Γεια σου ,

Αναρωτήθηκες ποτέ γιατί πολλές εργασίες δεν ανατίθενται πότε στο AtYourService; Δεν είσαι μόνος – πολλοί Επαγγελματίες μας ρωτάνε αυτή την ερώτηση καθημερινά.

Όπως πάντα, θα είμαι απόλυτα ειλικρινής με την απάντηση μου – αυτή άλλωστε είναι η μόνη καλή στρατηγική όταν κτίζεις μακροχρόνιες συνεργασίες.

Για κάθε 100 Εργασίες που αναρτώνται στο AtYourService:
  • Περίπου 30 ανατίθενται μέσω του AtYourService
  • Περίπου 20 ολοκληρώνονται αλλά ο πελάτης ξεχνά να τις αναθέσει μέσω του AtYourService
  • Περίπου 50 δεν ολοκληρώνονται για διάφορους λόγους.
Ταυτόχρονα, τα στοιχεία επικοινωνίας των Επαγγελματιών ζητούνται πέραν των 1000 φορών ανά μήνα από επισκέπτες οι οποίοι δεν έχουν αναρτήσει εργασία. Με βάση τους υπολογισμούς μας, αυτό σημαίνει ότι περίπου 500 επιπλέον εργασίες ολοκληρώνονται μέσω τηλεφώνου χωρίς να γίνει σχετική ανάρτηση.

Για να επιβεβαιώσουμε αυτό το νούμερο, έχουμε μιλήσει με πολλούς από τους κορυφαίους Επαγγελματίες μας και όλοι μας έχουν πει ότι κάθε μήνα παίρνουν τηλέφωνα από πολλούς πελάτες που έχουν βρει τα στοιχεία τους στο AtYourService.

Αυτό σημαίνει ότι για κάθε 100 εργασίες που αναρτώνται στο AtYourService,  έχουμε ακόμη 70 εργασίες οι οποίες ανατίθενται μέσω τηλεφώνου σε Επαγγελματίες και Εταιρείες.

Πίσω στη βασική μας ερώτηση όμως. Γιατί οι 50 από τις 100 Εργασίες δεν προχωρούν;

Για να απαντήσουμε σε αυτή την ερώτηση μιλήσαμε με τους επισκέπτες μας (το κάνουμε συχνά αυτό) και μας είπαν ότι:
  • Στο 40% των περιπτώσεων οι πελάτες μας είπαν ότι τελικά δεν είχαν τα χρήματα για να προχωρήσουν είτε γιατί κάτι τους έτυχε είτε γιατί οι τιμές που έλαβαν οι πελάτες ήταν πολύ ψηλότερες από ότι υπολόγιζαν.
  • Στο 30% των περιπτώσεων οι Πελάτες ανέθεσαν την Εργασία σε Επαγγελματία εκτός AtYourService γιατί τον εμπιστεύτηκαν περισσότερο ή γιατί τους έδωσε καλύτερη τιμή
  • Στις υπόλοιπες περιπτώσεις οι πελάτες είτε δεν έλαβαν προσφορές που να τους ικανοποιήσουν είτε αμέλησαν την εργασία.
Τι σημαίνει αυτό για εσάς;
Καταρχήν σημαίνει ότι είναι απόλυτα Φυσιολογικό να έχετε δώσει πολλές προσφορές και να μην έχετε κερδίσει εργασίες μέχρι σήμερα. Να θυμάστε ότι πολλοί από τους κορυφαίους Επαγγελματίες χρειάστηκε να δώσουν πάνω από 50 προσφορές πριν κερδίσουν την πρώτη τους Εργασία.

Επιπλέον, θα πρέπει να θυμάστε ότι τα πραγματικά πλεονεκτήματα του AtYourService είναι μακροχρόνια αφού οι κορυφαίοι Επαγγελματίες σε κάθε πόλη και κατηγορία κερδίζουν πολλές επιπλέον εργασίες.

Αν πιστεύετε στις ικανότητες σας, τότε αξίζει πραγματικά να επενδύσετε χρόνο και χρήμα στο AtYourService γιατί τα πλεονεκτήματα σε βάθος χρόνου θα είναι τεράστια. Αν όχι, τότε πιθανόν το AtYourService να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς

Ελπίζω να βοήθησα. Όπως πάντα θα χαρώ να ακούσω τα σχόλια και τις απόψεις σας

Αργύρης