×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Οι καλύτερες Σχολές Οδήγησης στην Κύπρου

Οι καλύτερες Σχολές Οδήγησης στην Κύπρου


Πώς δουλεύει

Είναι Δωρεάν & χωρίς Προμήθεια! Αλήθεια!

2

Πάρε μηνύματα & τιμές
3

Κάνε την καλύτερη Επιλογή


Δώσε Βαθμολογία

47 Δάσκαλοι Οδήγησης προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στο AtYourService

Εσύ ακόμη βασανίζεσαι στο τηλέφωνο;

Κάθε μήνα στο AtYourService

0


50000
Επισκέπτες Ψάχνουν Υπηρεσίες
€0


€200 000
Ζητούνται Υπηρεσίες Αξίας
0


10000
Εταιρίες δίνουν Προσφορές

Τα πιο Μεγάλα ΜΜΕ στην Κύπρο μιλούν για το AtYourService

 • "...δωρεάν, πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες χρήστες..."
 • "...σπουδαίο εργαλείο για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κερδίζουν ένα επιπλέον εισόδημα... "
 • Καταπληκτικό!
 • " ... Ένα από τα πλέον επιτυχημένα startup στην Κύπρο, εύχρηστο τόσο για επαγγελματίες όσο και για πελάτες. ..."
 • "...εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αγορά της χώρας σε πολύ λίγο χρόνο..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...με μόνο ένα χτύπημα στο internet... σου λύνονται τα χέρια ..."
 • " ... ένα σωτήριο site, όπου θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες να προσφέρουν υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές ..."
 • Καταπληκτικό!
 • ".. Μια Κυπριακή Startup βοηθά την οικονομία..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...Μια καλύτερη Αγορά..."
 • " ...από τις πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες αναζήτησης εργασίας. ..."

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το AtYourService για όλες τις Υπηρεσίες που χρειάζεσαι;

4 από τους 8923 Λόγους :)

Έχει τους
καλύτερους Επαγγελματίες

Σε βοηθά να εξοικονομήσεις
πάρα πολύ χρόνο!

Σε βοηθά να βρεις την
καλύτερη τιμή!

Εν τέλειο!
τζιαι εν 100% Κυπριακό!

Τι λένε φίλοι από όλη την Κύπρο για το AtYourService;

(ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια)

Λατρεύω τις Βαθμολογίες
Ξέρεις πάντα πόσο καλός είναι ένας Επαγγελματίες βλέποντας τις βαθμολογίες στο Προφίλ του
Αντιγόνη Ανδρέου
Εξοικονόμησα πολλή Χρόνο & Χρήμα
Απλά επέλεξα την Υπηρεσία που έψαχνα και πήρα 3 Προσφορές σε λιγότερο από 24 ώρες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στην Κύπρο
Γιώργος Χατζηγεωργίου
Δεν χρειάζεται να Διαπραγματευτείς!
Αλήθεια! Οι Επαγγελματίες ξέρουν ότι θα λάβεις κι άλλες Προσφορές και έτσι δίνουν την καλύτερη τους προσφορά από την αρχή
Σύλβια Μιχαήλ
Πραγματικά δίνουν 110%
Οι Επαγγελματίες δίνουν το 110% της ενέργειας τους γιατί ξέρουν ότι θα λάβουν βαθμολογία στο τέλος της Εργασίας
Ανδρόνικος Κλεάνθους

Θέλεις να βρεις τις καλύτερες Σχολές Οδήγησης στην Κύπρο;

Δες Σχόλια & Βαθμολογίες από προηγούμενους πελάτες

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

×
Ψάχνεις για Μαθήματα Οδήγησης Κάνε το πρώτο βήμα

Μαθήματα Οδήγησης στην Κύπρο

απο:Costantina 03/05/2016 07:20

Εάν εσύ ή το παιδί σου ετοιμάζεστε για μαθήματα οδήγησης και δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, τότε ο νέος μας οδηγός θα σε διευκολύνει πολύ.

Εκτός από τις κορυφαίες σχολές οδηγών που θα βρεις στο AtYourService, μπορείς επίσης να μάθεις τους τύπους μαθημάτων και άδειας οδήγησης στην Κύπρο, καθώς και όλα όσα χρειάζεσαι για ένα τέλειο ξεκίνημα!

Πολλοί το παίρνουν αψήφιστα αλλά η άδεια οδήγησης είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα της ενήλικης ζωής σου καθώς από αυτό, εξαρτάται η ίδια σου η ζωή.

Διάβασε τον οδηγό μας για μερικές οδηγίες και συμβουλές ώστε τα δικά σου μαθήματα οδήγησης να είναι εύκολα, γρήγορα αλλά με τόσο επαγγελματικό τρόπο που όταν βγεις στο δρόμο, θα είσαι ένας υπεύθυνος και καλός οδηγός.

Γενικά για τα μαθήματα οδήγησης

Εναρμόνιση με τα πρότυπα της Ε.Ε.

Εδώ και λίγα χρόνια, καθώς πλέον είμαστε κομμάτι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι άδειες οδήγησής μας, έχουν εναρμονιστεί με εκείνες της υπόλοιπης Ευρώπης με αποτέλεσμα, η άδεια που θα βγάλεις να ισχύει σε όλες τις χώρες της Ε.Ε. και όχι μόνο στην Κύπρο, όπως ήταν μέχρι πρότινος.

Έτσι, παραπάνω μπορείς να δεις συνοπτικά το είδος άδειας οδήγησης που χρειάζεσαι για το κατάλληλο όχημα. Για περισσότερες λεπτομέρειες, τις διαδικασίες αλλά και το κόστος ή τις προϋποθέσεις που ισχύουν για σένα, μπορείς να ρωτήσεις την σχολή οδηγών που επέλεξες και να είσαι σίγουρος πως θα σε κατατοπίσει πλήρως.

Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας

Το θεωρητικό κομμάτι όλων των εξετάσεων και των μαθημάτων οδήγησης, αφορά την τέλεια γνώση του ΚΟΚ. Σου παρέχεται βιβλίο με όλα τα σήματα, τη σωστή συμπεριφορά στους δρόμους καθώς και τα ιδιαίτερα στοιχεία των δρόμων της Κύπρου.


Έτσι, πέρα από τη γνώση της λειτουργίας του οχήματος που επιθυμείς να μάθεις να οδηγείς, πρέπει επίσης να γνωρίζεις άπταιστα πώς να κινείσαι σωστά στους δρόμους, πότε και πού να κάνεις προσπέραση, να αναγνωρίζεις κάθε σηματοδότηση που θα δεις μπροστά σου αλλά και να ενημερώνεις τους υπόλοιπους οδηγούς για την κάθε κίνησή σου, ή να επιτρέπεις την προτεραιότητα αναγνωρίζοντας πότε είναι δική σου και πότε όχι.

Οι σχολές οδηγών θα σε εξετάζουν τακτικά στα σήματα και την σωστή συμπεριφορά στους δρόμους όμως είναι κυρίως δική σου μέριμνα να μελετήσεις διεξοδικά τον ΚΟΚ και να προετοιμαστείς σωστά για την εξέτασή σου στο θεωρητικό μέρος του διπλώματός σου.

Ο αριθμός μαθημάτων οδήγησης που χρειάζεσαι

Μιλώντας με πολλούς εκπαιδευτές, το γενικό συμπέρασμα είναι πως για έναν εντελώς αρχάριο στην οδήγηση, χρειάζεται ένας καλός αριθμός μαθημάτων ενώ για κάποιον που έχει μια ιδέα από οδήγηση, τα πράγματα είναι πολύ εύκολα.

Επίσης, κάθε εκπαιδευόμενος είναι διαφορετικός, και ιδίως για ένα τόσο δύσκολο και σημαντικό θέμα όπως η οδήγηση. Έτσι, ανάλογα τις δυνατότητες, τις ανάγκες αλλά και την ιδιοσυγκρασία κάθε εκπαιδευόμενου, ο δάσκαλος οδήγησης αποφασίζει τον ακριβή αριθμό των μαθημάτων που θα του επιτρέψουν όχι μόνο να περάσει τις εξετάσεις αλλά και να οδηγεί με ασφάλεια στον δρόμο.


Παρόλα αυτά, αν θέλουμε να ορίσουμε τον χαμηλότερο αριθμό μαθημάτων που απαιτείται για να μάθεις να οδηγείς, τότε ένας μέσος όρος είναι τα δέκα μαθήματα.

Το κόστος των μαθημάτων οδήγησης

Όπως σε κάθε τύπου υπηρεσία, έτσι και στα μαθήματα οδήγησης οι τιμές κυμαίνονται κυρίως από το είδος των μαθημάτων που θα κάνεις, δηλαδή τί τύπου άδεια χρειάζεσαι και φυσικά από τον τιμοκατάλογο που ορίζει η κάθε σχολή.

Έτσι, ως ένας μέσος όρος, οι τιμές στην Κύπρο για μαθήματα οδήγησης, μπορεί να κυμαίνονται από 15€ έως και 30€.

Τύποι μαθημάτων οδήγησης

Τα μαθήματα οδήγησης που θα λάβεις, δεν είναι όλα το ίδιο. Το περιεχόμενό τους, το κόστος και ο αριθμός τους εξαρτάται από το είδος της Άδειας Οδήγησης που θέλεις. Παρακάτω θα δεις τα διαφορετικά είδη μαθημάτων οδήγησης, ανάλογα με τις δικές σου ανάγκες:
 

Μαθήματα μαθητικής άδειας οδήγησης στην Κύπρο


Τί είναι η Μαθητική Άδεια
Η άδεια αυτή, εκδίδεται σε μαθητές που έχουν όμως συμπληρώσει το 17,5 έτος της ηλικίας τους και τους δίνει το δικαίωμα να οδηγούν οχήματα κατηγορίας Β, δηλαδή επιβατικού οχήματος. Ουσιαστικά, σου δίνει το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις μαθήματα σε σχολή οδηγών και γενικά να αποκτήσεις μια κάποια οδηγική εμπειρία, έτσι ώστε να μπορέσεις να αποκτήσεις την κανονική σου άδεια.

Μόλις λάβεις την άδεια αυτή, μπορείς να οδηγείς επιβατικό αυτοκίνητο τύπου «σαλούν», απαραίτητα όμως θα πρέπει να συνοδεύεσαι από κάποιον μεγαλύτερο που έχει κανονική άδεια οδήγησης για αυτό το είδος αυτοκινήτου και μάλιστα, να την έχει για πέντε χρόνια.

Εάν είσαι 17,5 χρονών, ο συνοδός σου πρέπει να είναι πάνω από 35 χρονών ενώ εάν έχεις συμπληρώσει τα 18 έτη, τότε ο συνοδός σου μπορεί να είναι από 25 ετών και πάνω. Πρόσεξε διότι η άδειά σου μπορεί να αφαιρεθεί εάν οδηγείς χωρίς συνοδό ή υπό την επήρρεια αλκοόλ.


Τί χρειάζεσαι για την μαθητική άδεια
Για να λάβεις μαθητική άδεια, πρέπει να μάθεις όλους τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, τα σήματα τροχαίας και γενικά να μάθεις τα πάντα για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά ώστε να έχεις καλύψει το θεωρητικό κομμάτι των εξετάσεων.

Μόνο αφού μάθεις τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μπορείς να ψάξεις για σχολή οδηγών ώστε να προχωρήσεις σε όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται για την έκδοση μαθητικής άδειας οδήγησης.

Η γραφειοκρατία
Τα χαρτιά που χρειάζεσαι για την έκδοση μαθητικής άδειας για πρώτη φορά, είναι τα εξής:

α. Αίτηση για έκδοση άδειας οδήγησης μαθητευόμενου οδηγού,
β. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους 40x35 χιλιοστών
γ. Πιστοποιητικό επιτυχούς προεξέτασης

Σε περιπτώσεις σωματικής αναπηρίας ή ηλικίας άνω των 70 ετών, οφείλεις να προσθέσεις και ένα Πιστοποιητικό Υγείας στα δικαιολογητικά σου.

Τα παραπάνω, πρέπει να τα καταθέσεις στο Υπουργείο Οδικών Μεταφορών ή στα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη. Εάν κάτι δεν κατάλαβες ή θέλεις διευκρινήσεις ή και βοήθεια, μπορείς να απευθυνθείς στην σχολή οδηγών που επέλεξες για τα μαθήματα οδήγησης και θα σε καθοδηγήσουν στα πάντα!

Σημείωσε επίσης, πως:

 • η άδεια οδήγησης μαθητευόμενου, ισχύει μόνο για ένα χρόνο και μετά πρέπει να την ανανεώσεις.
 • οφείλεις να βάλεις μπροστά και πίσω στο αυτοκίνητό σου την πινακίδα Ε
 • απαγορεύεται να βγεις στην λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας, εκτός κι αν συνοδεύεσαι από επαγγελματία που διαθέτει την κυπριακή πιστοποίηση εκπαιδευτή οδηγών


Μαθήματα για κανονική άδεια οδήγησης

Τί σημαίνει κανονική άδεια οδήγησης
Αυτή είναι η άδεια οδήγησης που εκδίδεται στους ενήλικες ώστε να μπορούν να οδηγούν κάθε όχημα κάθε κατηγορίας. Φυσικά, η κάθε κατηγορία οχημάτων έχει τους δικούς της περιορισμούς και προϋποθέσεις ενώ χρειάζεται και εδώ, να παρουσιάσεις κάποια δικαιολογητικά στο Υπουργείο Οδικών Μεταφορών ή στα Κ.Ε.Π..


Η γραφειοκρατία
Τα χαρτιά που χρειάζεσαι για την έκδοση κανονικής άδειας για πρώτη φορά, είναι τα εξής:
α. Αίτηση για έκδοση άδειας οδήγησης,
β. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους 40x35 χιλιοστών
γ. Δελτίο Ταυτότητας
δ. Πιστοποιητικό επιτυχούς εξέτασης

Σημείωσε επίσης, πως εάν θέλεις να λάβεις κανονική άδεια μηχανοκίνητου οχήματος που ανήκει στις κατηγορίες Γ, Γ+Ε, Δ, Δ+Ε, στην υποκατηγορία Γ1, Γ1+Ε, Δ1, Δ1+Ε και στις ειδικές κατηγορίες Ζ, Η, Θ, οφείλεις να παρουσιάσεις και ένα πιστοποιητικό υγείας.

Μαθήματα για μηχανή και μηχανοκίνητα οχήματα

Εάν θέλεις να μάθεις να οδηγείς μοτοποδήλατο, μοτοσυκλέτα, τρίκυκλο ή γενικά μηχανή, η νέα οδηγία της Ε.Ε. απαιτεί ασφαλέστερη χρήση τους, οπότε δες παρακάτω τί θα χρειαστείς!

Κατηγορία ΑΜ
Εάν θέλεις άδεια για μοτοποδήλατα θα πρέπει να δοκιμαστείς σε πρακτικές εξετάσεις για την μαθητική άδεια από τα 17 σου χρόνια για να την οδηγείς στο οδικό δίκτυο και όχι στον αυτοκινητόδρομο.

Κατηγορία Α1
Αν θέλεις άδεια οδήγησης για μοτοσυκλέτα μέχρι 125κ.ε., τρίκυκλο ως 15 κιλοβάτ, τότε ανήκεις στην κατηγορία Α1 και μπορείς με μαθητική άδεια από τα 17,5 χρόνια να την λάβεις. Για την κανονική άδεια, θα περιμένεις μέχρι τα 18 και θα εξεταστείς και πρακτικά. :) Και εδώ, οδηγείς μόνο στο οδικό δίκτυο.

Κατηγορία Α2
Αν θέλεις άδεια οδήγησης μηχανής μεγαλύτερου κυβισμού τότε πας στην κατηγορία Α2 που περιλαμβάνει όλα τα δίκυκλα με ισχύ ως 35 κιλοβάτ και χαμηλότερο όριο ηλικίας τα 20 έτη. Εδώ όμως, χρειάζεσαι πρώτα να έχεις την κανονική άδεια Α1 για τουλάχιστον 2 χρόνια και μετά να δώσεις πρακτικές εξετάσεις. Επίσης, σημείωσε ότι η μαθητική σου άδεια δεν επιτρέπει την οδήγηση μηχανής της κατηγορίας Α2 σε κανέναν δρόμο.

Κατηγορία Α
Αν είσαι 24 χρονών, έχεις άδεια Α1 και έχεις κάνει τουλάχιστον 7 ώρες εκπαίδευσης για την κατηγορία αυτή, δικαιούσαι την άδεια αυτή. Εδώ, περιλαμβάνονται όλα τα δίκυκλα και τρίκυκλα άνω των 15 κιλοβάτ.

Αν δεν είσαι ακόμη 24 ετών, τότε η πρόσβασή σου είναι σταδιακή. Δηλαδή, θέλεις 2 χρόνια πείρα οδήγησης αφού λάβεις άδεια κατηγορίας Α2, 7 ώρες εκπαίδευσης στη νέα κατηγορία και έπειτα, εξέταση. Ούτε και εδώ επιτρέπεται να οδηγήσεις όχημα αυτής της κατηγορίας στον δρόμο.
 

Μαθήματα οδήγησης για επαγγελματική άδεια οδήγησης

Για να βγάλεις επαγγελματική άδεια οδήγησης στην Κύπρο, καθώς οι οδηγίες μας έχουν εναρμονιστεί με την Ε.Ε. πρέπει πλέον να περάσεις και θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις. Για να μάθεις λοιπόν να οδηγείς λεωφορείο, φορτηγό όχημα ή γενικά επαγγελματικό όχημα, έχεις δύο δρόμους:

Α. να ακολουθήσεις διδασκαλία 140 ωρών θεωρίας και 10 ωρών πρακτικής σε τριτοβάθμια σχολή
ή
Β. να ακολουθήσεις την αρχική επιμόρφωση, πηγαίνοντας σε μία σχολή οδηγών και να παρακολουθήσεις θεωρητικά μαθήματα για να εξεταστείς. Αφού περάσεις, τότε θα εξεταστείς σε πρακτική μίας περίπου ώρας για να αποφασιστεί εάν είσαι έτοιμος για επαγγελματίας οδηγός.

Για περισσότερες πληροφορίες για το επαγγελματικό σου δίπλωμα, και καθώς όλα εξαρτώνται από το ακριβές όχημα που θέλεις να οδηγείς επαγγελματικά, καλό είναι να ρωτήσεις την σχολή οδηγών που θα σε αναλάβει.


Πώς να διαλέξεις τον κατάλληλο εκπαιδευτή οδηγών

Τα ποσοστά επιτυχίας του

Μια σχολή οδηγών που έχει να επιδείξει ένα πολύ υψηλό ποσοστό επιτυχιών, σίγουρα κάνει καλά τη δουλειά της, ενώ το σύστημά της για την εκμάθηση νέων οδηγών είναι το σωστό. Οπότε, προτού επιλέξεις τον κατάλληλο σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια, ρίξε πρώτα μια ματιά και πώς τα έχει πάει με τους άλλους. :)

Τα χρόνια πείρας του

Είναι σημαντικό ένας εκπαιδευτής οδηγών, πέρα από τις σωστές γνώσεις να διαθέτει και την απαιτούμενη πείρα στη διδασκαλία. Ένας πολύ καλός γνώστης σε ένα αντικείμενο δεν είναι απαραίτητο πως έχει και το χάρισμα να το μεταδώσει σωστά.

Έτσι, το να είναι ένας δάσκαλος οδηγών πολλά χρόνια στο επάγγελμα αυτό, σου διασφαλίζει πως έχει βρει τον σωστό τρόπο να μεταδώσει τις γνώσεις του, ξέρει να σε βοηθήσει να μάθεις γρήγορα και εύκολα όσα πρέπει να μάθεις, ενώ θα του έχεις πλήρη εμπιστοσύνη να σε βγάλει στους δρόμους χωρίς να αισθάνεσαι ανασφάλεια.

Η ιδιοσυγκρασία του εκπαιδευτή

Συμβαίνει σε πολλούς μαθητευόμενους οδηγούς να μην ταιριάζουν με τον δάσκαλο οδήγησης. Σίγουρα θα σου έχει τύχει κάποιος φίλος ή φίλη να “έπεσαν” σε δάσκαλο παλιού τύπου που… φώναζε πολύ! :) Κάποιοι σε αυτήν την περίπτωση ψάχνουν άλλον δάσκαλο ενώ άλλοι κάνουν υπομονή.

Εσύ, προσπάθησε από την αρχή να βρεις έναν δάσκαλο με ήρεμη προσωπικότητα και μοντέρνους τρόπους διδασκαλίας, διότι εάν δεν ταιριάξετε, είτε θα χάσεις χρήματα και χρόνο διότι θα θέλεις περισσότερα μαθήματα ή περισσότερες εξετάσεις μέχρι να επιτύχεις, είτε δεν θα είσαι έτοιμος για τον δρόμο γιατί θα φοβάσαι να ρωτήσεις.

Αν δεν είσαι σίγουρος για τον τρόπο διδασκαλίας του, ή σου φαίνεται παράξενος, προτού προσλάβεις τον υποψήφιο δάσκαλο οδήγησης, ξεκαθάρισέ του πως είσαι ενήλικος και πως δεν ανέχεσαι φωνές στα μαθήματα οδήγησης. Οι περισσότεροι δάσκαλοι θα γελάσουν. Αν ο δικός σου δεν γελάσει, τότε φύγε τρέχοντας! :D

Ή, εναλλακτικά, διάλεξε δάσκαλο για μαθήματα οδήγησης μέσω του AtYourService και θα είσαι μια χαρά!

Η διαθεσιμότητά του

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να ρωτήσεις ψάχνοντας για μαθήματα οδήγησης, θα πρέπει να είναι αν οι ώρες και οι μέρες που σε εξυπηρετούν, είναι διαθέσιμες και για τη σχολή οδηγών.


Είναι σημαντικό να βρεις μαθήματα οδήγησης που να ταιριάξουν στο πρόγραμμά σου έτσι ώστε να είναι εύκολο για εσένα να τα παρακολουθήσεις, χωρίς άγχος και στους χρόνους που πραγματικά μπορείς. Επίσης, για πολλούς είναι αυτονόητο αλλά για κάποιους όχι, οπότε ρώτα καλού-κακού και τις περιοχές που καλύπτει η σχολή εκπαιδευτών που επέλεξες. :)

Ο επαγγελματισμός του

Συμβαίνει συχνά, ο εκπαιδευτής να μην είναι πλήρως συγκεντρωμένος στο μάθημά του και κατά τη διάρκειά του, να μιλά στο τηλέφωνο, να κάνει συχνές στάσεις για να κάνει τις δουλειές του και να σου πιάνει συνεχώς την κουβέντα.

