούς που ικανοποιούν τα κριτήρια σας και συναντηθείτε μαζί τους.


Κατά την διάρκεια των ραντεβού σας με τους ......

Πως να δημιουργήσεις το ιδανικό λογότυπο!

Μια από τις δημοφιλέστερες δηλώσεις που ακούω από κάποιον που μόλις δημιούργησε μια εταιρεία είναι...

Ψάχνω ιδέες στο Google για λογότυπα, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου…Δεν ξέρω τι θέλω!

Πάω στοίχημα ότι στους περισσότερους από εσάς, έχουν περάσει από το μυαλό σας πολλές ιδέες για λογότυπα!

Οι περισσότερες ιδέες  μένουν σκέψεις μιας και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και μοναδικού λογότυπου προϋποθέτει χρόνο και χρήμα.

Ίσως και όχι, αν αφήσετε το όλο ζήτημα στα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία! Αρχικά, γιατί να δημιουργήσω ένα λογότυπο ; Ο......

Πλήρης Οδηγός Διαφήμισης στην Κύπρο. Μέρος Α

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα θέματα που συχνά απασχολεί τις περισσότερες εταιρείες, τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και τα προσφερόμενα ΜΕΣΑ.

Λόγω της προϋπηρεσίας μου σε διαφημιστικές εταιρείες και σε Όμιλο Μέσων (στα τμήματα προγραμματισμού διαφήμισης), οι πελάτες μου ζητούν συχνά διευκρινήσεις αλλά και αξιολόγηση για θέματα όπως:
  Τι επιλογές υπάρχουν σε κάθε Μέσο Πόσο κοστίζουν και αν μπορούμε να πάρουμε καλύτερη προσφορά Πώς αξιολογώ κάτι που έκανε κάποιος (φίλος/γνωστός/ανταγωνιστής κλπ) Πόσ......

Πως μπορεί να βοηθήσει ένας καλός Υδραυλικός

Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί από την εταιρεία Chris Col Ltd την #1 εταιρεία στην Κατηγορία Υδραυλικά
  Η συντήρηση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ένα από τα πιο «δύσκολα κεφάλαια» της συντήρησης είναι συνήθως τα υδραυλικά γιατί τα προβλήματα στα υδραυλικά εμφανίζονται μόνο μετά που θα γίνει η πρώτη ζημιά.
  Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί......