Σε ιδιωτικό περιβάλλον, στον δικό σου ρυθμό, με όλη την προσοχή εκείνου που σε διδάσκει και μαθαίνοντας πιο γρήγορα απ΄ότι σε τάξη. Τα ιδιωτικά μαθήματα είναι πλέον πιο προσιτά, πιο οικονομικά και προσφέρονται σε πλήθος θεμάτων στην Κύπρο.

Μπες σε έναν νέο κόσμο και κάνε τη ζωή σου συναρπαστική!

Παλιότερα, τα ιδιωτικά μαθήματα ήταν περισσότερο συνδεδεμένα με μικρά παιδιά, μαθητές ή φοιτητές. Είχαν να κάνουν με βοήθεια για το σχολείο, με μία επιπλέον ξένη γλώσσα, με προετοιμασία για την εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο ή βοήθεια στους ήδη φοιτητές.

Αργότερα, η τεχνολογική εξέλιξη που κυριολεκτικά μας έπιασε «στον ύπνο» ανάγκασε πολλούς εργαζόμενους να παρακολουθήσουν ιδιωτικά μαθήματα για να ανταπεξέλθουν στην εργασία τους ή να καταφέρουν να κερδίσουν μια καλύτερη δουλειά.

Από εκεί και πέρα, όταν όλοι διαπίστωσαν πόσο εύκολα και γρήγορα μπορεί να μάθει κάποιος οτιδήποτε με την ιδιωτική εκμάθηση, και τον εστιασμένο, ευέλικτο και προσωποποιημένο τρόπο διδασκαλίας, πραγματικά το «σπορ» αυτό, άνθισε.

Φαντάσου τις δυνατότητες!
Πλέον, τα ιδιωτικά μαθήματα δεν είναι είδος πολυτελείας, γίνονται από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες και μπορείς να τα απολαύσεις στην Κύπρο είτε σε ειδικούς χώρους είτε από το σπίτι σου, σε όλο το εύρος τους.

Φυσικά, είναι προτιμότερη και αποτελεσματικότερη, η άμεση επαφή με τον δάσκαλό σου, όμως  αν ζητάς κάποιο μάθημα που δεν διδάσκεται εδώ, έχεις πάντοτε τον αχανή κόσμο του Internet κι έναν τεράστιο κατάλογο e-lessons και e-classes για να επιλέξεις τα μαθήματα της αρεσκείας σου.

Είδη μαθημάτων

Δες παρακάτω όλα τα είδη ιδιωτικών μαθημάτων που μπορείς εσύ και τα παιδιά σου να ξεκινήσετε με ελάχιστο κόστος και μεγάλο κέρδος για τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας:

Σχολικά μαθήματα

Για κάθε παιδί που είναι στο σχολείο, που προετοιμάζεται για εξετάσεις ή το Πανεπιστήμιο, υπάρχουν ιδιωτικά μαθήματα ώστε να βοηθηθεί και να βελτιώσει τις επιδόσεις του. Όλα ανεξαιρέτως τα μαθήματα προσφέρονται για ιδιωτική εκμάθηση. Από Μαθηματικά, Φυσική και Χημεία μέχρι Ιστορία και Έκθεση.

Ξένες γλώσσες

Η εποχή μας επιβάλλει τουλάχιστον τη γνώση δύο ξένων γλωσσών και αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά στην εργασία και τη ζωή μας. Όλα γίνονται πιο εύκολα και γι’ αυτό οι ξένες γλώσσες είναι το πιο δημοφιλές ιδιωτικό μάθημα!

Είτε για τα παιδιά, είτε ακόμη και για εμάς, η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας γίνεται πολύ πιο γρήγορα και εύκολα εάν έχουμε όλη την προσοχή του δασκάλου. Στατιστικά, έπειτα από την Αγγλική γλώσσα, η Ισπανική, η Κινέζικη και η Ρωσική είναι σε πολύ μεγάλη ζήτηση. Για έναν περίεργο λόγο, έχω την αίσθηση πως τα Γερμανικά θα έχουν επίσης μεγάλη ζήτηση! :)

Άθληση

Ένας προσωπικός γυμναστής ή ένας προπονητής μπορεί να φτάσει εσένα και οποιοδήποτε μέλος της οικογένειάς σου όσο ψηλά θέλεις στο άθλημα που αγαπάς. Κολύμβηση, κάθε είδος χορού, τένις, γιόγκα, bodybuilding, μπαλέτο, πατινάζ, μπορείς τώρα να διδαχθείς όποιο άθλημα σου αρέσει από πρώτο χέρι μέσα από την προσωπική καθοδήγηση των καλύτερων.