Εάν σου συμβεί κάτι τέτοιο τότε πιθανόν να χρειάζεσαι περισσότερα μαθήματα για να μάθεις όσα χρειάζεται απ΄όσα θα χρειαζόσουν σε έναν σωστό δάσκαλο. Άρα, η μόνη λύση είναι να κάνεις 1-2 δοκιμαστικά μαθήματα για να σιγουρέψεις πως έχεις να κάνεις με επαγγελματία.

Βέβαια, και εδώ το AtYourService σε προστατεύει, διότι αν επιλέξεις δάσκαλο για μαθήματα οδήγησης μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας μας, τότε τα σχόλια των μαθητών κάθε εκπαιδευτή αλλά και η γενική βαθμολογία του, θα σου δείξει από την πρώτη στιγμή εάν είναι επαγγελματίας ή όχι. ;)

Πόση ακριβώς ώρα είναι η “ώρα διδασκαλίας” του;

Πολλές φορές, στη διάρκεια των μαθημάτων οδήγησης υπολογίζεται και η ώρα που θα έρθει να σε παραλάβει ο δάσκαλος οδήγησης από το σπίτι σου, ακόμη κι αν στο εκπαιδευτικό του αυτοκίνητο βρίσκεται ήδη άλλος μαθητής και οδηγά. Μάθε πόση ακριβώς ώρα διαρκεί το κάθε μάθημα οδήγησης και εάν περιλαμβάνει τις ώρες που σε παίρνουν ή σε αφήνουν στο σπίτι/ στη σχολή.

Τί περιλαμβάνεται στο πακέτο διδασκαλίας σου;

Εκτός από το πρακτικό κομμάτι της οδήγησης και το θεωρητικό κομμάτι που είναι ο ΚΟΚ, ρώτησε τη σχολή εκπαιδευτών, τί άλλο περιλαμβάνει το πακέτο που σου προτείνουν. Για παράδειγμα, θα λάβεις κάποια βιβλία ή DVD διδασκαλίας, μία εφαρμογή στο κινητό σου ή θα έχεις κάποια έκπτωση εάν θέλεις να βγάλεις κάποιο δίπλωμα άλλης κατηγορίας μελλοντικά;

Ποιά γλώσσα μιλά ο εκπαιδευτής σου;

Θα πρέπει να ρωτήσεις προτού κλείσεις μαθήματα οδήγησης, ποιά είναι γλώσσα του εκπαιδευτή σου, διότι αν για παράδειγμα, μιλάει πολύ καλά αγγλικά και εσύ όχι, καλό θα ήταν να βρεις έναν δάσκαλο που να μιλάει στη γλώσσα σου. Τα μαθήματα οδήγησης δεν είναι παιχνίδι, πρέπει να σιγουρευτείς απόλυτα πως θα καταλαβαίνεις τον εκπαιδευτή σου και δεν θα αφήνεις να “πέσει κάτω” ούτε μία κουβέντα του!

Τί γίνεται σε περίπτωση ακύρωσης;

Εάν το χρονοδιάγραμμα των μαθημάτων οδήγησης και των εξετάσεών σου έχει οριστεί από την πρώτη μέρα, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να παρακολουθήσεις όλα τα μαθήματα σε συγκεκριμένο χρόνο για να πάρεις την άδειά σου τη στιγμή που τη θες και συμφώνησες.

Τί συμβαίνει όμως έαν ας πούμε, αρρωστήσεις για λίγες μέρες; Πάει όλο το πρόγραμμα χαμένο; Και τί θα συμβεί με τα χρήματα που έχεις πληρώσει ή την τιμή πακέτου σου εάν επωφελήθηκες κάποιας προσφοράς που ίσως δεν ισχύει για άλλη χρονική περίοδο; Ξεκαθάρισέ τα όλα αυτά.

Σε τί κατάσταση είναι τα εκπαιδευτικά οχήματα;

Σαφώς δεν ψάχνεις για πολυτέλειες αλλά σίγουρα το όχημα στο οποίο θα μάθεις να οδηγείς, θέλεις να είναι σε άψογη κατάσταση, σχετικά καθαρό και κυρίως σύγχρονο, ώστε να διαθέτει όλα τα συστήματα οδήγησης των περισσοτέρων οχημάτων της αγοράς.

Ακόμη, αν σου δίνεται η ευκαιρία να επιλέξεις, προτίμησε όχημα που ταιριάζει περισσότερο σε μέγεθος και τύπο, με το δικό σου όχημα έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η μετάβασή σου από το ένα όχημα στο άλλο, τουλάχιστον στην αρχή ως νέος οδηγός.


Τα μαθήματα οδήγησης, δεν είναι κάτι απλό αλλά ταυτόχρονα, είναι και παιχνιδάκι. Το πώς θα τα δεις εσύ, εξαρτάται από τον εκπαιδευτή που θα επιλέξεις. Για τα δικά σου μαθήματα οδήγησης λοιπόν, μην αφήσεις τα πράγματα στην τύχη.

Επέλεξε τους κορυφαίους εκπαιδευτές οδηγών στην Κύπρο και θα χαίρεσαι για την απόφασή σου, μια ολόκληρη ζωή! ;)

Ψάχνεις για κάποια Υπηρεσία;

Κάνε κλικ στο Μενού μας και θα σε βοηθήσουμε να βρεις τις καλύτερες Υπηρεσίες στις καλύτερες Τιμές

1 2 3

Γράψε τι Ψάχνεις & θα κάνουμε εμείς τα υπόλοιπα

You might also like

Επαγγελματικές Κάρτες στην Κύπρο -Πλήρης Οδηγός


Ακόμη και στην ηλεκτρονική εποχή μας, η επαγγελματική κάρτα, αυτό το μικρό χάρτινο εργαλείο των επαγγελματιών της παλιάς εποχής, ακόμη δουλεύει και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σύντομα. Η δική σου; Δες ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν στ’ αλήθεια ξεχωριστή!

Η πιο κλασική εικόνα, η ανταλλαγή καρτών μεταξύ επαγγελματιών στα συνέδρια, είναι κάτι που στην καλύτερη, θα σε στείλει σπίτι με γεμάτες τσέπες και ένα φρέσκο δίκτυο ανθρώπων που ίσως συνεργαστείς. Στη χειρότερη είναι ...

...

Μεταλλικές Κατασκευές στην Κύπρο

Πρόκειται για τον «αφανή ήρωα» των περισσότερων κτισμάτων γύρω σου, διότι παρόλο που ελάχιστα ξέρουμε όλοι για τις μεταλλικές κατασκευές, είναι σίγουρα ο πιο διαδεδομένος και αξιόπιστος σκελετός για οτιδήποτε θελήσεις να φτιάξεις.

Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα τί έχει από κάτω η υπέροχη κυκλική σκάλα σου ή η νέα πισίνα του σπιτιού σου, οι περισσότεροι επαγγελματίες που θα αναλάβουν μια κατασκευή σου, θα αναθέσουν ένα μεγάλο μέρος της στη βιομηχανία και τους τεχνίτες των μεταλλικών κατασκευών.

...

...

Κλόουν, Μάγοι & Άλλοι Διασκεδαστές

Ένα παιδικό πάρτι στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Εκτός από την πολύ διαδεδομένη λύση του παιδότοπου με τα φουσκωτά, πλέον έχεις και μια μεγάλη γκάμα από παιδικούς διασκεδαστές για να το απογειώσεις.

Τα είδη επαγγελματιών ψυχαγωγίας για παιδικά πάρτι είναι πολλά και για αυτό ετοιμάσαμε αυτόν τον ενημερωτικό οδηγό για να βοηθήσουμε να κατανοήσεις όλες τις επιλογές.

