Ένα Προφίλ μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τον Πελάτη στην απόφαση του για ανάθεση μιας Εργασίας. Αυτό είναι ακόμη πιο σημαντικό στην αρχή, όπου ο κάθε Επαγγελματίας έχει συμπληρώσει λιγότερες Εργασίες και η Φήμη του είναι σχετικά χαμηλή.

Η πρώτη μας συμβουλή στους Επαγγελματίες είναι πάντοτε η ίδια:

Εντυπωσιακό Προφίλ Φτιάξε ένα υπέροχο Προφίλ!

Τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία ενός Προφίλ είναι τα ακόλουθα:

Φωτογραφία Προφίλ

Πάντοτε να χρησιμοποιείς μια φωτογραφία η οποία είναι σχετική με την εργασία σου, να είναι θετική και να μένει στη μνήμη. Ιδανικά θα είναι μια φωτογραφία σου εν ώρα εργασίας, η οποία δείχνει μια εξαιρετική δουλειά που έχεις ολοκληρώσει και να χαμογελάς καθώς δουλεύεις.

Εναλλακτικά, εάν δεν θέλεις να ανεβάσεις μία δική σου φωτογραφία, ανέβασε ένα "γραφικό" που να είναι σχετικό με τη δουλειά σου και να προδιαθέτει θετικά τον Πελάτη. Να είσαι δημιουργικός σε αυτό το κομμάτι! :)

"Πώς μπορώ να βοηθήσω"

Το μήνυμα "Πώς μπορώ να σας βοηθήσω" είναι η πρώτη σου ευκαιρία για να κερδίσεις τον Πελάτη. Ένα άμεσο, ειλικρινές και θετικό μήνυμα κερδίζει ακόμη και τον πιο δύσκολο πελάτη. Να θυμάσε: Άμεσο - Ειλικρινές - Θετικό

Γκαλερί με εικόνες

Ένα καλό προφίλ δεν είναι ποτέ ολοκληρωμένο χωρίς μια γεμάτη γκαλερί από φωτογραφίες. Χρησιμοποιησε διαφορετικές φωτογραφίες για να επιδείξεις τα πολλά ταλέντα που έχεις καθώς επίσης και για να αναδείξεις τις διαφορετικές πτυχές της εργασίας σου. Για παράδειγμα, σε μια εικόνα μπορείς να παρουσιάσεις μια δουλειά η οποία χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια ενώ σε άλλη φωτογραφία μπορείς να προβάλεις μια πολύ μεγάλη δουλειά που έχεις ολοκληρώσει.


Κλείνοντας, θέλουμε να επαναλάβουμε ότι το Προφίλ σου είναι το σημαντικότερο εργαλείο που έχεις για να πείσεις τους Πελάτες ότι είσαι ο Καλύτερος Επαγγελματίας για την δουλειά.