Η Ομάδα μας μεγάλωσε και πρόσφατα ολοκλήρωσε ακόμη μία Επιβεβαίωση Επαγγελματία! Ο Δημήτρης Ιωάννου πλέον είναι στην ομάδα των Επιβεβαιωμένων Επαγγελματιών - ο Απίθανος Αρχιτέκτονας. Ο Δημήτρης μας ενθουσίασε με τα εξαιρετικά σχέδια και τα ολοκληρωμένα έργα.

1

Πες μας την ιστορία σου - Πως αποφάσισες  να γίνεις Αρχιτέκτονας;

Από μικρός μου άρεσε να είμαι δημιουργικός και  αυτό που δημιουργώ  να το βλέπω. Έτσι αποφάσισα να γίνω αρχιτέκτονας γιατί μου δίνει την δυνατότητα να δημιουργώ κάτι με αξία καθημερινά και να «αφήνω κάτι πίσω μου»  


Ποια είναι τα καλά χαρακτηριστικά ενός καλού Αρχιτέκτονα;     

- Καταρχάς πρέπει να είναι δημιουργικός και καινοτόμος    
- Να μπορεί να είναι αξιόπιστος
- Να είναι ευέλικτος και επικοινωνιακός  

Πες μας 3 Λέξεις που χαρακτηρίζουν τη δουλειά σου
- Δημιουργικότητα
– Προσαρμοστικότητα
- Αξιοπιστία


Πες μας μια αστεία Ιστορία που σου έτυχε στη δουλειά 

Σε ένα από τα έργα μας ο ένας τοίχος είχε σχεδιαστεί με κλίση και όταν βάζαμε τα σίδερα για το καλούπωμα τον κολόνων, πήγαν και οι ηλεκτρολόγοι να κάνουν μια εγκατάσταση. 

Πανικόβλητοι μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν «τρέξτε και οι κολώνες γέρνουν, ελάτε να τις ισιώσετε και ένα γίνουμε ρεζίλι ».  

Έτσι κι εμείς τρέξαμε γιατί φοβηθήκαμε ότι έγινε κάποια ζημιά αλλά τελικά ήταν απλά ο τοίχος όπως τον είχαμε σχεδιάσει. :)


Πες μας για κάτι που έκανες και νιώθεις Περήφανος 

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα έργο, είμαι περήφανος για όλα τα έργα που κάνα μέχρι σήμερα. Τα νιώθω ότι είναι δικά μου. 

Ποιο είναι το μήνυμα σου σε ένα πιθανό μελλοντικό Πελάτη; 

Είμαστε μια ομάδα επαγγελματιών  και σαν μελετητές προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη και να τις αναπτύσσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρακολουθούμε και ακολουθούμε τις διεθνείς τάσεις στην αρχιτεκτονική με στόχο πάντα να τις προσαρμόζουμε στις ανάγκες και τις οικονομικές δυνατότητες του κάθε πελάτη.

Μας αρέσει να επικοινωνούμε συχνά με τον κάθε πελάτη, να προσαρμοζόμαστε στις προτιμήσεις του και να τον εκπλήσσουμε με το αποτέλεσμα της δουλειάς μας.

Σαν εταιρεία προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες όπως αρχιτεκτονικές μελέτες αλλά και full 3D design & walkthrough ( τα οποία μας βοηθούν να φτάσουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα) σε πολύ λογικές και προσιτές τιμές.
 

Πιστοποιητικά Τα πιστοποιητικά που έλεγξε η ομάδα μας για τον Επαγγελματία:Είμαι σίγουροςότι όποιος μας δώσει την ευκαιρία θα μείνει πλήρως ικανοποιημένος. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου. www.demetrisioannou.com.   
 • Πιστοποιητικό Σύστασης Εταιρείας "DEMETRIS E. IOANNOU ARCHITECTURE STUDIO LTD"
 • Πιστοποιητικό Εγγραφής στο μητρώο Φ.Π.Α.
 • New York Institute of Technology, Bachelor of Architecture
 • ΕΤΕΚ - Ετήσια Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος, Αρχιτεκτονική
 • Member of Intl. Assoc. AIA - The American Institute of Architects
 • Member of EFAP - European Forum of Architectural Policies
 • NYIT Community Design Studio Competition, sponsored by Spector Group, "Honorable Mention Team Winner - Demetris Ioannou"
 • Certificate of Training to Revit Architecture, April 2008
 • Κέντρο Εκπαίδευσης ΕΤΕΚ, Σεμινάριο "Ασφάλεια και Υγεία στις Κατασκευές, Πρόνοια για την ετοιμασία Σχεδίων Ασφαλείας και Υγείας", 2010-02-08 
 • Κέντρο Εκπαίδευσης ΕΤΕΚ, Σεμινάριο "Οικοδονικά Συμβόλαια", 05 και 06 Οκτωβρίου 2013
 • Κέντρο Εκπαίδευσης ΕΤΕΚ, Σεμινάριο "Φώς και Χρώμα στην Αρχιτεκτονική", 29 και 30 Ιουνίου 2013