Πάμε να διασκεδάσουμε τα παιδιά λοιπόν:

Δημιουργοί κατασκευών από μπαλόνια

Πρόκειται για μία οικονομική και πο...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Μονώσεις


Η μόνωση είναι μια από τις πιο σημαντικές και έξυπνες επενδύσεις για το σπίτι, το γραφείο αλλά και κάθε χώρο, διότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα πλεονεκτημάτων, από την υγεία και τον κλιματισμό μέχρι... την τσέπη σου! Σοβαρά.

Ρίξε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που σου ετοιμάσαμε ακόμη μια φορά εδώ στο AtYourService, για τα πάντα γύρω από τη μόνωση.

Hint: μην το καθυστερείς άλλο. Ο Χειμώνας έρχεται! :)

Γιατί να κάνω μόνωση;

Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε έναν ή δυο λόγους για να μονώσει κανείς το ...

...

Συγκρότημα ή DJ. Τι να προτιμήσω για το Γάμο μου;

Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός γάμου που θα φτιάξει για τα καλά τη διάθεση και θα πλαισιώνει για χρόνια τις αναμνήσεις όλων των καλεσμένων σου. Μπάντα ή dj, η απόφαση είναι μόνο δική σου, αφού μάθεις τα βασικά σημεία που θα καθορίσουν τί θα απογειώσει τον δικό σου γάμο.

Το πρώτο και κυριότερο βήμα για να επιλέξεις, είναι να ξέρεις τις δυνατότητές σου και να έχεις πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

Απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις και θ...

...

Κλιματιστικά στην Κύπρο

Είναι η πιο αγαπημένη οικιακή συσκευή όλων, η πρώτη που θα διαλέξεις για το σπίτι σου και η τελευταία που θα σβήσεις το βράδυ κι αυτό, μερικά μόνο βράδια αλλιώς θα χάσεις τον ύπνο σου. Όμως πόσο καλή αγορά έκανες; Πόσα γνωρίζεις για τα κλιματιστικά και ποιές γνώσεις θα σε γλιτώσουν κόπο και χρήματα;

Διάβασε τον οδηγό μας ώστε το νέο κλιματιστικό σου, να είναι το σωστότερο που μπορείς να αγοράσεις!

Οι ακραίες θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την σκόνη, την ατμοσφαιρική ρύπανση στις μεγαλύτερες ...

...

Cameraman Γάμου: Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν θέλεις κι εσύ να βιντεοσκοπήσεις τον γάμο σου, καλό είναι να ξέρεις μερικά πράγματα για τα βίντεο γάμου, για τον δημιουργό που επέλεξες καθώς και τις πιο μοδάτες ιδέες για να κάνεις το δικό σου βίντεο να ξεχωρίσει!

Στην εποχή των παππούδων μας, το πολύ να έβλεπες μερικές φωτογραφίες του γεγονότος. Λίγο μετά, οι φωτογραφίες πλήθυναν, έγιναν έγχρωμες και κατάφερνες να ξεχωρίσεις ακόμη και το κραγιόν της νύφης. Σύντομα, έκαναν το ντεμπούτο τους και τα βίντεο όπου με μία κάμερα βιντεοσκοπούσ...

...

Εκτυπώσεις στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Ρωτήσαμε, προβληματιστήκαμε, είδαμε δείγματα και γενικά, σκάψαμε πολύ βαθιά για να σου ετοιμάσουμε έναν πλήρη οδηγό για τις εκτυπώσεις σου στην Κύπρο. Είτε για το προσκλητήριο του γάμου σου, είτε για τα φυλλάδια της επιχείρησής σου, η επιλογή του σωστού τυπογραφείου δεν είναι όσο απλή φαίνεται.

Πάμε λοιπόν να δούμε τί εκτυπώσεις χρειάζεσαι, τί να έχεις στο νου σου όταν ψάχνεις τυπογράφο και τις επιλογές σου στην Κύπρο. Πρώτα όμως, ας δούμε γιατί αυτό είναι τόσο πολύ σημαντικό.

Γιατί να προσ......

Makeup - Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν λατρεύεις τα smokey eyes αλλά φοβάσαι να τα δοκιμάσεις στο γραφείο, εάν φοράς κόκκινο κραγιόν απ΄το πρωί αλλά σε κοιτούν όλοι παράξενα κι αν γενικά έχεις απορίες για το σωστό Makeup κάθε περίστασης, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Παρόλο που οι παραστάσεις μας είναι πλέον ανεξάντλητες και παρόλο που γινόμαστε όλο και πιο ανεκτικοί σε κάθε είδος εμφάνισης και στυλ, καλό είναι να γνωρίζουμε το σωστό από το λάθος, ειδικά όσον αφορά το μακιγιάζ.

Διότι ένα πολύ λάθος μακιγιάζ δεν είναι απλά άσχη...

...

Ποια η διαδικασία για να κτίστει ένα σπίτι;

Ρωτήσαμε τον Άρη Θεοδοσίου – Αρχιτέκτονα, ποιες είναι οι διαδικασίες που χρειάζονται για να κτιστεί ένα σπίτι!

Ο Άρης μας εξήγησε την κατάσταση με το δικό του πολύ απλό τρόπο.
Τι Μηχανικούς χρειάζεται για να κτιστεί ένα σπίτι;  Ξεκινώντας, για να κτιστεί ένα καινούργιο σπ......

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον καθαρισμό χαλιών

​Το καθάρισμα των χαλιών, ειδικά όταν γίνεται από επαγγελματίες, είναι μια απαραίτητη υπηρεσία αν θέλεις να κρατήσεις τα χαλιά σου σε τέλεια κατάσταση αλλά και απαραίτητο για την υγεία της οικογένειάς σου.

Δες πόσο βρώμικο στ’ αλήθεια μπορεί να είναι ένα χαλί, πόσο συχνά να προσλάβεις ειδικούς για το καθάρισμα των χαλιών σου, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καθαρίσματος που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι επαγγελματίες της Κύπρου και συμβουλές για να διατηρήσεις περισσότερο τα αποτελέσματα.

Ειδ...

...

Τα πάντα για τις Τούρτες Γενεθλιών στην Κύπρο

​Οι τούρτες γενεθλίων είναι ένα από τα πιο σημαντικά και διασκεδαστικά στοιχεία ενός πάρτι. Σοκολάτα, βανίλια, 3D ή απλά μια διώροφη red velvet τούρτα, εάν είναι φρέσκια και υπέροχα στολισμένη, μπορεί να κάνει τα παιδιά και τους ενήλικες πραγματικά ευτυχισμένους.

Οπότε, ας δούμε όλα τα νέα trends για το γλασάρισμα, τη διακόσμηση, τις γεύσεις, τα σχέδια αλλά και τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές για να σου βρούμε την τέλεια τούρτα γενεθλίων στην Κύπρο!

Χρειάζεται μονάχα μία αναζήτηση στην Go...

...

Προκατασκευασμένα σπίτια

Όλο και αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι που προτιμούν την επιλογή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού (είτε για κατοικία, είτε για υποστατικό, είτε σαν βιομηχανική αποθήκη, γκαράζ ή γραφείο)  αντί των συμβατικών.


Η θεμελιώδης διαφορά με τα συμβατικά σπίτια είναι ότι τα επιμέρους δομικά στοιχεία και οι τοίχοι πλήρωσης των προκατασκευασμένων σπιτιών δεν κατασκευάζονται στο εργοτάξιο αλλά παραλαμβάνονται έτοιμα (προ-κατασκευασμένα) από το εργοστάσιο παραγωγής.


