Γεια σου ,

Είμαι σίγουρος ότι έχεις αναρωτηθεί πολλές φορές πως ελέγχουμε αν μια εργασία στο AtYourService είναι αληθινή;

Τι ενέργειες κάνει η ομάδα μας;
  • Επιβεβαιώνουμε το κινητό τηλέφωνο όλων των νέων πελατών
  • Χρησιμοποιούμε το πιο ανεπτυγμένο software στον κόσμο για ανίχνευση απάτης – το ίδιο software που χρησιμοποιούν και οι μεγαλύτερες αγορές σε όλο τον κόσμο
  • Έχουμε αναπτύξει μια ειδική συνεργασία με το ΤΕΠΑΚ και έχουμε αναπτύξει δικό μας αλγόριθμο ο οποίος συνεχώς αναλύει δεδομένα και εντοπίζει προβλήματα στο σύστημα
  • Αν εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα, γίνεται πλήρης έρευνα από μέλος της ομάδας μας
Επιπλέον, προσπαθούμε να μιλάμε τηλεφωνικά με όλους τους νέους πελάτες στο AtYourService ειδικά όταν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα ή η δραστηριότητα τους παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Συγκεκριμένα, επικοινωνούμε με όλους τους Πελάτες που:
  • Αναρτούν εργασία με ελλιπή περιγραφή
  • Έχουν ζητήσει μια Υπηρεσία αλλά δεν έχουν συνδεθεί για 4 ημέρες
  • Έχουν λάβει ικανοποιητικές προσφορές αλλά δεν έχουν αναθέσει την εργασία μετά από 20 ημέρες
Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι καμιά ψεύτικη εργασία δεν θα αναρτηθεί; Όχι φυσικά. Το κάθε σύστημα έχει τα αδύνατα του σημεία και φυσικά θα υπάρξουν κάποιες ψεύτικες εργασίες σε διάφορα χρονικά σημεία.

Όμως, η ομάδα μας παρακολουθεί συνεχώς όλες τις δραστηριότητες στη σελίδα και όταν ανακαλύψουμε ότι έχει γίνει απάτη απενεργοποιούμε όλους τους εμπλεκόμενους λογαριασμούς.

Τα τελευταία 2 χρόνια έχουμε απενεργοποιήσει περίπου 30 λογαριασμούς Επαγγελματιών που χρησιμοποιήσαν ανάλογες μεθόδους για να αυξήσουν τη φήμη τους.

Θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω λοιπόν ότι παρακολουθούμε τα πάντα και σε βάθος χρόνου μπορούμε να ανιχνεύουμε και να σταματούμε τους Επαγγελματίες και τις Εταιρείες που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν το σύστημα.

Ελπίζω το blog αυτό να σε βοήθησει να καταλάβεις καλύτερα πως λειτουργεί το AtYourService

Καλή σου μέρα

Αργύρης