×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Συνδέσου σε παρακαλώ για να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές

Συνδέσου για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες και να δημιουργήσεις το δικό σου Γάμο

×

Νυφικα παπούτσια


Μεγάλο κεφάλαιο και μεγάλη αδυναμία για πολλές. Υπάρχουν γυναίκες ορκισμένες «shoes-aholic» που πρώτα ψάχνουν τα νυφικά τους παπούτσια και μετά αρχίζουν να ψάχνουν για οτιδήποτε άλλο.

Oρισμένες είναι διαθέσιμες να ξοδέψουν πολύ περισσότερα για την αγορά των παπουτσιών παρά για το νυφικό τους. Ήρθε λοιπόν η στιγμή που “επιτρέπεται” να αγοράσετε τα ονειρεμένα Jimmy Choo, Louboutins, Valentino, Manolo, DUKAS παπούτσια σας.

Σας συμβουλεύουμε να μην αργήσετε να βρείτε τα παπούτσια έτσι ώστε να μπορούν να γίνουν πρόβες και διορθώσεις στο νυφικό ανάλογα με το ύψος τους.

Αν θα γίνει οποιαδήποτε online παραγγελία, βεβαιωθείτε ότι υπάρχει δυνατότητα αλλαγής τους ή επιστροφής χρημάτων.
 


Το στυλ του παπουτσιού
Ανάλογα με το θέμα, τον τόπο, την εποχή και το νυφικό σου (αν έχετε βρει) θα επιλέξετε και το στυλ για τα νυφικά παπούτσια. Οι επιλογές είναι πολλές: 
 
  • Σανδάλι ψηλό ή χαμηλό 
  • Πλατφόρμα  
  • Γόβα
  • Wedge
  • T-strap
  • Χωρίς παπούτσια αν ταιριάζει με το τόπο που θα παντρευτείτε 

Το ύψος του παπουτσιού
Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας επέλεξτε και το ύψος του παπουτσιού.

 
-Επειδή ψηλό παπούτσι και άνεση δεν πάνε ποτέ μαζί, και επειδή εκείνη την ημέρα θα υπάρχει πολλή ορθοστασία, φρόντιστε να βρείτε κάτι που να σας κάνει να «υποφέρετε» όσο το λιγότερο γίνεται.
 
-Αν μπορείτε να το αποφύγειτε, μην αγοράσετε κάτι που να σας κάνει πιο ψηλή από τον γαμπρό. Αν πάλι ο άντρας σας είναι πιο χαμηλός από εσάς ίσως η λύση για ένα πιο χαμηλό παπούτσι ή μια μπαλαρίνα να είναι καλή επιλογή.

Συζητήστε το και μαζί, υπάρχουν άντρες που δεν νιώθουν άνετα με την διαφορά ύψους, αλλά υπάρχουν και αυτοί που είναι άνετοι και απενεχοποιημένοι με το θέμα αυτό.


 
Το χρώμα του παπουτσιού
Πολλές νυφούλες κινούνται σε πιο παραδοσιακά μονοπάτια με τους χρωματισμούς τους νυφικού τους και τολμάνε το έντονο χρώμα στο νυφικό τους παπούτσι (ένα έντονο κόκκινο ή φούξια).

Άλλες πάλι, πιο παραδοσιακές κινούνται σε χρωματισμούς του λευκού (κρεμ, off-white, διάφανο, ασημί) με λεπτομέρειες από διαμαντάκια τύπου swarovski .

 

Κάτω από το παπούτσι
Παραδοσιακά, κάτω από τα παπούτσια της νύφης γράφονται τα ονόματα των ανύπαντρων φίλων της και αυτών που θα σβηστούν θα είναι και οι επόμενες που θα παντρευτούν.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να σας γράψουν ευχές οι φίλοι σας ή ένα μήνυμα ο γαμπρός, ή να βάλετε αυτοκόλλητα με «I DO», ή να χαράξετε τα αρχικά σας και την ημερομηνία του γάμου σας.