Συνεπώς, τα προκατ- σπίτια δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο κομμάτι αλλά από επιμέρους δομικά στοιχεία που μπορούν να ενωθούν για να αποκτήσουν συνοχή. 

  Τι τύποι προκατασκευασμένων σπιτιών υπάρχουν;

Tα εν λόγω σπίτια χωρίζονται σε λυόμενα, (αποσυναρμολογούνται και μετ...

...

Wallpapers στην Κύπρο - Πλήρης οδηγός.

Τα Wallpapers είναι ο μόνος τρόπος για να μεταμορφώσεις γρήγορα τους χώρους σου, είτε σου αρέσουν τα μεγάλα μοτίβα, τα floral, τα έντονα σχέδια, οι δικές σου εικόνες ή ένα μια πιο σοφιστικέ και κομψή εσωτερική διακόσμηση.

Ο οδηγός σου για μοναδικούς τοίχους περιλαμβάνει όλη την τελευταία πληροφόρηση στην εσωτερική διακόσμηση, τα στιλ ταπετσαρίας και οι τύποι της, ανάλογα το μέγεθος, την λειτουργία και τις ανάγκες κάθε χώρου.

Οι ταπετσαρίες δεν είναι κάτι νέο. Βασικά, είναι μια πολύ παλιά μό...

...

Δικηγόροι στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Αν ακούς “δικηγόρος” και “νομικός σύμβουλος” και δεν έχεις ιδέα σε ποιά πράγματα μπορούν να σου χρησιμεύσουν εκτός αν χώρισες ή σκοπεύεις να χωρίσεις ή αν τράκαρες και έχεις δικαστήρια, τότε καλά που έχεις εμάς. Η νομική βοήθεια είναι πολλά περισσότερα και μπορεί να σου λύσει τα χέρια! Κυριολεκτικό αυτό. :)
 
Αν κάτσεις και το σκεφτείς, δεν υπάρχει τίποτε που κάνεις στην καθημερινότητά σου που να μην αφορά έναν δικηγόρο. Ο γάμος σου, η οικογένειά σου, το αυτοκίνητό σου, το σπίτι σου, η δουλε...

...

Κουρτίνες & Blinds: Πλήρης Οδηγός

Κουρτίνες ή Blinds; Σκέτο ύφασμα ή στόρια; Ή μήπως περσίδες και panels; Και τί λες για τα rollers; Ποιοί είναι οι λόγοι να επιλέξεις το ένα ή το άλλο, πόσο δύσκολη η τοποθέτηση/συντήρηση και ποιά τα trends του καθενός; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας και επέλεξε το σωστότερο για σένα.

Εάν ρωτήσεις τη γιαγιά σου θα σε κοιτάξει απορημένη γιατί ποτέ δεν χρησιμοποίησε blinds για το σπίτι, ενώ η μαμά σου ίσως να σου πει τον γενικό κανόνα της δικής της εποχής: στο σπίτι βάζουμε κουρτίνες και στο γρα...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Βάψιμο

Το βάψιμο είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να αλλάξεις την όψη του σπιτιού ή της εταιρείας σου ενώ στις μέρες μας, σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες να δείξεις την δημιουργικότητά σου.

ίτε μόνος σου είτε με τη βοήθεια ενός καλού επαγγελματία μπογιατζή, δες τον πλήρη οδηγό μας για το βάψιμο με όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και τόλμησε να μεταμορφώσεις τους χώρους σου!
 
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Για να βρίσκεσαι εδώ, το σκέφτεσαι σοβαρά να βάψεις το σπίτι, το γρ...

...

7 Υπέροχα χτενίσματα για το Γάμο σου

Το δικό σου νυφικό χτένισμα δεν χρειάζεται να μοιάζει με τα άλλα. Ξέρεις γιατί; Διότι σου βρήκαμε τις 7 πιο hot τάσεις για μοναδικά νυφικά χτενίσματα που λίγες έχουν σκεφτεί και ακόμη λιγότερες έχουν δοκιμάσει!

Το θέμα του γάμου σου, το μήκος των μαλλιών σου όπως και το στιλ του νυφικού σου είναι τα μόνα πράγματα που θα πρέπει να λάβεις υπόψη προτού επιλέξεις το νυφικό σου χτένισμα.

Οι επιλογές μέχρι σήμερα ήταν πολύ περιορισμένες και μάλιστα σχεδόν αναμενόμενες. Στερεότυπα όπως τα μακριά ή...

...

8 Μύθοι για τα προκατασκευασμένα σπίτια

Η αγάπη μας για το “τούβλο” και τα στερεότυπα γύρω από τα χτιστά σπίτια, ίσως μας εμποδίζουν πολλές φορές να συμβαδίσουμε με την εποχή, την τεχνολογία και όλα όσα μπορούν να μας προσφέρουν. Το πρώτο μας βήμα στη γνώση, είναι να “σπάσουμε” τους μύθους.

(αν προτιμάτε μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό για Προκατασκευασμένα Σπίτια εδώ )

Για τους περισσότερους από εμάς είναι παντελώς άγνωστο ότι τα περισσότερα νοσοκομεία και σχολεία αυτού του κόσμου είναι προκατασκευασμένα, ενώ παραπάνω από ...

...

Αρχιτέκτονες στην Κύπρο - Πλήρης Οδηγός

Ένας αρχιτέκτονας είναι το Α και το Ω για να υλοποιήσεις το κτίσμα που φαντάστηκες από τη στιγμή που θα το οραματιστείς μέχρι τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του. Ο σχεδιασμός, η μελέτη, οι άδειες, η επίβλεψη… και πολλές ακόμη χρήσιμες υπηρεσίες που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σου, είναι όλα δουλειά του αρχιτέκτονα!

Ο οδηγός μας, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα όλα αυτά που μπορεί να κάνει για σένα ένας αρχιτέκτονας και ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, αλλά και να μάθεις όλες τις πιθα...

...

Μούχλα & Υγρασία: Πως να την καταπολεμήσεις;

Τα προβλήματα υγρασίας και η μούχλα δεν θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν σκεφτόμαστε τους κινδύνους που απειλούν τα κτήρια ή τα σπίτια μας. Παρόλα αυτά, τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και ειδικά η μούχλα, πέρα από το αισθητικό πρόβλημα ή τις δυσάρεστες οσμές, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες καταστροφές στα κτήρια και στην υγεία μας.

Το AtYourService, σας ετοίμασε έναν λεπτομερή οδηγό για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες, οδηγίες για πρόληψη και τί να κάνετε για να αντιμετωπίσετε...

...

Θερμογραφία στην Κύπρο

Η υπέρυθρη θερμογραφία αναγνωρίζεται ως ιδανική μη-καταστρεπτική μέθοδος προληπτικής συντήρησης και τεχνικής επιθεώρησης κτιριακών, βιομηχανικών & ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ανακαλύψτε  κρυφά προβλήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης.

H υπέρυθρη θερμογραφία είναι μια μέθοδος που σκοπό έχει την πρόληψη και την έγκυρη επιδιόρθωση ενός προβλήματος. Οι υπέρυθρες (IR) τεχνικές χρησιμοποιούνται κοινώς σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας......

Μασάζ στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Εξαφάνισε το άγχος, διώξε τους πόνους στους μυς, τα οστά και τις αρθρώσεις, νιώσε την απόλυτη ηρεμία, την ανακούφιση και την ευεξία μιας συνεδρίας μασάζ. Ο οδηγός του AtYourService για όλες τις θεραπείες και τα είδη μασάζ από τους καλύτερους θεραπευτές στην Κύπρο, είναι τώρα στη διάθεσή σου!

