Η εταιρεία μας διοργανώνει πολύ συχνά εκδηλώσεις. Δυστυχώς η διοργάνωση εκδηλώσεων έχει πολλές δυσκολίες τεράστιο κόστος σε χρόνο και χρήμα. Η τουλάχιστον είχε μέχρι πρόσφατα - πριν μάθουμε για το AtYourService.

Μέχρι πρόσφατα λοιπόν είτε προσλαμβάναμε εξειδικευμένο προσωπικό, είτε υπογράφαμε συμβόλαιο με εταιρείες διοργάνωσης επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Και στις δύο περιπτώσεις, το κόστος ήταν εξαιρετικά ψηλό και το αποτέλεσμα δυστυχώς αμφίβολο.
 
Στην πρώτη περίπτωση, προσλάβαμε ένα άτομο και στη συνέχεια και δεύτερο, που πρόσθεσε στον ετήσιο προϋπολογισμό των εκδηλώσεών μας πάνω από 20.000€ και μάλιστα, προτού να ξοδέψουμε έστω ένα cent για τις εκδηλώσεις μας.
 
Το κόστος των εκδηλώσεών μας, κυμαινόταν ανάλογα τις πιο συμφέρουσες συμφωνίες έπειτα από διαπραγματεύσεις των υπαλλήλων μας. Παρόλα αυτά, ήταν μεγαλύτερο συγκριτικά με εκδηλώσεις άλλων εταιρειών.
 
Ως προς το αποτέλεσμα, τα πάντα εξαρτώνταν από την αισθητική του προσωπικού, τις γνώσεις του για τις επιμέρους υπηρεσίες, τον χαρακτήρα του και την οργανωτικότητά του.

Αν για παράδειγμα, ο υπάλληλος ήταν τέλειος στην επιλογή διακόσμησης αλλά δεν είχε ιδέα από στήσιμο σκηνής ή catering και τις προδιαγραφές αυτών των υπηρεσιών, τα πράγματα γίνονταν από ακριβά έως και παράξενα.
 
Φυσικά, χωρίς να υπολογίσουμε σε όλα αυτά και τις έκτακτες καταστάσεις που στερούσαν την παρουσία του προσωπικού, όπως μια σοβαρή ασθένεια και μας προκαλούσαν μεγάλη αγωνία.
 
Σύντομα, προχωρήσαμε στη δεύτερη λύση, αναθέτοντας τα πάντα σε εταιρεία διοργάνωσης εκδηλώσεων.
Συνάψαμε ετήσιο συμβόλαιο και τουλάχιστον στην αρχή, είχαμε την ασφάλεια της ομαλής διεξαγωγής.
 
Ως προς το κόστος, ήταν σχεδόν διπλάσιο από την πρόσληψη υπαλλήλων όμως το συμβόλαιο αυτό μας διασφάλιζε καλύτερες τιμές με τους συμβαλλόμενους επαγγελματίες.
 
Ο απολογισμός στο τέλος του χρόνου παρόλα αυτά, έδειξε ψηλότερο κόστος συνολικά αλλά τουλάχιστον δεν είχαμε το άγχος της ομαλής διεξαγωγής.
 
Ως προς την ποιότητα των εκδηλώσεων, σύντομα είδαμε πως ο αριθμός των διαθέσιμων επαγγελματιών μέσω της εταιρείας αυτής, ήταν περιορισμένος. Δεν είχαμε όλες τις επιλογές που χρειαζόμασταν ενώ σύντομα οι εκδηλώσεις μας έμοιαζαν πολύ μεταξύ τους.
 
Αν για παράδειγμα, για μία εκδήλωση θα θέλαμε ιδανικά να έχουμε θέμα την Κίνα και άρα, κινέζικο φαγητό και διακόσμηση, αυτό δεν υπήρχε ως επιλογή μέσω της εταιρείας εκδηλώσεων.

Βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις μας πρότειναν να το κάνουν μόνο για εμάς, αλλά η τιμή ήταν απαγορευτική.
 
Βλέπετε, ο προϋπολογισμός μας για κάθε εκδήλωση είναι συγκεκριμένος. Κινέζικο, μεσσαιωνικό, ευρωπαϊκό ή ό,τι άλλο θέμα χρειαστούμε για να εντυπωσιάσουμε τους πελάτες μας, δεν σημαίνει ότι οφείλουμε να διαθέσουμε μια περιουσία κάθε φορά. Ή αλλιώς, τα ίδια και τα ίδια.

Και ξαφνικά ανακαλύψαμε το AtYourService 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μας, ο κος Κώστας έμαθε για το AtYourService στα In Business Awards όπου γνώρισε τον συνιδρυτή της εταιρείας - Μιχάλη Οικονόμου.

Αρχικά όλοι το αντιμετωπίσαμε με αρκετή δυσπιστία, αλλά μόλις οργανώσαμε την πρώτη μας εκδήλωση μέσω του AtYourService είδαμε ότι η ανακάλυψη αυτή ήταν σωτήρια για εμάς.

Είτε από πλευράς κόστους της κάθε εκδήλωσης που μειώθηκε και μειώνεται κάθε φορά όλο και περισσότερο, είτε από πλευράς υλοποίησης και οργάνωσης όλων των υπηρεσιών αλλά κυρίως στο θέμα ποιότητας και δημιουργικότητας.

 Πλέον, δεν έχουμε κανέναν περιορισμό να σκεφτούμε όσο δημιουργικά θέματα και προγράμματα διασκέδασης επιθυμούμε για τις εκδηλώσεις μας, διότι όλοι οι επαγγελματίες της Κύπρου είναι στο AtYourService!
 
Σε κάθε πρότασή μας για εκδήλωση πια, πάντοτε υπάρχουν πρόθυμοι επαγγελματίες που μπορούν να υποστηρίξουν κάθε θέμα μας και μάλιστα να μας δώσουν κι άλλες ιδέες για να το κάνουν ακόμη καλύτερο.  
 
Προφανώς λόγω ανταγωνισμού, διότι αν το σκεφτούμε, οι επαγγελματίες έχουν μια σειρά πραγμάτων να προσέξουν σε κάθε δουλειά αν θέλουν να συνεχίσουν να παίρνουν τις καλύτερες δουλειές του AtYourService.
 
To γεγονός πως στο προφίλ του κάθε επαγγελματία μπορούμε να δούμε τον αριθμό και τη βαθμολογία των ολοκληρωμένων εργασιών του, τα σχόλια των πελατών του, τη φήμη του και το σημαντικότερο, εάν είναι πιστοποιημένος, είναι σημαντικό.

Σημαντικότερο όμως είναι πως όλα τα παραπάνω δεν έχουν δοθεί χωρίς να δοκιμαστεί ο επαγγελματίας και μάλιστα από πλήθος πελατών. Επίσης δεν δίνονται από μια εταιρεία αλλά από το κοινό και αυτό, είναι ανεκτίμητο.
 
Τέλος, ως προς το κόστος τα πράγματα έγιναν απλά και συμφέροντα για εμάς. Σκεφθείτε πως μέχρι χθες ήταν αδύνατο να ξέρουμε τα ακριβή ποσά που θα μας κόστιζε η κάθε εκδήλωση.

Το ετήσιο οικονομικό πλάνο μας ήταν πάντοτε «στον αέρα» ενώ μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής μπορούσε να εκτινάξει τον προϋπολογισμό στα ύψη.
 
Φανταστείτε πλέον λοιπόν πως τώρα έχουμε ένα πλήρως ενημερωμένο οικονομικό πλάνο, διότι οι δουλειές που δημοσιεύουμε δεν υλοποιούνται πάνω από τα χρήματα που ορίζουμε εμείς.

Επίσης, βλέποντας την πορεία των εκδηλώσεών μας το τελευταίο εξάμηνο, με έκπληξη διαπίστωσα πως το τελικό κόστος κάθε εκδήλωσης ήταν μικρότερο του υπολογισμένου και άρα έχουμε ήδη ένα ποσό που μπορούμε να αξιοποιήσουμε σε ενέργειες που λόγω κρίσης έχουν πληγεί.
 
Είμαι πραγματικά ευγνώμων για την εξαιρετική αυτή ιδέα που αξιοκρατικά και πολύ δίκαια, βοηθά όχι μόνο τους σωστούς επαγγελματίες αλλά και τις εταιρείες, που έως σήμερα πλήρωναν πανάκριβα για αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες χάνοντας χρόνο και πολύτιμους πόρους.

Ευχαριστούμε θερμά AtYourService

 

Η εταιρεία η οποία μας έστειλε την σύσταση ζήτησε να παραμείνει ανώνυμη