Θέσε σαφείς στόχους και ενημέρωσε τον δάσκαλό σου για αυτούς. Έτσι, θα τον βοηθήσεις να οργανώσει τον χρόνο και τις γνώσεις που θα σου μεταδώσει για να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Μαθήματα Οδήγησης

Τα μαθήματα οδήγησης, κυρίως για εφήβους αλλά και για μεγαλύτερους, δεν είναι μόνο για να μάθει κάποιος οδήγηση αλλά και τα σήματα και τη συμπεριφορά στο δρόμο. Φυσικά, δεν μαθαίνει κάποιος να οδηγεί μόνο αυτοκίνητο αλλά και οποιοδήποτε άλλο όχημα που δεν γνωρίζει να οδηγεί όπως μοτοσυκλέτα, μεγάλο φορτηγό ή κάποιο εξειδικευμένο μηχάνημα.

Μουσική

Μπορείς, προσλαμβάνοντας έναν καθηγητή μουσικής, να μάθεις τα πάντα γύρω από τη μουσική και την ιστορία της, να γίνεις εξπέρ σε οποιοδήποτε μουσικό όργανο σου αρέσει ή να κάνεις μαθήματα τραγουδιού.


Μπορείς ακόμη, να βάλεις ένα μικρό παιδί στον συναρπαστικό κόσμο της μουσικής με μαθήματα μουσικής προπαίδειας που θα το βοηθήσουν να ανακαλύψει τις νότες, τα μουσικά όργανά και κυρίως ποιά είναι η κλίση του στην μουσική.

Κι άλλες Τέχνες

Εάν πάντοτε είχες την καλλιτεχνική φλέβα αλλά ποτέ δεν τόλμησες να το εξασκήσεις, μπορείς πλέον να αφιερώσεις λίγες ώρες την ημέρα ή την εβδομάδα και να εκπαιδεύσεις τα ταλέντα σου με τη βοήθεια ενός επαγγελματία της τέχνης.

Ζωγραφική, στίχοι, ποίηση, ραπτική, σχέδιο, σκίτσο, φωτογραφία, θέατρο και υποκριτική, γλυπτική, κέντημα ή πηλός, οποιαδήποτε τέχνη σου προκαλεί δέος ή βλέπεις ότι το παιδί σου δείχνει να την αγαπά, μπορεί τώρα να κατακτηθεί πανεύκολα και με προσωπική φροντίδα για την πρόοδό σου.

Μαθήματα Λόγου

Εάν το παιδί σου αργεί να μιλήσει ή εμφανίζει κάποια δυσκολία στον λόγο, την φωνή ή ακόμη και την μάσηση, ένας ειδικός επαγγελματίας με τις κατάλληλες ασκήσεις μπορεί να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστεί άμεσα.

Η λογοθεραπεία είναι ένα από τα πιο ευχάριστα μαθήματα, ειδικά για τα παιδιά, που με απλές ασκησούλες ενισχύει την ανάπτυξη της ομιλίας ή θεραπεύει οποιαδήποτε προβλήματα σχετίζονται με αυτήν.

Όλα για τη γεύση

Είτε για τον εαυτό σου, για την οικογένειά σου ή με σκοπό να το κάνεις επάγγελμα, μπορείς να ακολουθήσεις ιδιωτικά μαθήματα από τους μεγαλύτερους σεφ πάνω σε εξειδικευμένα ή όχι, θέματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.


Μπορείς επίσης με τη βοήθεια ενός έμπειρου σομελιέ να μάθεις τα πάντα για την ιστορία του κρασιού, τη διαδικασία δημιουργίας του, τις ντόπιες και ξένες ποικιλίες καθώς και τα μυστικά της γεύσης του!

Εργασιακές δεξιότητες

Τα ιδιαίτερα μαθήματα, προσφέρονται ιδιαίτερα για εργαζόμενους που θέλουν πολύ γρήγορα να μάθουν μια δεξιότητα απαραίτητη στη δουλειά τους, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους ή να αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να «κυνηγήσουν» μια καλύτερη θέση ή και μια καλύτερη δουλειά.

Από βασικές γνώσεις χρήσης υπολογιστών, μέχρι λογιστική και συγκεκριμένα ηλεκτρονικά προγράμματα μέχρι ξένες γλώσσες, μαθήματα στυλ, ψυχολογίας και γλώσσα σώματος, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάθε επαγγελματικό στόχο, όσο δύσκολος κι αν ακούγεται!

Συμβουλές για επιτυχημένα μαθήματα

  • Ενημέρωσε από πριν τον δάσκαλο/α για τον όγκο δουλειάς που θα σου δίνει να κάνεις μόνος/η σου. Αν το homework είναι πολύ για τον ελεύθερο χρόνο σου, τότε είτε θα αποτύχεις είτε θα τα παρατήσεις. Άρα, καλό είναι να προγραμματίσει την ύλη σου, ανάλογα.

    Επίσης, ζήτα του να ανεβάσει ή να κατεβάσει ρυθμούς, ανάλογα τα γούστα ή τις αντοχές σου. Γι’ αυτό άλλωστε κάνεις ιδιωτικά μαθήματα, για να επιλέγεις εσύ τις ταχύτητες και να μπορείς να ακολουθείς.
  • Μπορεί ο καθηγητής/τρια να έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα και γνώσεις για να σε διδάξει τα πάντα γύρω από το θέμα που σε ενδιαφέρει αλλά να μην ταιριάζει η χημεία σας. Ζήτησέ του να κάνετε δύο δοκιμαστικά μαθήματα (με πληρωμή βεβαίως) και μετά να φτιάξετε το πλήρες πρόγραμμα των συναντήσεών σας.

    Εάν δεν σου ταιριάξει μην ντραπείς να το δηλώσεις. Είναι κρίμα να «ξενερώσεις» με ένα αντικείμενο που θέλεις πολύ να μάθεις, μόνο και μόνο γιατί δεν σε εμπνέει ο δάσκαλός σου.

  • Ένα ιδιωτικό μάθημα δεν έχει σχεδόν ποτέ την ίδια ύλη με το μάθημα μιας τάξης. Μια γλώσσα για παράδειγμα, διδάσκεται με έναν τρόπο σε μια τάξη ενώ ιδιωτικά, ακολουθεί τους δικούς σου ρυθμούς και ανάγκες.

    Αν θέλεις να μάθεις Ισπανικά για τη δουλειά σου και είσαι π.χ. γιατρός, τότε ο δάσκαλος θα φροντίσει να μάθεις και την ιατρική ορολογία.

Απίθανες Ιδέες μαθημάτων!

Μαθήματα... Κουλτούρας

Εάν πρόκειται να επισκεφτείς μια εξωτική ή άγνωστη χώρα, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις εκτός από κάποιο βασικό λεξιλόγιο και τα σημαντικά για αυτήν, τους ανθρώπους της και την κουλτούρα της για να μην βρεθείς προ εκπλήξεων ή παρεξηγηθείς.

Ας πούμε, στα καταστήματα της Ιαπωνίας ποτέ δεν πρέπει να δίνεις λεφτά στο χέρι, οφείλεις να τα ακουμπήσεις στην ειδική θήκη γιατί όλοι εκεί φοβούνται πολύ τα μικρόβια και θα σε μισήσουν! :)

Μαθήματα... Selfie

Καθώς οι selfies μπήκαν πλέον δυναμικά στη ζωή μας, μπορείς σήμερα να προσλάβεις δάσκαλο και να μάθεις πώς μπορείς να βγάζεις αξεπέραστες selfies. Και όχι, αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο την τέχνη της φωτογραφίας και μυστικά για την κάμερα και ποιο φως σε δείχνει πιο γοητευτικό/ή.

Θα μάθεις τα πάντα για το προσωπικό σου στυλ και το μακιγιάζ σου, πώς σου πάνε καλύτερα τα μαλλιά, πώς να στήνεσαι και να στέκεσαι απέναντι στον φακό, όλα τα διαθέσιμα gadget καθώς και τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Τί νόμιζες, η Κιμ απλά πατάει ένα κλικ;  :P

Μαθήματα... Θάρρους!

Συνήθως τα παρακολουθούν επαγγελματίες που είτε πρόκειται να μιλήσουν σε μεγάλο κοινό και νιώθουν υπερβολικό άγχος ή τρακ είτε θέλουν να διεκδικήσουν περισσότερα προνόμια από το αφεντικό τους και φοβούνται.

Ένας μεγαλύτερος μισθός ή μία θέση που ξέρουμε ότι δικαιούμαστε, μπορεί να χαθούν σε λίγα λεπτά μόνο και μόνο διότι δεν γνωρίζουμε πώς να διεκδικούμε. Ή μπορεί να έχουμε να πούμε πολλά σημαντικά πράγματα σε ένα κοινό αλλά το τρέμουλο και η χαμηλή φωνή μας λόγω φόβου να τα καταστρέψει. Όχι πια λοιπόν, διότι ο σωστός δάσκαλος μπορεί να μας βοηθήσει!

Όπως κατάλαβες, δεν υπάρχει σχεδόν τίποτε που δεν μπορείς να μάθεις στις μέρες μας και μάλιστα σε περιβάλλον ιδιωτικό. Και τώρα με το AtYourService μπορείς να προσλάβεις να σε διδάξουν οι καλύτεροι επαγγελματίες και μάλιστα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Αρκεί μονάχα να το ζητήσεις, να πάρεις συστάσεις, να επιλέξεις τον καλύτερο και που ξέρεις, ίσως σε λίγο γίνεις εσύ εκείνος που θα διδάσκει!


Ψάχνεις για κάποια Υπηρεσία;

Κάνε κλικ στο Μενού μας και θα σε βοηθήσουμε να βρεις τις καλύτερες Υπηρεσίες στις καλύτερες Τιμές

1 2 3

Γράψε τι Ψάχνεις & θα κάνουμε εμείς τα υπόλοιπα