Ως υπολογίσιμος τουριστικός προορισμός, η Κύπρος είναι ανάμεσα στις χώρες που διαθέτουν μια αρκετά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών μασάζ και ευεξίας ενώ το επίπεδο των θεραπευτών μασάζ και των μασέρ μας, είναι κο...

...

10 Συμβουλές για να βελτιώσεις τη διατροφή σου

Η απόφαση για έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής ξεκινάει απαραίτητα από τη διατροφή μας. Όμως, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, η στροφή προς την υγιεινή διατροφή δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά άνοστα, βραστά και απαγορευμένα φαγητά και μάλιστα σε πιατάκι του φρούτου.

Όπως θα σε συμβουλεύσουν και οι περισσότεροι διατροφολόγοι, πρόκειται για μια προσπάθεια από μικρές αποφάσεις και αλλαγές, που αθροιστικά όμως, έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν αισθητά την υγεία και την ποιότητα ζωής μας.

Ξέχασέ το

Ξεκινάμ...

...

Air Condition - όσα πρέπει να ξέρεις με απλά λόγια

Για να είσαι εδώ μάλλον ζεσταίνεσαι. Ή κρυώνεις.

 

Μάαλλον ζεσταίνεσαι αν είσαι στην κάτοικος της Κύπρου. Ο ήλιος καίει και εσύ χρειάζεσαι ή θάλασσα με mojito ( με ή χωρίς αλκόολ μόνο για σένα!) ή κλιματιστικό.

 

Ίσως έχεις ένα, δύο, τρία, δέκα κλιματιστικά στο χώρο σου. Ξέρεις βέβαια ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Ίσως δεν έχεις γιατί πρέπει να βρεις κάποιο να σου τα βάλει και να τα αγοράσεις.

 

Επίσης, ίσως δεν ξέρεις πολλά για το θέμα αυτό και περιμένεις πότε θα έρθει κάποιος στον ύπνο...

...

Πλήρης Οδηγός για Κουφώματα Αλουμινίων

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κουφώματα και πώς θα προχωρήσω με τις σωστές επιλογές για το δικό μου σπίτι;
Η τεχνολογία σήμερα προχωρά με ασύλληπτους ρυθμούς ταχύτητας σε όλους τους τομείς όπως και στη τεχνολογία κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου.

Εάν σκοπεύετε σύντομα να προχωρήσετε με την εφαρμογή καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου ή αντικατάσταση των παλιών στο δικό σας σπίτι, τότε βρίσκεστε στο σωστό  μέρος για να σας εξηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή τους.
 
  Τα τελευ......

5 Συμβουλές για να επιλέξετε τον καλύτερο διδάσκοντα για το παιδί σας

Το κεφάλαιο της παιδείας ήταν διαχρονικά αυτό στο οποίο επένδυαν και επενδύουν όλες οι δημοκρατικές και ανεπτυγμένες κοινωνίες.

Στο κεφάλαιο αυτό πέρα από τη συμμετοχή του συντεταγμένου κράτους μέσω των δημοσίων σχολείων, αναμφίβολη είναι και η συμμετοχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, είτε μέσω ιδιωτικών σχολείων και ινστιτούτων είτε μέσω των ιδιωτών καθηγητών. 

Πολύ λανθασμένα βέβαια η ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της εκπαίδευσης αντιμετωπίζεται με σκωπτικότατα, για πολλούς και διάφορους λόγ......

7 Unique Wedding gifts you`ve never seen before

As time goes by, the memories we gather become our most treasured possessions; no matter how many memories we gather in a life time, the wedding is always going to be the most treasured of all.
 
The electrifying atmosphere of elegance, beauty, the absolute love shared by the newly wed couple, and the celebration of the unity between man and wife is what makes a wedding special, and to achieve that perfect feeling, the bride and groom need to ensure that every aspect of their day is flawles......

I Want to Build an Extra Room in my House

There is that one moment that everyone who owns a home with apparent space problems has where you convince yourself that an extra room seems like the best idea since, I don’t know, eating Nutella from a jar - with a tablespoon.

Here’s the thing though – what may seem like a simple process of constructing an additional room in your home is in reality a mini building project that comes with it all the complexities that you find in home construction.

Think flooring, plumbing, framing, electric...

...

Outsourcing στην Κύπρο

Όταν λέμε ανάθεση εργασιών σε τρίτους εννούμε το συμβόλαιο που κάνει μια επιχείρηση με κάποιο εξωτερικό συνεργάτη – εταιρεία ή ιδιώτη – για να εκτελεί κάποιες από τις εργασίες μιας επιχείρησης.

Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις πιο ουσιαστικές δραστηριότητες.

Υπάρχουν στην αγορά εξωτερικοί συνεργάτες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς.  Ένα παράδειγμα είναι εταιρείες που διαθέτουν τηλεφωνικά κέντρα για την εξυπηρέτηση πελατών.

Σε αυτή την περίπτωση οι τηλεφωνι...

...

Χτίσιμο ή Ανακαίνιση Μπάνιου

Εάν χτίζεις, ανακαινίζεις, σχεδιάζεις ή απλά ονειρεύεσαι το τέλειο μπάνιο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι βασικές γνώσεις και τα τελευταία trends στα είδη Υγιεινής και τα αξεσουάρ μπάνιου. Τόλμησέ το και εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε όλα όσα θα χρειαστείς!

Πάρε χαρτί και μολύβι

Για να μπορέσεις να πάρεις ιδέες για το νέο σου μπάνιο θα πρέπει να ξέρεις τα πάντα γύρω από τους χώρους που διαθέτει. Μέτρησέ το από γωνία σε γωνία και κατέγραψε τις μετρήσεις σου σε ένα χαρτί στο οποίο θα έχεις...

...

Ανακαίνιση Κουζίνας στην Κύπρο

Η κουζίνα είναι το πιο πολυάσχολο δωμάτιο του σπιτιού, που όχι μόνο περνάμε πολλές ώρες αλλά κυρίως, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε. Το δωμάτιο που η έμπνευση, η θετική ενέργεια και η άνεση, πρέπει να πρωταγωνιστούν. Εάν το δικό σου δεν έχει τα παραπάνω ή ψάχνεις για νέες εμπνεύσεις, τότε είσαι στο σωστό σημείο.

Θέλεις να ανακαινίσεις την Κουζίνα σου; Μάθε τα πάντα σε 4 μόνο λεπτά :)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων θέλουν να αλλάξουν ριζικά ένα δωμάτιο και ειδικά την κουζίνα, είναι πως δεν ξέρου...

...

Ανεμιστήρες στην Κύπρο

Οι θερμοκρασίες στην Κύπρο χτυπούν “κόκκινα” κάθε καλοκαίρι και το ίδιο κάνει και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικά όχι μόνο το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες που οδήγησαν τη ζήτηση για τους ανεμιστήρες στα ύψη. Καθώς όμως η τεχνολογία τους έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, καλό είναι να ξέρεις τί θα βρεις στην αγορά προτού τους προτιμήσεις κι εσύ.

Ο ανεμιστήρας δεν δροσίζει μόνο. Βοηθά επίσης πολύ στον εξαερισμό ενός χώρου ειδικά εάν υπάρχουν καπνιστές, ελέγχει και ...

...

Φυτά και Γλάστρες για τον Κήπο σου

Αν ανοίξεις τα βιβλία βοτανολογίας πιθανόν να χρειαστείς λεξικό για καταλάβεις τα βασικά. Αν όμως θέλεις έναν ανθρώπινο οδηγό για τα φυτά αλλά και τις γλάστρες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τότε άσε τα μονοκοτηλύδονα και τις ταξιανθίες και ρίξε μια ματιά!

