×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Συνδέσου σε παρακαλώ για να αποθηκεύσουμε τις αλλαγές

Συνδέσου για να αποθηκεύσεις τις αλλαγές που έκανες και να δημιουργήσεις το δικό σου Γάμο

×

Προσκλητήρια
H πρώτη επίσημη ανακοίνωση για το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου σας έρχεται στους καλεσμένους σας μέσω των προσκλήσεων που θα τους στείλετε.

To προσκλητήριο είναι το πρώτο στοιχείο που προδίδει την θεματολογία, το ύφος και τα χρώματα που θα επικρατούν στο γάμο σας.Τι βήματα να κάνετε:
-Επισκεφτείτε ένα τυπογραφείο (ή το 
AtYourService) και φροντίστε να πάρετε ιδέες από προσκλητήρια προηγούμενων γάμων. Ρωτήστε για το πακέτο που σας προσφέρουν (τιμή, ποσότητα προσκλητηρίων, φάκελος, κορδέλες, εσωτερικές κάρτες, stickers ή οτιδήποτε άλλο).

-O διακοσμητής για το γάμο σας μπορεί να σας συνοδέψει στα ραντεβού σας στο τυπογραφείο.

-Ακούστε τις γνώμες και του διακοσμητή και του υπεύθυνου από το τυπογραφείο αλλά παράλληλα φροντίστε να βάλετε και το προσωπικό σας στυλ.


 
  • Μαζί με τους υπεύθυνους θα αποφασίσετε: 
-Τι θα περιλαμβάνει η γαμήλια πρόσκληση: αν θα είναι μόνο το προσκλητήριο, ή αν θα υπάρχει μια ευχαριστήρια καρτέλα, μια καρτέλα «Save the date» ή ακόμη μια καρτέλα με βοηθητικό χάρτη.
 
-Το χρώμα και είδος του χαρτιού του προσκλητηρίου καθώς επίσης το χρώμα και το είδος του φακέλου. Αν ο γάμος το επιτρέπει, μπορείτε να χρησιμοποιείτε άλλο υλικό άλλος εκτός του χαρτιού π.χ. ξύλο, ύφασμα, μέταλλο ή plexy glass.
 
-Το κείμενο που θα γραφτεί πάνω στο προσκλητήριο, την τεχνική με την οποία θα γραφτεί το κείμενο(ανάγλυφη τύπωση, βαθυτυπία, χρυσοτυπία, ασημοτυπία), το χρώμα των γραμμάτων καθώς και το είδος της γραμματοσειράς.

Το κείμενο σας μπορεί να είναι κάτι πρωτότυπο που να πείθει τον καλεσμένο να έρθει στον γάμο σας. 


 
  • Μαζί με τα προσκλητήρια ίσως χρειαστεί να τυπώσετε και τις καρτέλες με τα ονόματα των καλεσμένων στο γαμήλιο δείπνο. Αυτό μπορείτε να το κάνετε αφού επιβεβαιώσετε ποιοι από τους καλεσμένους σας θα παραβρεθούν στο γαμήλιο πάρτι.
 
  • Ζητήστε βοήθεια για το όταν θα γράφετε τα ονόματα των καλεσμένων σας στο φάκελο είτε από το τυπογραφείο, είτε από άλλο καλλιγράφο.