×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Μεταφραστές στην Κύπρο

Μεταφραστές στην Κύπρο


Πώς δουλεύει

Είναι Δωρεάν & χωρίς Προμήθεια! Αλήθεια!

2

Πάρε μηνύματα & τιμές
3

Κάνε την καλύτερη Επιλογή


Δώσε Βαθμολογία

1115 Μεταφραστές προσφέρουν τις Υπηρεσίες τους στο AtYourService

Εσύ ακόμη βασανίζεσαι στο τηλέφωνο;

Κάθε μήνα στο AtYourService

0


50000
Επισκέπτες Ψάχνουν Υπηρεσίες
€0


€200 000
Ζητούνται Υπηρεσίες Αξίας
0


10000
Εταιρίες δίνουν Προσφορές

Τα πιο Μεγάλα ΜΜΕ στην Κύπρο μιλούν για το AtYourService

 • "...δωρεάν, πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες χρήστες..."
 • "...σπουδαίο εργαλείο για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να κερδίζουν ένα επιπλέον εισόδημα... "
 • Καταπληκτικό!
 • " ... Ένα από τα πλέον επιτυχημένα startup στην Κύπρο, εύχρηστο τόσο για επαγγελματίες όσο και για πελάτες. ..."
 • "...εντυπωσιακά αποτελέσματα στην αγορά της χώρας σε πολύ λίγο χρόνο..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...με μόνο ένα χτύπημα στο internet... σου λύνονται τα χέρια ..."
 • " ... ένα σωτήριο site, όπου θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες να προσφέρουν υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές ..."
 • Καταπληκτικό!
 • ".. Μια Κυπριακή Startup βοηθά την οικονομία..."
 • "Το ΑtYourService αποτελεί το δεξί χέρι για κάθε ανάγκη..."
 • "...Μια καλύτερη Αγορά..."
 • " ...από τις πιο πολυσύχναστες πλατφόρμες αναζήτησης εργασίας. ..."

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το AtYourService για όλες τις Υπηρεσίες που χρειάζεσαι;

4 από τους 8923 Λόγους :)

Έχει τους
καλύτερους Επαγγελματίες

Σε βοηθά να εξοικονομήσεις
πάρα πολύ χρόνο!

Σε βοηθά να βρεις την
καλύτερη τιμή!

Εν τέλειο!
τζιαι εν 100% Κυπριακό!

Τι λένε φίλοι από όλη την Κύπρο για το AtYourService;

(ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια)

Λατρεύω τις Βαθμολογίες
Ξέρεις πάντα πόσο καλός είναι ένας Επαγγελματίες βλέποντας τις βαθμολογίες στο Προφίλ του
Αντιγόνη Ανδρέου
Εξοικονόμησα πολλή Χρόνο & Χρήμα
Απλά επέλεξα την Υπηρεσία που έψαχνα και πήρα 3 Προσφορές σε λιγότερο από 24 ώρες. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο στην Κύπρο
Γιώργος Χατζηγεωργίου
Δεν χρειάζεται να Διαπραγματευτείς!
Αλήθεια! Οι Επαγγελματίες ξέρουν ότι θα λάβεις κι άλλες Προσφορές και έτσι δίνουν την καλύτερη τους προσφορά από την αρχή
Σύλβια Μιχαήλ
Πραγματικά δίνουν 110%
Οι Επαγγελματίες δίνουν το 110% της ενέργειας τους γιατί ξέρουν ότι θα λάβουν βαθμολογία στο τέλος της Εργασίας
Ανδρόνικος Κλεάνθους

Θέλεις να βρεις τις καλύτερες Υπηρεσίες στην Κύπρο;

Δες Σχόλια & Βαθμολογίες από προηγούμενους πελάτες

Μπορεί επίσης να σε ενδιαφέρουν

×
Ψάχνεις για Μεταφράσεις Κάνε το πρώτο βήμα

Μεταφράσεις στην Κύπρο. Πλήρης Οδηγός

απο:Costantina 27/10/2015 07:55

 Ένας οδηγός για να παίρνεις πάντα καλές μεταφράσεις από επαγγελματίες που ξέρουν το αντικείμενό σου, που δεν θα αλλάξουν το νόημα στα κείμενά σου αλλά και δεν θα σου κοστίσουν ακριβά, σε περιμένει εδώ, στο blog του AtYourService!

Μάθε ανάμεσα σε άλλα, τί να ζητήσεις από έναν μεταφραστή, πώς να τον αξιολογήσεις, πόσο θα σου κοστίσει περίπου αλλά και όλα τα σημαντικά που πρέπει να γνωρίζεις για μία τόσο περιζήτητη υπηρεσία.

Έχουμε όλοι πέσει στην περίπτωση που η μετάφραση που ζητήσαμε ήταν λες και προερχόταν από το Google Translate ή μια αυτόματη υπηρεσία μετάφρασης. Ή, που μια έκφραση μεταφράστηκε επακριβώς και έχασε το νόημά της. Μια αστεία μετάφραση που έπεσε στα δικά μου χέρια, είχε να κάνει με τη φράση “every single worker” (κάθε ένας εργάτης) που μεταφράστηκε από τα Αγγλικά στα Ελληνικά ως «κάθε ανύπαντρος εργάτης». :)

Έτσι, όπως φαντάζεσαι, το κόστος ενός λάθους σε μια μετάφραση μπορεί να είναι από αστείο ή και πιο σοβαρό εάν μιλάμε για την επιχείρησή σου και τα φυλλάδιά της ή τα δελτία τύπου, για παράδειγμα.

Συνεπώς, το μεγαλύτερο θέμα που αντιμετωπίζουμε όλοι όταν αναζητάμε έναν καλό μεταφραστή, βρίσκεται στο ότι το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν έχει «καλούπια». Ή μάλλον, έχει τόσα πολλά «καλούπια» που πρέπει να ψάξεις καλά για να πάρεις το σωστό για σένα και τις ανάγκες σου, ή στην περίπτωσή μας, μια σωστή μετάφραση.

Ένας γνώστης δύο γλωσσών δεν είναι απαραίτητα και μεταφραστής. Απ΄ την άλλη, ένας άνθρωπος χωρίς πτυχία, με μεγάλο ταλέντο όμως στις λέξεις και με καλή γνώση των γλωσσών που θες, ίσως τα καταφέρει καλύτερα.

Οι παράγοντες λοιπόν είναι πολλοί, μα το δύσκολο είναι να τους εντοπίσεις, γιατί κακά τα ψέμματα κανείς μας δεν κάθεται να ψάξει πολύ κάθε μα κάθε υπηρεσία που χρειάζεται. Γι’ αυτό,
βέβαια είναι το AtYourService, αντί να ψάχνεις, στους παραθέτουμε παρακάτω. Εφόσον τους εντοπίσεις, θα σου είναι ευκολότερο να ψάξεις για τον καλύτερο επαγγελματία για τη συγκεκριμένη δουλειά που θες.

Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά, αυτά που θα κρίνουν τον μεταφραστή που σου ταιριάζει καλύτερα:

Οι πιστοποιήσεις

Σε αρκετές περιπτώσεις, ένας μεταφραστής που διαθέτει τις σπουδές, τις πιστοποιήσεις, την προϋπηρεσία και την εμπειρία και μάλιστα στον τομέα που ζητάς, είναι μια καλή αρχή για μια επιτυχή συνεργασία.

Όμως, δεν είναι απαραίτητα όλα τα παραπάνω σε όλες τις περιπτώσεις. Ένα απλό κείμενο, χωρίς ορολογίες και δύσκολη γλώσσα, ή που προορίζεται για προσωπική χρήση, όπως για παράδειγμα μια επιστολή, δεν χρειάζεται «περγαμηνές» για να μεταφραστεί.

Εάν λοιπόν, θες να γλιτώσεις λοιπόν τον εαυτό σου από επιπλέον κόστη και χρόνο αναζήτησης μεταφραστή, μπορείς αναθέτεις τις εύκολες μεταφράσεις στους ενδιαφερόμενους που έχουν ένα καλό μεταφραστικό ιστορικό, χωρίς να σε ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα.

Η μητρική γλώσσα

Λένε, πως θα πάρεις τις καλύτερες μεταφράσεις όταν η τελική γλώσσα του κειμένου είναι η μητρική του μεταφραστή. Για παράδειγμα, αν θες να μεταφράσεις ένα κείμενο από οποιαδήποτε γλώσσα στα Γαλλικά, την καλύτερη μετάφραση θα την πάρεις, εάν ο μεταφραστής σου έχει ως μητρική γλώσσα τα Γαλλικά.

Άλλωστε, και οι περισσότεροι επαγγελματίες μεταφραστές προτιμούν περισσότερο να μεταφράζουν προς την μητρική τους γλώσσα κυρίως. Παρόλα αυτά, και πάλι η σπουδαιότητα και η χρήση που θα κάνεις στο κείμενο, θα καθορίσει τα παραπάνω.


Σίγουρα σε ένα βιβλίο λογοτεχνίας πρέπει να ακολουθείται πιστά ο κανόνας αυτός.
Όμως, όταν μιλάμε για ένα κείμενο π.χ. ιδιοκτησίας ακινήτου, τότε μάλλον πρέπει να ρίξεις μια ματιά και στον παρακάτω παράγοντα. :)

Η σχέση του με το αντικείμενο

Μεταφραστής με μεταφραστή έχει μεγάλη διαφορά. Σκέψου, πως ένας τέλειος μεταφραστής βιβλίων λογοτεχνίας, ίσως χρειαστεί πενταπλάσιο χρόνο για να μεταφράσει μια ιατρική έρευνα ή ένα ακαδημαϊκό κείμενο. Μπορεί ακόμη να μην αναλάβει και καθόλου!

Δεν είναι δηλαδή το επάγγελμα αυτό όπως ενός υδραυλικού π.χ., που το επάγγελμά του απαιτεί συγκεκριμένες σπουδές, συγκεκριμένες προδιαγραφές και ίσως κάποια μικρή εξειδίκευση και εμπειρία.

Εδώ, χρειάζεσαι αρκετές διευκρινήσεις ώστε να βρεις τον κατάλληλο επαγγελματία, όχι μόνο στις γλώσσες που θες αλλά και στον τομέα, το επίπεδο και την πλήρη γνώση της ορολογίας που ψάχνεις.

Βέβαια, έχε υπόψη σου πως όσο πιο εξειδικευμένος ο μεταφραστής, τόσο πιο πολύ θα σου κοστίσει. Ένας μεταφραστής που αποκλειστικά μεταφράζει από Ρωσικά σε Ελληνικά και που ασχολείται μόνο με νομικά κείμενα, προφανώς θα σου κοστίσει.

Τα πλεονεκτήματα όμως της εξειδίκευσης, είναι μεγάλα. Πρώτον, θα πάρεις ένα ολόσωστο κείμενο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο όπου το χρειαστείς. Δεύτερον, ο χρόνος που θα του πάρει θα είναι λιγότερος από τον μισό των υπολοίπων, διότι δεν χρειάζεται έρευνα για την σωστή ορολογία και μάλιστα για τη χώρα που προορίζεται το κείμενο και άρα, τους νόμους της, το δίκαιο κτλ..

Για να έχεις μια ιδέα, τα είδη των κειμένων που ζητούνται πιο συχνά για μετάφραση, αφορούν τους παρακάτω τομείς:

• Επιστημονικά (ιατρικά, νομικά, τεχνολογικά, ιστορικά κτλ)
• Εμπορικά (εμπορική αλληλογραφία, τεχνικές εκθέσεις, αναφορές κτλ)
• Γενικής χρήσης (συμβόλαια, πιστοποιητικά, πτυχία, συμβάσεις, συμφωνητικά, αναλυτικές βαθμολογίες κτλ)
• Γραφειακά (προσωπική αλληλογραφία, τραπεζικά έγγραφα, χρηματιστηριακά, εγχειρίδια χρηστών κτλ)
• Διαφημιστικά-Δημοσιογραφικά (διαφημιστικά κείμενα, δημοσιογραφικά κείμενα, περιγραφές συστημάτων, οδηγίες Ευρωπαϊκής Ένωσης, περιγραφές συστημάτων)Τώρα, προφανώς κατάλαβες πως είναι πολύ δύσκολο ένας μόνο άνθρωπος να γνωρίζει όλο το εύρος κατηγοριών και τις ορολογίες τους, σε δύο τουλάχιστον γλώσσες, για να αποδώσει τέλεια το κείμενό σου. Χώρια που υπάρχει και κάτι ακόμη. Δες παρακάτω.

Το ταλέντο του στις λέξεις

Ακόμη κι αν όλα τα παραπάνω λειτουργούν, ένας μεταφραστής μπορεί να μην τα καταφέρνει σε κείμενα με λίγο μεγαλύτερες απαιτήσεις. Δεν είναι η μετάφραση κάτι αυτόματο και μηχανικό. Ειδικά για περισσότερο λογοτεχνικά ή διαφημιστικά κείμενα, εάν «δεν το ‘χει» με τον λόγο και γενικά τον γραπτό λόγο, η μετάφραση που θα πάρεις, παρότι σωστή, δεν θα έχει ρυθμό και ενδιαφέρον.

Ένας μεταφραστής με ταλέντο στη γλώσσα, την αγαπά και την «παιδεύει» όσο χρειάζεται, ώστε να καταφέρει να μην αλλάζει το νόημα, να βρίσκει τις ανάλογες εκφράσεις στην κάθε γλώσσα, τον σωστό ρυθμό, τον τόνο και τη φωνή του συγγραφέα και γενικά, το αίσθημα πως πρόκειται για ένα κείμενο πρωτογραμμένο στη γλώσσα που το διαβάζεις τώρα.

Αν για παράδειγμα, θέλεις να μεταφράσεις ένα διαφημιστικό φυλλάδιο, είναι σημαντικό να αναρρωτηθείς, εάν οι γνώσεις του στην κειμενογραφία επαρκούν για να αποδώσει το διαφημιστικό παιχνίδι των λέξεων.

Επίσης, πόσο πωλητής είναι, εάν δηλαδή το διαφημιστικό κείμενο που θα μεταφράσει, θα συνεχίσει να έχει το ίδιο αποτέλεσμα στις πωλήσεις όπως το πρωτότυπό του, εάν έχει ρυθμό και τον σωστό τόνο για να απευθύνεται και να παρακινεί το υποψήφιο κοινό σε αγορές.

Το «εγγράψου τώρα» μπορεί να είναι η ακριβής μετάφραση της προτροπής “subscribe now” αλλά είναι λάθος σε διαφημιστικό κείμενο να χρησιμοποιήσεις τόσο παλιά και «σκονισμένη» γλώσσα. Ο σωστός μεταφραστής θα σου προτείνει τα πιο εύπεπτα «γράψου τώρα» «κάνε την εγγραφή σου τώρα», κτλ.

Πόσες γλώσσες μεταφράζει

Είναι λογικό πως όσο πιο πολλές γλώσσες γνωρίζει και αναλαμβάνει να μεταφράσει κάποιος, τόσο λιγότερη ποιότητα θα πάρεις. Με μερικές εξαιρέσεις, φυσικά.
Σίγουρα όπως αναφέρθηκε παραπάνω εξαρτάται το είδος του κειμένου και τη χρήση του, όμως όσο λιγότερες οι γλώσσες τόσο πιο μεγάλη εμπειρία σε αυτές θα έχει ο επαγγελματίας μεταφραστής.

Έως 3 ή 4 γλώσσες είναι καλά. Για παραπάνω, ίσως να πρέπει να ζητήσεις συστάσεις και πιστοποιήσεις.

Ποιοί θα αναλάβουν τη μετάφραση

Ο επαγγελματίας μεταφραστής

Είναι εκείνος που θα αναλάβει πιο συχνά τις μεταφράσεις σου και εδώ, όλα παίζουν ως προς την τιμή, τους χρόνους, τις επιπλέον υπηρεσίες που θα χρειαστείς. Δεν έχεις υπέρ και κατά, διότι δεν υπάρχει σύγκριση, κάθε περίπτωση είναι μοναδική.

Ένας επαγγελματίας μεταφραστής τεχνικών οδηγών είναι κάτι τελείως άλλο από έναν επαγγελματία μεταφραστή ρομαντικών βιβλίων. Έτσι, σπάνια δύο μεταφραστές θα αξιολογήσουν το ίδιο τη δουλειά τους και σπάνια υπάρχει ένα πλαίσιο τιμών, χρόνων και ποιότητας.

Σαν αποτέλεσμα, όλα εξαρτώνται από την αξιολόγηση που θα κάνεις, εάν ταιριάζετε, μα κυρίως την καλή σου έρευνα για το επίπεδο υπηρεσιών που μπορεί να σου παρέχει στον τομέα που θες.

Συνεργασία επαγγελματιών

Πολλές φορές, δύο ή και περισσότεροι μεταφραστές, ενώνουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους και ιδρύουν ένα μικρό πρακτορείο αλλά με καλό εύρος βασικών υπηρεσιών.

Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση, ώστε να έχεις περισσότερες λύσεις χωρίς να επηρεάζεται το κόστος ή η ποιότητα. Ενδεχομένως, ίσως οι ταχύτητες παράδοσης να είναι πιο αργές λόγω της αυξημένης δουλειάς αλλά και πάλι, αυτό μπορείς να το ρωτήσεις/συμφωνήσεις από την αρχή.

Ως προς την τιμή, εξαρτάται την εξειδίκευση και το εύρος των γλωσσών που παρέχουν. Σε γενικές γραμμές είναι οικονομική και αξιόπιστη λύση.

Εταιρεία υπηρεσιών μετάφρασης


Συνήθως πρόκειται για μεγάλες εταιρείες που συνεργάζονται με επαγγελματίες μεταφραστές ανά τον κόσμο και παρέχουν μεταφράσεις για σχεδόν όλες τις γλώσσες, τομείς και τους περισσότερους τύπους κειμένων.

Στα υπέρ είναι οι πολύ ανταγωνιστικές τους τιμές και το μεγάλο εύρος υπηρεσιών, άρα δεν χάνεις χρόνο ψάχνοντας, ειδικά εάν θέλεις πολύ εξεζητημένες μεταφράσεις όπως π.χ. Κινέζικα.

Στα κατά, είναι η λογική της «βιομηχανίας» και η νοοτροπία της μαζικής παραγωγής. Απροσωπία, πολλές φορές μέτριο αποτέλεσμα και μεταφραστές που αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη, κάτι που δεν θέλεις εάν ψάχνεις έναν άνθρωπο που θα ξέρει εσένα και τις ανάγκες των κειμένων σου, ακόμη και για χρόνια συνεργασία.

Ερασιτέχνες

Συνήθως οι ερασιτέχνες μεταφραστές είναι φοιτητές ή ακόμη και άνθρωποι που τους αρέσει η δουλειά αυτή, αλλά δεν έχουν το χρόνο, τα πτυχία ή/και την προϋπηρεσία για να την εξασκήσουν επαγγελματικά ή ως πλήρη δουλειά.

Έτσι λοιπόν, την κάνουν περιστασιακά για εύκολα κείμενα ή στο αντικείμενό τους για να κερδίσουν επιπλέον εισόδημα ή χαρτζηλίκι. Η δουλειά που θα πάρεις μπορεί και εδώ, να είναι από τέλεια έως πολύ κακή. Αυτό, διότι εξαρτάται την έρευνα που θα κάνεις.

Ένας φοιτητής ιατρικής για παράδειγμα, είναι τέλεια περίπτωση για φθηνές ιατρικές μεταφράσεις, εάν όμως πρόκειται για ένα εξειδικευμένο βιβλίο ιατρικής που θα χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία ασθενών, ίσως ένας λίγο πιο ακριβός επαγγελματίας μεταφραστής ιατρικών βιβλίων να σου παρέχει ένα πιο ασφαλές βιβλίο. :)

Πόσο θα πληρώσεις

Μπορεί να χρεωθείς με τη λέξη, την ώρα, τη σελίδα, το project. Σε κάθε περίπτωση όμως, κρίνοντας από τις χρεώσεις που βλέπει κάποιος online για μεταφράσεις, η διαπίστωση είναι πως δεν υπάρχει συγκεκριμένη τιμή για τις υπηρεσίες αυτές.


Για ένα κείμενο 250 λέξεων για παράδειγμα, οι χρεώσεις μπορεί να κυμαίνονται από τόσο χαμηλά όσο 6 ευρώ συνολικά και να φτάνουν τόσο ψηλά, μέχρι και τα 35 ευρώ.

Πρόκειται για μεγάλο εύρος τιμών αλλά έχει λογική. Οι ικανότητες του κάθε μεταφραστή (πέρα από τις γνώσεις) είναι υποκειμενικές. Πόσο χρόνο θα πάρει στον καθένα η εργασία, ο βαθμός δυσκολίας που έχει, πόσο αξιολογεί το χρόνο, τη δουλειά και τις ικανότητές του γενικά κτλ..

Έχω έναν φίλο μεταφραστή που μπορεί και πληκτρολογεί σε τυφλό σύστημα. Αυτό, του δίνει μεγάλο προβάδισμα στον χρόνο, σε σχέση με έναν ισοδύναμο συνάδελφό του και άρα μπορεί να αναλάβει περισσότερες εργασίες. Αυτό και μόνο, τον βοηθά να χρεώνει λιγότερα, κάτι που δεν μπορεί να κάνει ο ανταγωνιστής του.

Ένα άλλο φαινόμενο πολύ χαρακτηριστικό και συχνό στον ηλεκτρονικό πλέον κόσμο μας, που καθορίζει την τιμή, είναι και η χώρα προέλευσης του μεταφραστή που μπορεί να τα αλλάζει όλα.

Ένα κείμενο ας πούμε, από Ινδικά σε Αγγλικά, που θα στο μεταφράσει ένας Ινδός μεταφραστής, που ζει και εργάζεται στην Ινδία ή μια εταιρεία κολοσσός που πληρώνει ελάχιστα χρήματα τους μεταφραστές της ανά τον κόσμο, θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο από ότι ένας Γερμανός υπήκοος που μεταφράζει αυτές τις γλώσσες.

Άρα, προτού πάρεις τιμή θα πρέπει να ρωτήσεις όσο πιο πολλούς μεταφραστές μπορείς και να τους δώσεις όση περισσότερη πληροφορία γίνεται. Είτε να δουν το κείμενο και να το εκτιμήσουν ή εάν δεν μπορείς να το δείξεις, να τους πεις όλες τις λεπτομέρειες.

Π.χ. θέλω να μεταφράσω ένα κείμενο σε 3 μέρες, που περιέχει 2000 λέξεις, η γλώσσα είναι από Νορβηγικά σε Ιταλικά, είναι κείμενο λογοτεχνίας και απαιτεί κάποιες γνώσεις ορολογίας αρχιτεκτονικής.

Είναι καλό να γνωρίζεις πως το επάγγελμα του μεταφραστή είναι ένα από εκείνα τα επαγγέλματα που παγκοσμιοποιείται με ταχείς ρυθμούς. Εάν θέλεις για παράδειγμα, να επεκτείνεις την επιχείρησή σου στο εξωτερικό όπως Ασία, Αφρική ή Λατινική Αμερική και ειδικά σε μέρη που λίγοι θα καταλάβουν αγγλικά (που αναμφισβήτητα είναι πια η παγκόσμια γλώσσα της επιχειρηματικότητας) είναι πλέον πανεύκολο να βρεις έναν ντόπιο για να σε βοηθήσει.
 

 
Και όλα ξανά, καταλήγουν κάπου εδώ: 
 
Πόσο πολύτιμο είναι το AtYourService :)
Φτάνοντας λοιπόν στο αίτημά σου για μια μετάφραση, για το οποίο έχεις ρωτήσει πάνω από 10 γνωστούς και «φίλους», εταιρείες και ερασιτέχνες φοιτητές, είναι πολύ πιθανό το εύρος τιμών που πήρες να είναι τρομερά μεγάλο.
 
Αλλά πέρα από αυτό, δεν ξέρεις ποιός θα σου δώσει τη μεγαλύτερη αξία για τα χρήματα που θα πληρώσεις. Επίσης, εάν πρόκειται για σπανιότερη γλώσσα και τεχνικό κείμενο, οι επιλογές σου στενεύουν και ακριβαίνουν κατά πολύ.
 
Στο AtYourService λοιπόν, έχεις τη δυνατότητα να εκθέσεις σε χιλιάδες μάτια το κάθε αίτημά σου, να λάβεις πολύ περισσότερες επιλογές τιμών και κυρίως, όλες οι προσφορές γίνονται από επαγγελματίες που έχουν ήδη αξιολογηθεί και βαθμολογηθεί από ανθρώπους που ήθελαν μετάφραση όπως κι εσύ. Η τόσο μεγάλη δυναμική του AtYourService δεν είναι καθόλου τυχαία!

Ψάχνεις για κάποια Υπηρεσία;

Κάνε κλικ στο Μενού μας και θα σε βοηθήσουμε να βρεις τις καλύτερες Υπηρεσίες στις καλύτερες Τιμές

1 2 3

Γράψε τι Ψάχνεις & θα κάνουμε εμείς τα υπόλοιπα 
Διάβασε επίσης:  6 Μύθοι & Αλήθειες για τις Επαγγελματικές Μεταφράσεις

You might also like

Cameraman Γάμου: Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν θέλεις κι εσύ να βιντεοσκοπήσεις τον γάμο σου, καλό είναι να ξέρεις μερικά πράγματα για τα βίντεο γάμου, για τον δημιουργό που επέλεξες καθώς και τις πιο μοδάτες ιδέες για να κάνεις το δικό σου βίντεο να ξεχωρίσει!

Στην εποχή των παππούδων μας, το πολύ να έβλεπες μερικές φωτογραφίες του γεγονότος. Λίγο μετά, οι φωτογραφίες πλήθυναν, έγιναν έγχρωμες και κατάφερνες να ξεχωρίσεις ακόμη και το κραγιόν της νύφης. Σύντομα, έκαναν το ντεμπούτο τους και τα βίντεο όπου με μία κάμερα βιντεοσκοπούσ...

...

Κλιματιστικά στην Κύπρο

Είναι η πιο αγαπημένη οικιακή συσκευή όλων, η πρώτη που θα διαλέξεις για το σπίτι σου και η τελευταία που θα σβήσεις το βράδυ κι αυτό, μερικά μόνο βράδια αλλιώς θα χάσεις τον ύπνο σου. Όμως πόσο καλή αγορά έκανες; Πόσα γνωρίζεις για τα κλιματιστικά και ποιές γνώσεις θα σε γλιτώσουν κόπο και χρήματα;

Διάβασε τον οδηγό μας ώστε το νέο κλιματιστικό σου, να είναι το σωστότερο που μπορείς να αγοράσεις!

Οι ακραίες θερμοκρασίες σε συνδυασμό με την σκόνη, την ατμοσφαιρική ρύπανση στις μεγαλύτερες ...

...

Συγκρότημα ή DJ. Τι να προτιμήσω για το Γάμο μου;

Η μουσική είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία ενός γάμου που θα φτιάξει για τα καλά τη διάθεση και θα πλαισιώνει για χρόνια τις αναμνήσεις όλων των καλεσμένων σου. Μπάντα ή dj, η απόφαση είναι μόνο δική σου, αφού μάθεις τα βασικά σημεία που θα καθορίσουν τί θα απογειώσει τον δικό σου γάμο.

Το πρώτο και κυριότερο βήμα για να επιλέξεις, είναι να ξέρεις τις δυνατότητές σου και να έχεις πάρει εκείνες τις αποφάσεις που θα οδηγήσουν στην σωστή κατεύθυνση.

Απάντησε τις παρακάτω ερωτήσεις και θ...

...

Κλόουν, Μάγοι & Άλλοι Διασκεδαστές

Ένα παιδικό πάρτι στις μέρες μας, δεν είναι καθόλου απλή υπόθεση. Εκτός από την πολύ διαδεδομένη λύση του παιδότοπου με τα φουσκωτά, πλέον έχεις και μια μεγάλη γκάμα από παιδικούς διασκεδαστές για να το απογειώσεις.

Τα είδη επαγγελματιών ψυχαγωγίας για παιδικά πάρτι είναι πολλά και για αυτό ετοιμάσαμε αυτόν τον ενημερωτικό οδηγό για να βοηθήσουμε να κατανοήσεις όλες τις επιλογές.

Πάμε να διασκεδάσουμε τα παιδιά λοιπόν:

Δημιουργοί κατασκευών από μπαλόνια

Πρόκειται για μία οικονομική και πο...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Μονώσεις


Η μόνωση είναι μια από τις πιο σημαντικές και έξυπνες επενδύσεις για το σπίτι, το γραφείο αλλά και κάθε χώρο, διότι καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα πλεονεκτημάτων, από την υγεία και τον κλιματισμό μέχρι... την τσέπη σου! Σοβαρά.

Ρίξε μια ματιά στον πλήρη οδηγό που σου ετοιμάσαμε ακόμη μια φορά εδώ στο AtYourService, για τα πάντα γύρω από τη μόνωση.

Hint: μην το καθυστερείς άλλο. Ο Χειμώνας έρχεται! :)

Γιατί να κάνω μόνωση;

Σχεδόν όλοι γνωρίζουμε έναν ή δυο λόγους για να μονώσει κανείς το ...

...

Μεταλλικές Κατασκευές στην Κύπρο

Πρόκειται για τον «αφανή ήρωα» των περισσότερων κτισμάτων γύρω σου, διότι παρόλο που ελάχιστα ξέρουμε όλοι για τις μεταλλικές κατασκευές, είναι σίγουρα ο πιο διαδεδομένος και αξιόπιστος σκελετός για οτιδήποτε θελήσεις να φτιάξεις.

Ακόμη κι αν δεν έχεις ιδέα τί έχει από κάτω η υπέροχη κυκλική σκάλα σου ή η νέα πισίνα του σπιτιού σου, οι περισσότεροι επαγγελματίες που θα αναλάβουν μια κατασκευή σου, θα αναθέσουν ένα μεγάλο μέρος της στη βιομηχανία και τους τεχνίτες των μεταλλικών κατασκευών.

...

...

Επαγγελματικές Κάρτες στην Κύπρο -Πλήρης Οδηγός


Ακόμη και στην ηλεκτρονική εποχή μας, η επαγγελματική κάρτα, αυτό το μικρό χάρτινο εργαλείο των επαγγελματιών της παλιάς εποχής, ακόμη δουλεύει και δεν πρόκειται να ξεπεραστεί σύντομα. Η δική σου; Δες ποιά είναι εκείνα τα στοιχεία που θα την κάνουν στ’ αλήθεια ξεχωριστή!

Η πιο κλασική εικόνα, η ανταλλαγή καρτών μεταξύ επαγγελματιών στα συνέδρια, είναι κάτι που στην καλύτερη, θα σε στείλει σπίτι με γεμάτες τσέπες και ένα φρέσκο δίκτυο ανθρώπων που ίσως συνεργαστείς. Στη χειρότερη είναι ...

...

Αληθινό ή Συνθετικό Γρασίδι;

Ένας εντυπωσιακός χλοοτάπητας είτε αληθινός είτε συνθετικός, έχει πολλά μυστικά. Εάν το δικό σου γρασίδι θα είναι φυσικό ή πλαστικό δεν εξαρτάται μόνο από τις ανάγκες, τον χρόνο και τα χρήματα που θέλεις να διαθέσεις. Διάβασε εδώ όλα τα μυστικά του πριν αποφασίσεις.

Η Φύση έχει πάντα τον πρώτο λόγο όταν μιλάμε για αισθητική ιδίως για χώρους που κυρίως είναι διακοσμητικοί όπως οι κήποι και οι αυλές μας. Όμως όταν ένα τόσο υψηλό αισθητικά αποτέλεσμα όπως ένα υγιές και πλούσιο γκαζόν δεν συμβαδ...

...

Συστήματα Ασφάλειας για την Εταιρεία σου

Οι επιλογές μας σήμερα για συστήματα ασφαλείας είναι λες και έχουν αντιγραφεί από τις ταινίες του Τζέιμς Μποντ! Η επιχείρησή σου μπορεί να είναι απόλυτα ασφαλής με τη χρήση των νέων εκπληκτικών τεχνολογιών στα συστήματα ασφάλειας και συναγερμού. Εσύ βάλε μόνο το μαρτίνι και εμείς θα γίνουμε ο δικός σου πράκτορας Q σε έναν οδηγό για όλα όσα μάθαμε από τους ειδικούς.

Εάν απλά διαβάζεις ενημερωτικά, έχει καλώς. Εάν όμως θέλεις να επιλέξεις το σωστό σύστημα ασφαλείας για την επιχείρησή σου ...

...

Ότι χρειάζεται να γνωρίζετε για τις κατασκευές με Γυψοσανίδα

Η γυψοσανίδα είναι φυσική, οικολογική, εύπλαστη και μπορεί να γίνει όσο δημιουργική θες. Κυρίως, είναι γρήγορη και πολύ οικονομική.