Για τον περισσότερο κόσμ,ο τα φυτά έχουν κάποιες βασικές κατηγορίες. Λουλούδια, φρούτα-λαχανικά, δένδρα, θάμνοι, υδρόβια, κάκτοι κτλ. Για τους πρακτικούς αυτού του κόσμου όμως, τα φυτά ανήκουν στις κατηγορίες που ορίζουν οι ανάγκες μας. Π...

...

Οδηγός για Κήπο #2 - Περιφράξεις & Κάγκελα

Εάν ήρθε η σειρά του φράχτη και έχεις πελαγώσει με την τόση πληροφορία για τα κάγκελα, τις περιφράξεις, την ασφάλεια, τις προδιαγραφές και τα στιλ, ενώ ακόμη αναρρωτιέσαι αν είναι chic να βάλεις ηλεκτρικό φράχτη, τότε σου υποσχόμαστε πως σε λίγα λεπτά θα ξέρεις τα πάντα.

Όπως συμβαίνει και στην επίσκεψή σου σε έναν γιατρό, έτσι και εδώ χρειάζεσαι μία διάγνωση.


Γιατί ακριβώς θέλεις να περιφράξεις τον χώρο σου;

Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία από τις παρακάτω απαντήσεις ενώ αμέσως...

...

Κήπος στην Κύπρο - ότι πρέπει να ξέρεις

Θέλω να φτιάξω τον πιο όμορφο κήπο στην Κύπρο. Αν αυτή η πρόταση σε εκφράζει αυτός ο οδηγός έχει γραφτεί για σένα.

Ένας όμορφος κήπος έχει πολλά μυστικά και τα περισσότερα από αυτά, θα στα εκμυστηρευτούν οι σωστοί επαγγελματίες. Πριν από αυτό όμως, το μεγαλύτερο μυστικό όλων είναι να αποφασίσεις επακριβώς τί κήπος σου ταιριάζει.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει προτού ξεκινήσεις την υλοποίηση του κήπου σου να απαντήσεις λεπτομερώς στα παρακάτω ερωτήματα:


Τί χώρο διαθέτεις;

Θα αξιοποιήσεις όλη τη...

...

Θερμομόνωση Σπιτιού. Ότι χρειάζεται να ξέρεις με απλά λόγια :)

Πολλοί από εσάς θα έχουν σκεφτεί να προσθέσουν θερμομόνωση στη κατοικία τους για καλύτερες κλιματικές συνθήκες εντός της οικίας τους αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας.


Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε ένα διώροφο σπίτι χωρίς μόνωση παρατηρούνται απώλειες:
  Από την ταράτσα περίπου 25% της συνολικής απώλειας. Από τη τοιχοποιία περίπου 42% Από τα κουφώματα αλουμινίου περίπου 21% (ανάλογα το πόσα έχουμε) Και από καμινάδες, εξαεριστήρες κλπ. 13% Για να γίνει θερμομόνωση......

Πως να βρεις το καλύτερο Catering στην Κύπρο;

   

  Ευτυχισμένοι και χαρούμενοι καλεσμένοι είναι αναμφισβήτητα οι χορτασμένοι καλεσμένοι.
 
Το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής σας δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύετε από φαγητό και ποτό.
 
Το νόστιμο φαγητό εκτός από την γεύση ικανοποιεί την όραση, την όσφρηση, την αφή ακόμα και την ακοή. Μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις και συναισθήματα όπως νοσταλγία, θαλπωρή, οικειότητα.
 
Σίγουρα θα θέλατε να κάνετε το παν για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι σας με φαγητό πρώτης ποιότητας που να παρουσιά......

Πλήρης Οδηγός για τα Φωτοβολταϊκά στην Κύπρο

Κάθε σπίτι  έχει ανάγκη την  ενέργεια. Όποιος θέλει να παράγει αυτή την ενέργεια, οικονομικά οικολογικά και με έξυπνο τρόπο  αξιοποιεί ένα μικρό κεφάλαιο σε  φωτοβολταϊκό σύστημα.

Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική, και η ενέργεια που δημιουργείται  με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταναλωθεί από το ίδιο το κτίριο στο οποίο είναι τοποθετημένα  ή να τροφοδοτήσει το ηλεκτρικό δίκτυο

Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν  στη  κατηγορία των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και είναι &...

...

Φωτογράφοι Γάμου στην Κύπρο

  Λένε, πως οι φωτογραφίες μπορούν να αιχμαλωτίσουν στην αιωνιότητα την στιγμή που χάθηκε για πάντα.

Mία φωτογραφία έχει την δύναμη να περικλείει όλα εκείνα τα συναισθήματα της στιγμής αυτής, ακόμη και αυτά που δεν φαίνονται στην πραγματικότητα.

Επιτυχημένος Φωτογράφος είναι αυτός που θα μπορέσει να συνδυάσει τις δικές σας προτιμήσεις με την δική του δημιουργικότητα, χωρίς να γίνει αντιληπτός και ενοχλητικός κατά την διάρκεια του γάμου.

Προτού ξεκινήσετε λοιπόν με τα ραντεβού σας, κάντε την έρευνα σας.  Ο πιο ευκολός τρόπος για να κάνετε την έρευνα σας είναι να ζητήσετε Φωτογράφο για το Γάμο σας στο AtYourService

Αφού πάρε προσφορές, δείτε το προφίλ του κάθε φωτογράφου και να βρείτε αυτούς που ικανοποιούν τα κριτήρια σας και συναντηθείτε μαζί τους.


Κατά την διάρκεια των ραντεβού σας με τους ......

Πως να δημιουργήσεις το ιδανικό λογότυπο!

Μια από τις δημοφιλέστερες δηλώσεις που ακούω από κάποιον που μόλις δημιούργησε μια εταιρεία είναι...

Ψάχνω ιδέες στο Google για λογότυπα, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου…Δεν ξέρω τι θέλω!

Πάω στοίχημα ότι στους περισσότερους από εσάς, έχουν περάσει από το μυαλό σας πολλές ιδέες για λογότυπα!

Οι περισσότερες ιδέες  μένουν σκέψεις μιας και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και μοναδικού λογότυπου προϋποθέτει χρόνο και χρήμα.

Ίσως και όχι, αν αφήσετε το όλο ζήτημα στα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία! Αρχικά, γιατί να δημιουργήσω ένα λογότυπο ; Ο......

Πλήρης Οδηγός Διαφήμισης στην Κύπρο. Μέρος Α

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα θέματα που συχνά απασχολεί τις περισσότερες εταιρείες, τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και τα προσφερόμενα ΜΕΣΑ.

Λόγω της προϋπηρεσίας μου σε διαφημιστικές εταιρείες και σε Όμιλο Μέσων (στα τμήματα προγραμματισμού διαφήμισης), οι πελάτες μου ζητούν συχνά διευκρινήσεις αλλά και αξιολόγηση για θέματα όπως:
  Τι επιλογές υπάρχουν σε κάθε Μέσο Πόσο κοστίζουν και αν μπορούμε να πάρουμε καλύτερη προσφορά Πώς αξιολογώ κάτι που έκανε κάποιος (φίλος/γνωστός/ανταγωνιστής κλπ) Πόσ......

Πως μπορεί να βοηθήσει ένας καλός Υδραυλικός

Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί από την εταιρεία Chris Col Ltd την #1 εταιρεία στην Κατηγορία Υδραυλικά
  Η συντήρηση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ένα από τα πιο «δύσκολα κεφάλαια» της συντήρησης είναι συνήθως τα υδραυλικά γιατί τα προβλήματα στα υδραυλικά εμφανίζονται μόνο μετά που θα γίνει η πρώτη ζημιά.
  Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί......