Η Γιούλα και η Άντρη Μανδριώτου, από το Mandriotou Beauty Salon, είναι πλέον Επιβεβαιωμένοι Επαγγελματίες του AtYourService :)   mandriotou

Πόσα χρόνια κάνετε αυτά τη δουλειά; 

Βρισκόμαστε στο χώρο της αισθητικής εδώ και 30 χρόνια και τα τελευταία 12 χρόνια μαζί με την κόρη μου Άντρη!   

Πες μας την ιστορία σου, πώς αποφάσισες να γίνεις Επαγγελματίας στον κλάδο; 

Γιούλα:  
Θαύμαζα από πάντα την Γαλλική ομορφιά και γενικά την εικόνα μιας αισθητικά όμορφης γυναίκας! 

Όταν έπρεπε να αποφασίσω τι Επάγγελμα θα ακολουθούσα, αποφάσισα να κάνω το πάθος μου Επάγγελμα και έτσι εντάχθηκα στην Ιδιωτική Επαγγελματική Σχολή Σοφίας Πισσαλίδου στην Θεσσαλονίκη, αφού στην Κύπρο δεν υπήρχαν τότε εξειδικευμένα και σύγχρονα Ινστιτούτα Αισθητικής. 

Όταν επέστρεψα στην Κύπρο, δημιούργησα το δικό μου σαλόνι ομορφιάς και συνέχισα την εκπαίδευσή μου παρακολουθώντας σεμινάρια στη Γαλλία. 
Άντρη: 
Όπως όλα τα κοριτσάκια, είχα την πρώτη μου επαφή με το χώρο της ομορφιάς βάφοντας τις κουκλίτσες μου! :) 

Ουσιαστικά έχω μεγαλώσει στο χώρο αυτό, και η εικόνα μιας όμορφης γυναίκας και η αυτοπεποίθηση που αποκτούσε μετά από μια επίσκεψη στην αισθητικό με έκαναν να αγαπήσω το Επάγγελμα και να θέλω πραγματικά να ασχοληθώ με αυτό. 

Έτσι απέκτησα Πτυχίο Αισθητικής από το Frederic και ακολούθως ειδικότητα  στο Μακιγιάζ.   

 
mandriotou3Πείτε μας 3 λέξεις που χαρακτηρίζουν την δουλειά σας. 
Εμπειρία, Αποτελεσματικότητα, Ποιότητα  

Πες μας μια δουλειά που έκανες και νιώθεις περήφανη. 

Γιούλα: Θυμάμαι, χαρακτηριστικά, την περίπτωση μιας εφήβου με πρόβλημα έντονης ακμής. 

Η κοπελίτσα αυτή ένιωθε πραγματικά πολύ άβολα με το πρόσωπό της σε σημείο που είχε αρχίσει να χάνει την αυτοπεποίθησή της. 

Μετά από μια σειρά από θεραπείες, καταφέραμε σιγά σιγά να επαναφέρουμε το δέρμα, περιορίζοντας στο ελάχιστο τα σημάδια στο πρόσωπό της. 

Αυτό είχε λειτουργήσει και καταλυτικά και στη διάθεση την κοπελίτσας η οποία πλέον νιώθει άνετη με το πρόσωπό της. 

Άντρη: Πριν από λίγο καιρό, είχα να επιμεληθώ το μακιγιάζ μιας νύφης η οποία 2 εβδομάδες πριν από το γάμο της είχε πάθει ένα μικρό ατύχημα που είχε προκαλέσει εγκαύματα στο πρόσωπό της. 

Ήταν ίσως η πιο δύσκολη εφαρμογή μακιγιάζ που μου είχε τύχει αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν τέτοιο που δύσκολα μπορούσε κάποιος να αντιληφθεί  τι είχε συμβεί στο πρόσωπό της. 
 
Γενικά, νοιώθω περήφανη για το γεγονός οτι η μεγαλύτερη πλειοψηφία του πελατολογίου μου με εμπιστεύεται από την αρχή της καριέρας μου, μέχρι και σήμερα! Η αναγνώριση και η εκτίμηση που λαμβάνω από το εκλεκτό πελατολόγιο μου, μου δίνουν καθημερινά τη χαρά να προσφέρω ότι καλύτερο στην εργασία μου! mandriotou2


Ποια νομίζετε είναι τα χαρακτηριστικά ενός καλού Επαγγελματία στον κλάδο σου; 

Διακριτικότητα, Προσωπική Καθαριότητα και Υγιεινή. 

Να μπορεί να εντοπίζει προβλήματα και να δίνει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις. 

Να νιώθει πραγματικά την ευθύνη για σωστή θεραπεία και για το αποτέλεσμα που θα αφήσει. 

Να μπορεί και να προτείνει τα ενδεδειγμένα καλλυντικά προϊόντα ανάλογα με τον τύπο δέρματος του Πελάτη.   

Πες μας κάτι αστείο που συνέβη στη δουλειά σου. 

Θυμάμαι μια φορά ήρθε μια κοπέλα για μασάζ σώματος και έφερε μαζί της το 7χρονο αγοράκι της αφού δεν είχε που να το αφήσει. 

Όταν άρχισε να ετοιμάζετε για τη θεραπεία, το παιδάκι θύμωσε τόσο πολύ όταν είδε τη μαμά του να βγάζει τα ρούχα της που άρχισε να φωνάζει δυνατά ότι θα την καταγγείλει στον πατέρα του!   


Γιατί να επιλέξουν εσάς για την επόμενη Εργασία; 

Στο χώρο μας συνδυάζουμε την πολύχρονη εμπειρία, μέσα από τα 30 και πλέον χρόνια στο Επάγγελμα, με τις σύγχρονες μεθόδους και πρακτικές στο χώρο της Αισθητικής. 

Μέσα από προσεκτικά διαρρυθμισμένο, άνετο και καθαρό περιβάλλον μας θα μπορέσετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε εξειδικευμένες θεραπείες προσώπου και σώματος, που αποδεδειγμένα φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα! 

Το ενδιαφέρον που επιδεικνύουμε, ο σεβασμός, η διακριτικότητα και η ειλικρίνεια που μας διακατέχει, μας επιτρέπει να κτίζουμε μακροχρόνιες, φιλικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και είναι κάτι που θα νιώσετε από την πρώτη σας κιόλας επίσκεψη. 

Εμείς υποσχόμαστε ότι θα σας παρέχουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και προϊόντα, πάντα ανάλογα με τις ιδιαίτερές σας ανάγκες.   

Την Άντρη και τη Γιούλα μπορείτε να τις βρείτε και στην ιστοσελίδα τους www.mandriotoubeautysalon.com και στη σελίδα τους στο Facebook :)  

Πιστοποιητικά:
  • Πιστοποιητικό Εγγραφής Εταιρείας
  • Επίσημη Καταχώρηση στο Μητρώο Αισθητικών Κύπρου, Υπουργείο Υγείας