Για εκείνους όμως που δεν γνωρίζουν τα βασικά της, όπως τα είδη, τα ρίσκα και τα μυστικά της, μπορεί να χάσουν μια τεράστια ευκαιρία να κάνουν σπουδαίες κατασκευές με τον πλέον έξυπνο τρόπο.

Ας την μάθουμε λοιπόν!
Όπως συμβαίνει με καθετί που θέλουμε να κατασκευάσουμε στον χώρο μας, έτσι και η κατασκευή από γυψοσανίδα, εκτός από τεχνογνωσία και εμπειρία, θέλει ...

...

Κλόουν για παιδικά πάρτι


Ο κλόουν για παιδικά πάρτι, παλιότερα γνωστότερος ως και παλιάτσος, ο πιο αγαπημένος κωμικός διασκεδαστής όλων μα κυρίως των παιδιών, έχει πολλούς τρόπους να κάνει και τη δική σου εκδήλωση ή το παιδικό πάρτι, ξεχωριστό. Σου φτιάξαμε λοιπόν έναν οδηγό, για όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα είδη των κλόουν, τις υπηρεσίες τους, τι να προσέξεις πριν προσλάβεις έναν κλόουν, μα και λίγα ακόμη, που έχει πολύ ενδιαφέρον να τα μάθεις!  ;)

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ λοιπόν, τί σημαίνει κλόουν;

Από πού μ...

...

Μαθήματα στην Κύπρο

Σε ιδιωτικό περιβάλλον, στον δικό σου ρυθμό, με όλη την προσοχή εκείνου που σε διδάσκει και μαθαίνοντας πιο γρήγορα απ΄ότι σε τάξη. Τα ιδιωτικά μαθήματα είναι πλέον πιο προσιτά, πιο οικονομικά και προσφέρονται σε πλήθος θεμάτων στην Κύπρο.

Μπες σε έναν νέο κόσμο και κάνε τη ζωή σου συναρπαστική!

Παλιότερα, τα ιδιωτικά μαθήματα ήταν περισσότερο συνδεδεμένα με μικρά παιδιά, μαθητές ή φοιτητές. Είχαν να κάνουν με βοήθεια για το σχολείο, με μία επιπλέον ξένη γλώσσα, με προετοιμασία για την εισα...

...

Πώς να διαλέξεις την καλύτερη Baby Sitter

Μπορεί η υπόθεση εύρεσης Baby Sitter να ακούγεται κάτι δύσκολο για εσένα, όμως ακολουθώντας μια σειρά απλών βημάτων και μεθόδων, κόβεις χρόνο από τη διαδικασία, προστατεύεις το παιδί σου και φροντίζεις να το αφήνεις σε καλά χέρια.

Ως τώρα, οι περισσότερες μητέρες για να βρουν νταντά είτε εμπιστεύονται τις συστάσεις φίλων, ή επέλεγουν μια συγγενή που πολλές φορές είναι μια άπειρη έφηβη, κυρίως για λόγους εμπιστοσύνης και οικονομικούς, αντίστοιχα. Εάν δεν υπάρχουν οι παραπάνω λύσεις δημοσιεύου...

...

Πισίνες στην Κύπρο

Η δική σου πισίνα - όνειρο ζωής. Θέλεις να το υλοποιήσεις; Έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό οδηγό που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τι χρειάζεται :)

Κατασκευή Πισίνας

Αν έφτασε η στιγμή να χαίρεσαι το καλοκαιράκι από την ξεγνοιασιά της δικής σου πισίνας, αλλά δεν έχεις ιδέα από πού να αρχίσεις για να την φτιάξεις, τότε δώσε μας λίγα λεπτά και όλα θα είναι πανεύκολα.

Για να χτίσεις πισίνα έχεις τρεις δρόμους να ακολουθήσεις. Την χτιστή, την πισίνα με Skimmer (και εάν θέλεις υπερχείλιση) και την π...

...

Εκτυπώσεις στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Ρωτήσαμε, προβληματιστήκαμε, είδαμε δείγματα και γενικά, σκάψαμε πολύ βαθιά για να σου ετοιμάσουμε έναν πλήρη οδηγό για τις εκτυπώσεις σου στην Κύπρο. Είτε για το προσκλητήριο του γάμου σου, είτε για τα φυλλάδια της επιχείρησής σου, η επιλογή του σωστού τυπογραφείου δεν είναι όσο απλή φαίνεται.

Πάμε λοιπόν να δούμε τί εκτυπώσεις χρειάζεσαι, τί να έχεις στο νου σου όταν ψάχνεις τυπογράφο και τις επιλογές σου στην Κύπρο. Πρώτα όμως, ας δούμε γιατί αυτό είναι τόσο πολύ σημαντικό.

Γιατί να προσ......

Makeup - Ότι πρέπει να ξέρεις

Εάν λατρεύεις τα smokey eyes αλλά φοβάσαι να τα δοκιμάσεις στο γραφείο, εάν φοράς κόκκινο κραγιόν απ΄το πρωί αλλά σε κοιτούν όλοι παράξενα κι αν γενικά έχεις απορίες για το σωστό Makeup κάθε περίστασης, τότε είσαι στο σωστό μέρος.

Παρόλο που οι παραστάσεις μας είναι πλέον ανεξάντλητες και παρόλο που γινόμαστε όλο και πιο ανεκτικοί σε κάθε είδος εμφάνισης και στυλ, καλό είναι να γνωρίζουμε το σωστό από το λάθος, ειδικά όσον αφορά το μακιγιάζ.

Διότι ένα πολύ λάθος μακιγιάζ δεν είναι απλά άσχη...

...

Ποια η διαδικασία για να κτίστει ένα σπίτι;

Ρωτήσαμε τον Άρη Θεοδοσίου – Αρχιτέκτονα, ποιες είναι οι διαδικασίες που χρειάζονται για να κτιστεί ένα σπίτι!

Ο Άρης μας εξήγησε την κατάσταση με το δικό του πολύ απλό τρόπο.
Τι Μηχανικούς χρειάζεται για να κτιστεί ένα σπίτι;  Ξεκινώντας, για να κτιστεί ένα καινούργιο σπ......

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τον καθαρισμό χαλιών

​Το καθάρισμα των χαλιών, ειδικά όταν γίνεται από επαγγελματίες, είναι μια απαραίτητη υπηρεσία αν θέλεις να κρατήσεις τα χαλιά σου σε τέλεια κατάσταση αλλά και απαραίτητο για την υγεία της οικογένειάς σου.

Δες πόσο βρώμικο στ’ αλήθεια μπορεί να είναι ένα χαλί, πόσο συχνά να προσλάβεις ειδικούς για το καθάρισμα των χαλιών σου, τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους καθαρίσματος που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι επαγγελματίες της Κύπρου και συμβουλές για να διατηρήσεις περισσότερο τα αποτελέσματα.

Ειδ...

...

Τα πάντα για τις Τούρτες Γενεθλιών στην Κύπρο

​Οι τούρτες γενεθλίων είναι ένα από τα πιο σημαντικά και διασκεδαστικά στοιχεία ενός πάρτι. Σοκολάτα, βανίλια, 3D ή απλά μια διώροφη red velvet τούρτα, εάν είναι φρέσκια και υπέροχα στολισμένη, μπορεί να κάνει τα παιδιά και τους ενήλικες πραγματικά ευτυχισμένους.

Οπότε, ας δούμε όλα τα νέα trends για το γλασάρισμα, τη διακόσμηση, τις γεύσεις, τα σχέδια αλλά και τις καλύτερες ιδέες και συμβουλές για να σου βρούμε την τέλεια τούρτα γενεθλίων στην Κύπρο!

Χρειάζεται μονάχα μία αναζήτηση στην Go...

...

Προκατασκευασμένα σπίτια

Όλο και αυξάνονται οι ενδιαφερόμενοι που προτιμούν την επιλογή ενός προκατασκευασμένου σπιτιού (είτε για κατοικία, είτε για υποστατικό, είτε σαν βιομηχανική αποθήκη, γκαράζ ή γραφείο)  αντί των συμβατικών.


Η θεμελιώδης διαφορά με τα συμβατικά σπίτια είναι ότι τα επιμέρους δομικά στοιχεία και οι τοίχοι πλήρωσης των προκατασκευασμένων σπιτιών δεν κατασκευάζονται στο εργοτάξιο αλλά παραλαμβάνονται έτοιμα (προ-κατασκευασμένα) από το εργοστάσιο παραγωγής.


