×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Συνδέσου σε παρακαλώ για να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές

Συνδέσου για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες και να δημιουργήσεις το δικό σου Γάμο

×

Νυφικό κτένισμα
Αρχικά, κλείσε ραντεβού με διάφορους κομμωτές και κάντε πρόβες μέχρι να καταλήξετε ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει το κτένισμα του γάμου σας.

Επιβεβαιωθείτε για το τι περιλαμβάνει το πακέτο για το νυφικό κτένισμα (τιμή, πόσες πρόβες, αν περιλαμβάνει και κτένισμα της κουμπάρας και των παρανύμφων).

Το αιώνιο ερώτημα της νύφης είναι φυσικά:  “Nα έχω τα μαλλιά πιασμένα, μισά πιασμένα ή να τα έχω όλα κάτω”;


Για να σε βοηθήσουμε στο να αποφασίσεις σε αυτό:

- Κάνε ένα κτένισμα που θα αναδεικνύει τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που θέλεις να βάλεις: ένα πέπλο, μια τιάρα, ένα λουλούδι, ένα hair-piece ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Καλό θα ήταν να τα πάρεις και στις πρόβες μαζί σου.

-Το νυφικό σου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός για το ποιο κτένισμα είναι το κατάλληλο για εκείνη την ημέρα: π.χ. αν το νυφικό σου καλύπτει το λαιμό σου ίσως είναι καλύτερη η επιλογή ενός επιβλητικού κότσου που θα τονίζει το φόρεμά σου.Επίσης,
-Aν προγραμματίζεις να κάνεις μια δραστική αλλαγή στα μαλλιά σου π.χ. να βάλεις extensionς, ή να τα κόψεις πολύ ή να τα βάψεις φρόντισε να το κάνεις από νωρίς ώστε να μπορέσουν να γίνουν πρόβες πάνω στα «καινούργια» σου μαλλιά.

-Αν δεν προγραμματίζεις ωστόσο μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά σου, ένα κούρεμα για φρεσκάρισμα και μια περιποίηση μαλλιών είναι απαραίτητη.


Καταλήξτε ανάλογα με:

Το μήκος των μαλλιών σου (μακριά, μεσαία ή κοντά) και το σχήμα του προσώπου σου (oval, με γωνίες, στρογγυλό), είναι σημαντικοί παράγοντες που θα καθορίσουν το look στο κτένισμά σου εκείνη την ημέρα.

Για να αποφασίσεις αν θα είναι κότσος, μισά-πιασμένα ή όλα κάτω, εμείς σου προτείνουμε:

 -να επιλέξεις τον τύπο τον μαλλιών που θα ήθελες να έχεις εκείνη την ημέρα: πλεξούδα, σγουρά, ίσια ή κυματιστά και έπειτα

 -να επιλέξεις το style που θέλεις να εκπέμπεις εκείνη την ημέρα: bohemian, glamorous, ρετρό, κλασική, ρομαντική, μοντέρνα.