Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί από την εταιρεία Chris Col Ltd την #1 εταιρεία στην Κατηγορία Υδραυλικά
 
Η συντήρηση ενός σπιτιού ή ενός διαμερίσματος σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. 

Ένα από τα πιο «δύσκολα κεφάλαια» της συντήρησης είναι συνήθως τα υδραυλικά γιατί τα προβλήματα στα υδραυλικά εμφανίζονται μόνο μετά που θα γίνει η πρώτη ζημιά.

 
Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Ένας καλός Επαγγελματίας υδραυλικός μπορεί να σας κάνει την σωστή συντήρηση και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε  χρήματα αλλά και την ταλαιπωρία που κουβαλούν συνήθως μαζί τους οι αλλαγές στα Υδραυλικά.

Ένας καλός Υδραυλικός θα σας βοηθήσει να βρείτε:
 


Διαρροές Νερού σε διάφορα σημεία του σπιτιού

Κάθε καλός Υδραυλικός θα σας πει ότι στο σπίτι σας πιθανόν να υπάρχουν πολλές διαρροές που να μην φαίνονται εύκολα.

Τα πιο συχνά προβλήματα; Διαρροή από το καζανάκι της τουαλέτας, διάβρωση σωλήνων και διαρροή αποχετεύσεων

 


Προβλήματα με τις σωλήνες του σπιτιού


Πολλά σπίτια – ειδικά αυτά τα οποία έχουν κτιστεί προ εικοσαετίας και έχουν μεταλλικές σωλήνες αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα με μπλοκαρισμένες ή διαβρωμένες σωλήνες.


Αυτές οδηγούν σε μείωση στην παροχή του νερού αλλά και σε πιθανές διαρροές που προκαλούν υγρασία ή μούχλα στο πάτωμα ή στους τοίχους του υποστατικού.

Ένας καλός επαγγελματίας μπορεί να ανιχνεύσει τα προβλήματα αυτά και φυσικά να τα διορθώσει έτσι ώστε αυτά να εξαλειφτούν.
 


Μειωμένη Αποδοτικότητα των Ηλιακών πλαισίων


Είμαστε πολύ τυχεροί στην Κύπρο γιατί ο ήλιος μας επιτρέπει να ζεστάνουμε νερό χρήσης και θέρμανσης με τον πιο οικονομικό τρόπο.


Έχοντας εγκατεστημένο το κατάλληλο σύστημα ο ήλιος και μόνο πολλές φορές είναι αρκετός για να ζεστάνει το νερό που χρειαζόμαστε.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει πάντα  αφού πολλές φορές το εγκατεστημένο σύστημα μας δεν έχει την σωστή δυναμικότητα για τις δικές μας ανάγκες έτσι ώστε να υπολειτουργεί και να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες μας.

Ένα καλό σύστημα, με τη σωστή δυναμικότητα και που είναι πάντα συντηρημένο και δουλεύει σωστά μπορεί να μας βοηθήσει να εξοικονομήσουμε ενέργεια που, υπό άλλες συνθήκες, θα χρειαζόταν ηλεκτρισμό ή άλλο καύσιμο για να το πετύχει, με φυσικό επακόλουθο την εξοικονόμηση μεγάλων ποσών ετησίως.
 


Φθαρμένες μονώσεις στις σωλήνες


Η σωστή και καλή μόνωση των συνδέσεων και σωλήνων  που μεταφέρουν το ζεστό νερό κάνουν τεράστια διαφορά. Οι μονώσεις πρέπει να ελέγχονται, να συντηρούνται και να αντικατασταίνονται όταν αυτό κριθεί αναγκαίο.

 


Κλειστές Υδρορροές


Οι κλειστές υδρορροές είναι μια από τις μεγαλύτερες πηγές προβλημάτων σε ένα σπίτι ή σε ένα διαμέρισμα.


Όταν μια υδρορροή είναι κλειστή αυτό σημαίνει ότι στην επιφάνεια είτε παραμένουν στάσιμα νερά τα οποία απορροφούνται σίγα σιγά από τις  επιφάνειες ή υπερχειλίζουν σε μέρη τα οποία μόνο προβλήματα μπορεί να προκαλέσουν.

Όταν μια επιφάνεια απορροφήσει αρκετό νερό αρχίζει να παρουσιάζει προβλήματα με υγρασία και μούχλα – προβλήματα που βασανίζουν πολλά σπίτια στην Κύπρο.
 
Αυτά είναι μόνο λίγα από τα προβλήματα που μια επίσκεψη από ένα καλό υδραυλικό θα σας βοηθήσει να προλάβετε.

Καλή σας Μέρα

Ο οδηγός αυτός έχει γραφτεί από την εταιρεία Chris Col Ltd την #1 εταιρεία στην Κατηγορία Υδραυλικά