Συνεπώς, τα προκατ- σπίτια δεν αποτελούνται από ένα ενιαίο κομμάτι αλλά από επιμέρους δομικά στοιχεία που μπορούν να ενωθούν για να αποκτήσουν συνοχή. 

  Τι τύποι προκατασκευασμένων σπιτιών υπάρχουν;

Tα εν λόγω σπίτια χωρίζονται σε λυόμενα, (αποσυναρμολογούνται και μετ...

...

Wallpapers στην Κύπρο - Πλήρης οδηγός.

Τα Wallpapers είναι ο μόνος τρόπος για να μεταμορφώσεις γρήγορα τους χώρους σου, είτε σου αρέσουν τα μεγάλα μοτίβα, τα floral, τα έντονα σχέδια, οι δικές σου εικόνες ή ένα μια πιο σοφιστικέ και κομψή εσωτερική διακόσμηση.

Ο οδηγός σου για μοναδικούς τοίχους περιλαμβάνει όλη την τελευταία πληροφόρηση στην εσωτερική διακόσμηση, τα στιλ ταπετσαρίας και οι τύποι της, ανάλογα το μέγεθος, την λειτουργία και τις ανάγκες κάθε χώρου.

Οι ταπετσαρίες δεν είναι κάτι νέο. Βασικά, είναι μια πολύ παλιά μό...

...

Δικηγόροι στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Αν ακούς “δικηγόρος” και “νομικός σύμβουλος” και δεν έχεις ιδέα σε ποιά πράγματα μπορούν να σου χρησιμεύσουν εκτός αν χώρισες ή σκοπεύεις να χωρίσεις ή αν τράκαρες και έχεις δικαστήρια, τότε καλά που έχεις εμάς. Η νομική βοήθεια είναι πολλά περισσότερα και μπορεί να σου λύσει τα χέρια! Κυριολεκτικό αυτό. :)
 
Αν κάτσεις και το σκεφτείς, δεν υπάρχει τίποτε που κάνεις στην καθημερινότητά σου που να μην αφορά έναν δικηγόρο. Ο γάμος σου, η οικογένειά σου, το αυτοκίνητό σου, το σπίτι σου, η δουλε...

...

Κουρτίνες & Blinds: Πλήρης Οδηγός

Κουρτίνες ή Blinds; Σκέτο ύφασμα ή στόρια; Ή μήπως περσίδες και panels; Και τί λες για τα rollers; Ποιοί είναι οι λόγοι να επιλέξεις το ένα ή το άλλο, πόσο δύσκολη η τοποθέτηση/συντήρηση και ποιά τα trends του καθενός; Ρίξε μια ματιά στον οδηγό μας και επέλεξε το σωστότερο για σένα.

Εάν ρωτήσεις τη γιαγιά σου θα σε κοιτάξει απορημένη γιατί ποτέ δεν χρησιμοποίησε blinds για το σπίτι, ενώ η μαμά σου ίσως να σου πει τον γενικό κανόνα της δικής της εποχής: στο σπίτι βάζουμε κουρτίνες και στο γρα...

...

Οδηγός Ανακαίνισης: Βάψιμο

Το βάψιμο είναι ο πιο γρήγορος, εύκολος και οικονομικός τρόπος να αλλάξεις την όψη του σπιτιού ή της εταιρείας σου ενώ στις μέρες μας, σου προσφέρει απίστευτες δυνατότητες να δείξεις την δημιουργικότητά σου.

ίτε μόνος σου είτε με τη βοήθεια ενός καλού επαγγελματία μπογιατζή, δες τον πλήρη οδηγό μας για το βάψιμο με όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και τόλμησε να μεταμορφώσεις τους χώρους σου!
 
Ας τα πάρουμε λοιπόν από την αρχή. Για να βρίσκεσαι εδώ, το σκέφτεσαι σοβαρά να βάψεις το σπίτι, το γρ...

...

7 Υπέροχα χτενίσματα για το Γάμο σου

Το δικό σου νυφικό χτένισμα δεν χρειάζεται να μοιάζει με τα άλλα. Ξέρεις γιατί; Διότι σου βρήκαμε τις 7 πιο hot τάσεις για μοναδικά νυφικά χτενίσματα που λίγες έχουν σκεφτεί και ακόμη λιγότερες έχουν δοκιμάσει!

Το θέμα του γάμου σου, το μήκος των μαλλιών σου όπως και το στιλ του νυφικού σου είναι τα μόνα πράγματα που θα πρέπει να λάβεις υπόψη προτού επιλέξεις το νυφικό σου χτένισμα.

Οι επιλογές μέχρι σήμερα ήταν πολύ περιορισμένες και μάλιστα σχεδόν αναμενόμενες. Στερεότυπα όπως τα μακριά ή...

...

8 Μύθοι για τα προκατασκευασμένα σπίτια

Η αγάπη μας για το “τούβλο” και τα στερεότυπα γύρω από τα χτιστά σπίτια, ίσως μας εμποδίζουν πολλές φορές να συμβαδίσουμε με την εποχή, την τεχνολογία και όλα όσα μπορούν να μας προσφέρουν. Το πρώτο μας βήμα στη γνώση, είναι να “σπάσουμε” τους μύθους.

(αν προτιμάτε μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη οδηγό για Προκατασκευασμένα Σπίτια εδώ )

Για τους περισσότερους από εμάς είναι παντελώς άγνωστο ότι τα περισσότερα νοσοκομεία και σχολεία αυτού του κόσμου είναι προκατασκευασμένα, ενώ παραπάνω από ...

...

Αρχιτέκτονες στην Κύπρο - Πλήρης Οδηγός

Ένας αρχιτέκτονας είναι το Α και το Ω για να υλοποιήσεις το κτίσμα που φαντάστηκες από τη στιγμή που θα το οραματιστείς μέχρι τη στιγμή που θα περάσεις την πόρτα του. Ο σχεδιασμός, η μελέτη, οι άδειες, η επίβλεψη… και πολλές ακόμη χρήσιμες υπηρεσίες που δεν έχουν περάσει από το μυαλό σου, είναι όλα δουλειά του αρχιτέκτονα!

Ο οδηγός μας, θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα όλα αυτά που μπορεί να κάνει για σένα ένας αρχιτέκτονας και ένα αρχιτεκτονικό γραφείο, αλλά και να μάθεις όλες τις πιθα...

...

Μούχλα & Υγρασία: Πως να την καταπολεμήσεις;

Τα προβλήματα υγρασίας και η μούχλα δεν θεωρούνται ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα όταν σκεφτόμαστε τους κινδύνους που απειλούν τα κτήρια ή τα σπίτια μας. Παρόλα αυτά, τα υψηλά επίπεδα υγρασίας και ειδικά η μούχλα, πέρα από το αισθητικό πρόβλημα ή τις δυσάρεστες οσμές, μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες καταστροφές στα κτήρια και στην υγεία μας.

Το AtYourService, σας ετοίμασε έναν λεπτομερή οδηγό για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες, οδηγίες για πρόληψη και τί να κάνετε για να αντιμετωπίσετε...

...

Θερμογραφία στην Κύπρο

Η υπέρυθρη θερμογραφία αναγνωρίζεται ως ιδανική μη-καταστρεπτική μέθοδος προληπτικής συντήρησης και τεχνικής επιθεώρησης κτιριακών, βιομηχανικών & ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.

Ανακαλύψτε  κρυφά προβλήματα χρησιμοποιώντας την τεχνολογία θερμικής απεικόνισης.

H υπέρυθρη θερμογραφία είναι μια μέθοδος που σκοπό έχει την πρόληψη και την έγκυρη επιδιόρθωση ενός προβλήματος. Οι υπέρυθρες (IR) τεχνικές χρησιμοποιούνται κοινώς σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών της μηχανολογίας, της ηλεκτρολογίας......

Μασάζ στην Κύπρο: Πλήρης Οδηγός

Εξαφάνισε το άγχος, διώξε τους πόνους στους μυς, τα οστά και τις αρθρώσεις, νιώσε την απόλυτη ηρεμία, την ανακούφιση και την ευεξία μιας συνεδρίας μασάζ. Ο οδηγός του AtYourService για όλες τις θεραπείες και τα είδη μασάζ από τους καλύτερους θεραπευτές στην Κύπρο, είναι τώρα στη διάθεσή σου!

Ως υπολογίσιμος τουριστικός προορισμός, η Κύπρος είναι ανάμεσα στις χώρες που διαθέτουν μια αρκετά μεγάλη γκάμα υπηρεσιών μασάζ και ευεξίας ενώ το επίπεδο των θεραπευτών μασάζ και των μασέρ μας, είναι κο...

...

10 Συμβουλές για να βελτιώσεις τη διατροφή σου

Η απόφαση για έναν υγιεινότερο τρόπο ζωής ξεκινάει απαραίτητα από τη διατροφή μας. Όμως, αντίθετα με ό,τι πιστεύεται, η στροφή προς την υγιεινή διατροφή δεν περιλαμβάνει αποκλειστικά άνοστα, βραστά και απαγορευμένα φαγητά και μάλιστα σε πιατάκι του φρούτου.

Όπως θα σε συμβουλεύσουν και οι περισσότεροι διατροφολόγοι, πρόκειται για μια προσπάθεια από μικρές αποφάσεις και αλλαγές, που αθροιστικά όμως, έχουν τη δύναμη να βελτιώσουν αισθητά την υγεία και την ποιότητα ζωής μας.

Ξέχασέ το

Ξεκινάμ...

...

Air Condition - όσα πρέπει να ξέρεις με απλά λόγια

Για να είσαι εδώ μάλλον ζεσταίνεσαι. Ή κρυώνεις.

 

Μάαλλον ζεσταίνεσαι αν είσαι στην κάτοικος της Κύπρου. Ο ήλιος καίει και εσύ χρειάζεσαι ή θάλασσα με mojito ( με ή χωρίς αλκόολ μόνο για σένα!) ή κλιματιστικό.

 

Ίσως έχεις ένα, δύο, τρία, δέκα κλιματιστικά στο χώρο σου. Ξέρεις βέβαια ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετά. Ίσως δεν έχεις γιατί πρέπει να βρεις κάποιο να σου τα βάλει και να τα αγοράσεις.

 

Επίσης, ίσως δεν ξέρεις πολλά για το θέμα αυτό και περιμένεις πότε θα έρθει κάποιος στον ύπνο...

...

Πλήρης Οδηγός για Κουφώματα Αλουμινίων

Τι πρέπει να γνωρίζω για τα κουφώματα και πώς θα προχωρήσω με τις σωστές επιλογές για το δικό μου σπίτι;
Η τεχνολογία σήμερα προχωρά με ασύλληπτους ρυθμούς ταχύτητας σε όλους τους τομείς όπως και στη τεχνολογία κατασκευής των κουφωμάτων αλουμινίου.

Εάν σκοπεύετε σύντομα να προχωρήσετε με την εφαρμογή καινούργιων κουφωμάτων αλουμινίου ή αντικατάσταση των παλιών στο δικό σας σπίτι, τότε βρίσκεστε στο σωστό  μέρος για να σας εξηγήσουμε και να σας βοηθήσουμε στην επιλογή τους.
 
  Τα τελευ......

5 Συμβουλές για να επιλέξετε τον καλύτερο διδάσκοντα για το παιδί σας

Το κεφάλαιο της παιδείας ήταν διαχρονικά αυτό στο οποίο επένδυαν και επενδύουν όλες οι δημοκρατικές και ανεπτυγμένες κοινωνίες.

Στο κεφάλαιο αυτό πέρα από τη συμμετοχή του συντεταγμένου κράτους μέσω των δημοσίων σχολείων, αναμφίβολη είναι και η συμμετοχή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, είτε μέσω ιδιωτικών σχολείων και ινστιτούτων είτε μέσω των ιδιωτών καθηγητών. 

Πολύ λανθασμένα βέβαια η ιδιωτική πρωτοβουλία στο χώρο της εκπαίδευσης αντιμετωπίζεται με σκωπτικότατα, για πολλούς και διάφορους λόγ......

7 Unique Wedding gifts you`ve never seen before

As time goes by, the memories we gather become our most treasured possessions; no matter how many memories we gather in a life time, the wedding is always going to be the most treasured of all.
 
The electrifying atmosphere of elegance, beauty, the absolute love shared by the newly wed couple, and the celebration of the unity between man and wife is what makes a wedding special, and to achieve that perfect feeling, the bride and groom need to ensure that every aspect of their day is flawles......

I Want to Build an Extra Room in my House

There is that one moment that everyone who owns a home with apparent space problems has where you convince yourself that an extra room seems like the best idea since, I don’t know, eating Nutella from a jar - with a tablespoon.

Here’s the thing though – what may seem like a simple process of constructing an additional room in your home is in reality a mini building project that comes with it all the complexities that you find in home construction.

Think flooring, plumbing, framing, electric...

...

Outsourcing στην Κύπρο

Όταν λέμε ανάθεση εργασιών σε τρίτους εννούμε το συμβόλαιο που κάνει μια επιχείρηση με κάποιο εξωτερικό συνεργάτη – εταιρεία ή ιδιώτη – για να εκτελεί κάποιες από τις εργασίες μιας επιχείρησης.

Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις να επικεντρώνονται στις πιο ουσιαστικές δραστηριότητες.

Υπάρχουν στην αγορά εξωτερικοί συνεργάτες που ειδικεύονται σε συγκεκριμένους τομείς.  Ένα παράδειγμα είναι εταιρείες που διαθέτουν τηλεφωνικά κέντρα για την εξυπηρέτηση πελατών.

Σε αυτή την περίπτωση οι τηλεφωνι...

...

Χτίσιμο ή Ανακαίνιση Μπάνιου

Εάν χτίζεις, ανακαινίζεις, σχεδιάζεις ή απλά ονειρεύεσαι το τέλειο μπάνιο, το μόνο που χρειάζεσαι είναι οι βασικές γνώσεις και τα τελευταία trends στα είδη Υγιεινής και τα αξεσουάρ μπάνιου. Τόλμησέ το και εμείς είμαστε εδώ να σου δώσουμε όλα όσα θα χρειαστείς!

Πάρε χαρτί και μολύβι

Για να μπορέσεις να πάρεις ιδέες για το νέο σου μπάνιο θα πρέπει να ξέρεις τα πάντα γύρω από τους χώρους που διαθέτει. Μέτρησέ το από γωνία σε γωνία και κατέγραψε τις μετρήσεις σου σε ένα χαρτί στο οποίο θα έχεις...

...

Ανακαίνιση Κουζίνας στην Κύπρο

Η κουζίνα είναι το πιο πολυάσχολο δωμάτιο του σπιτιού, που όχι μόνο περνάμε πολλές ώρες αλλά κυρίως, δημιουργούμε και μοιραζόμαστε. Το δωμάτιο που η έμπνευση, η θετική ενέργεια και η άνεση, πρέπει να πρωταγωνιστούν. Εάν το δικό σου δεν έχει τα παραπάνω ή ψάχνεις για νέες εμπνεύσεις, τότε είσαι στο σωστό σημείο.

Θέλεις να ανακαινίσεις την Κουζίνα σου; Μάθε τα πάντα σε 4 μόνο λεπτά :)

Το μεγαλύτερο πρόβλημα όσων θέλουν να αλλάξουν ριζικά ένα δωμάτιο και ειδικά την κουζίνα, είναι πως δεν ξέρου...

...

Ανεμιστήρες στην Κύπρο

Οι θερμοκρασίες στην Κύπρο χτυπούν “κόκκινα” κάθε καλοκαίρι και το ίδιο κάνει και η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικά όχι μόνο το καλοκαίρι. Αυτοί είναι οι δύο σημαντικότεροι παράγοντες που οδήγησαν τη ζήτηση για τους ανεμιστήρες στα ύψη. Καθώς όμως η τεχνολογία τους έχει αναβαθμιστεί σημαντικά, καλό είναι να ξέρεις τί θα βρεις στην αγορά προτού τους προτιμήσεις κι εσύ.

Ο ανεμιστήρας δεν δροσίζει μόνο. Βοηθά επίσης πολύ στον εξαερισμό ενός χώρου ειδικά εάν υπάρχουν καπνιστές, ελέγχει και ...

...

Φυτά και Γλάστρες για τον Κήπο σου

Αν ανοίξεις τα βιβλία βοτανολογίας πιθανόν να χρειαστείς λεξικό για καταλάβεις τα βασικά. Αν όμως θέλεις έναν ανθρώπινο οδηγό για τα φυτά αλλά και τις γλάστρες που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, τότε άσε τα μονοκοτηλύδονα και τις ταξιανθίες και ρίξε μια ματιά!

Για τον περισσότερο κόσμ,ο τα φυτά έχουν κάποιες βασικές κατηγορίες. Λουλούδια, φρούτα-λαχανικά, δένδρα, θάμνοι, υδρόβια, κάκτοι κτλ. Για τους πρακτικούς αυτού του κόσμου όμως, τα φυτά ανήκουν στις κατηγορίες που ορίζουν οι ανάγκες μας. Π...

...

Οδηγός για Κήπο #2 - Περιφράξεις & Κάγκελα

Εάν ήρθε η σειρά του φράχτη και έχεις πελαγώσει με την τόση πληροφορία για τα κάγκελα, τις περιφράξεις, την ασφάλεια, τις προδιαγραφές και τα στιλ, ενώ ακόμη αναρρωτιέσαι αν είναι chic να βάλεις ηλεκτρικό φράχτη, τότε σου υποσχόμαστε πως σε λίγα λεπτά θα ξέρεις τα πάντα.

Όπως συμβαίνει και στην επίσκεψή σου σε έναν γιατρό, έτσι και εδώ χρειάζεσαι μία διάγνωση.


Γιατί ακριβώς θέλεις να περιφράξεις τον χώρο σου;

Μπορείς να επιλέξεις περισσότερες από μία από τις παρακάτω απαντήσεις ενώ αμέσως...

...

Κήπος στην Κύπρο - ότι πρέπει να ξέρεις

Θέλω να φτιάξω τον πιο όμορφο κήπο στην Κύπρο. Αν αυτή η πρόταση σε εκφράζει αυτός ο οδηγός έχει γραφτεί για σένα.

Ένας όμορφος κήπος έχει πολλά μυστικά και τα περισσότερα από αυτά, θα στα εκμυστηρευτούν οι σωστοί επαγγελματίες. Πριν από αυτό όμως, το μεγαλύτερο μυστικό όλων είναι να αποφασίσεις επακριβώς τί κήπος σου ταιριάζει.

Πιο συγκεκριμένα, πρέπει προτού ξεκινήσεις την υλοποίηση του κήπου σου να απαντήσεις λεπτομερώς στα παρακάτω ερωτήματα:


Τί χώρο διαθέτεις;

Θα αξιοποιήσεις όλη τη...

...

Θερμομόνωση Σπιτιού. Ότι χρειάζεται να ξέρεις με απλά λόγια :)

Πολλοί από εσάς θα έχουν σκεφτεί να προσθέσουν θερμομόνωση στη κατοικία τους για καλύτερες κλιματικές συνθήκες εντός της οικίας τους αλλά και για εξοικονόμηση ενέργειας.


Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του χειμώνα σε ένα διώροφο σπίτι χωρίς μόνωση παρατηρούνται απώλειες:
  Από την ταράτσα περίπου 25% της συνολικής απώλειας. Από τη τοιχοποιία περίπου 42% Από τα κουφώματα αλουμινίου περίπου 21% (ανάλογα το πόσα έχουμε) Και από καμινάδες, εξαεριστήρες κλπ. 13% Για να γίνει θερμομόνωση......

Πως να βρεις το καλύτερο Catering στην Κύπρο;

   

  Ευτυχισμένοι και χαρούμενοι καλεσμένοι είναι αναμφισβήτητα οι χορτασμένοι καλεσμένοι.
 
Το πιο χαρμόσυνο γεγονός της ζωής σας δεν θα μπορούσε να μην συνοδεύετε από φαγητό και ποτό.
 
Το νόστιμο φαγητό εκτός από την γεύση ικανοποιεί την όραση, την όσφρηση, την αφή ακόμα και την ακοή. Μπορεί να ξυπνήσει αναμνήσεις και συναισθήματα όπως νοσταλγία, θαλπωρή, οικειότητα.
 
Σίγουρα θα θέλατε να κάνετε το παν για να περάσουν καλά οι καλεσμένοι σας με φαγητό πρώτης ποιότητας που να παρουσιά......

Πλήρης Οδηγός για τα Φωτοβολταϊκά στην Κύπρο

Κάθε σπίτι  έχει ανάγκη την  ενέργεια. Όποιος θέλει να παράγει αυτή την ενέργεια, οικονομικά οικολογικά και με έξυπνο τρόπο  αξιοποιεί ένα μικρό κεφάλαιο σε  φωτοβολταϊκό σύστημα.

Με τα φωτοβολταϊκά συστήματα η ηλιακή ενέργεια μετατρέπεται σε ηλεκτρική, και η ενέργεια που δημιουργείται  με αυτόν τον τρόπο μπορεί να καταναλωθεί από το ίδιο το κτίριο στο οποίο είναι τοποθετημένα  ή να τροφοδοτήσει το ηλεκτρικό δίκτυο

Τα φωτοβολταϊκά ανήκουν  στη  κατηγορία των ΑΠΕ (Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας) και είναι &...

...

Φωτογράφοι Γάμου στην Κύπρο

  Λένε, πως οι φωτογραφίες μπορούν να αιχμαλωτίσουν στην αιωνιότητα την στιγμή που χάθηκε για πάντα.

Mία φωτογραφία έχει την δύναμη να περικλείει όλα εκείνα τα συναισθήματα της στιγμής αυτής, ακόμη και αυτά που δεν φαίνονται στην πραγματικότητα.

Επιτυχημένος Φωτογράφος είναι αυτός που θα μπορέσει να συνδυάσει τις δικές σας προτιμήσεις με την δική του δημιουργικότητα, χωρίς να γίνει αντιληπτός και ενοχλητικός κατά την διάρκεια του γάμου.

Προτού ξεκινήσετε λοιπόν με τα ραντεβού σας, κάντε την έρευνα σας.  Ο πιο ευκολός τρόπος για να κάνετε την έρευνα σας είναι να ζητήσετε Φωτογράφο για το Γάμο σας στο AtYourService

Αφού πάρε προσφορές, δείτε το προφίλ του κάθε φωτογράφου και να βρείτε αυτούς που ικανοποιούν τα κριτήρια σας και συναντηθείτε μαζί τους.


Κατά την διάρκεια των ραντεβού σας με τους ......

Πως να δημιουργήσεις το ιδανικό λογότυπο!

Μια από τις δημοφιλέστερες δηλώσεις που ακούω από κάποιον που μόλις δημιούργησε μια εταιρεία είναι...

Ψάχνω ιδέες στο Google για λογότυπα, αλλά δεν έχω καταλήξει κάπου…Δεν ξέρω τι θέλω!

Πάω στοίχημα ότι στους περισσότερους από εσάς, έχουν περάσει από το μυαλό σας πολλές ιδέες για λογότυπα!

Οι περισσότερες ιδέες  μένουν σκέψεις μιας και η δημιουργία ενός ολοκληρωμένου και μοναδικού λογότυπου προϋποθέτει χρόνο και χρήμα.

Ίσως και όχι, αν αφήσετε το όλο ζήτημα στα χέρια ενός έμπειρου επαγγελματία! Αρχικά, γιατί να δημιουργήσω ένα λογότυπο ; Ο......

Πλήρης Οδηγός Διαφήμισης στην Κύπρο. Μέρος Α

Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα θέματα που συχνά απασχολεί τις περισσότερες εταιρείες, τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και τα προσφερόμενα ΜΕΣΑ.

Λόγω της προϋπηρεσίας μου σε διαφημιστικές εταιρείες και σε Όμιλο Μέσων (στα τμήματα προγραμματισμού διαφήμισης), οι πελάτες μου ζητούν συχνά διευκρινήσεις αλλά και αξιολόγηση για θέματα όπως:
  Τι επιλογές υπάρχουν σε κάθε Μέσο Πόσο κοστίζουν και αν μπορούμε να πάρουμε καλύτερη προσφορά Πώς αξιολογώ κάτι που έκανε κάποιος (φίλος/γνωστός/ανταγωνιστής κλπ) Πόσ......

Πως μπορεί να βοηθήσει ένας καλός Υδραυλικός

Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί από την εταιρεία Chris Col Ltd την #1 εταιρεία στην Κατηγορία Υδραυλικά
  Η συντήρηση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ένα από τα πιο «δύσκολα κεφάλαια» της συντήρησης είναι συνήθως τα υδραυλικά γιατί τα προβλήματα στα υδραυλικά εμφανίζονται μόνο μετά που θα γίνει η πρώτη ζημιά.
  Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορεί......