×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |

Συχνές Ερώτησεις για Πελάτες

Συχνές Ερωτήσεις

Συμβουλές και Μυστικά!

Για Πελάτες Συμβουλές για Πελάτες
Για Επαγγελματίες Μυστικά για Επαγγελματίες

Γεια σας, θέλω να βρω ένα Επαγγελματία να με βοηθήσει. Πώς θα το κάνω αυτό;

Γεια σου και εσένα! Στο AtYourService θα βρεις τους καλύτερους Επαγγελματίες στις Καλύτερες Τιμές. Απλά ακολούθησε τα βήματα:

How AtYourService works

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αναρτήσεις μια Νέα Εργασία με την οποία χρειάζεσαι βοήθεια και θ’ αρχίσεις να λαμβάνεις Προσφορές από διάφορους Επαγγελματίες με πλήρης Ιστορικό και Βαθμολογίες που έχουν λάβει από Προηγούμενους Πελάτες.

Η περιγραφή της Εργασίας σου πρέπει να είναι λεπτομερής, βοηθώντας έτσι τους Επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα τις απαιτήσεις της Εργασίας σου. Με αυτό τον τρόπο θα λάβεις πιο ακριβή και δίκαιες Προσφορές από τους Επαγγελματίες.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρίνεις τις Προσφορές, τα Προφίλ και τη Φήμη των Επαγγελματιών για να επιλέξεις τον καλύτερο.


Ένα λεπτό…Τι εννοείτε με το να «Συγκρίνω τα Προφίλ και τη Φήμη των Επαγγελματιών»;

Ω! Αυτή είναι μια από τις εξαιρετικές λειτουργίες του AtYourService. Μετά την ολοκλήρωση μιας Εργασίας τόσο οι Πελάτες, όσο και οι Επαγγελματίες έχουν την δυνατότητα να βαθμολογήσουν και να αξιολογήσουν ο ένας τον άλλο.

Με αυτό τον τρόπο όταν εσύ λάβεις μια Προσφορά, θα μπορείς πολύ απλά να ελέγξεις το Ιστορικό και τις Βαθμολογίες του Επαγγελματία για να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Το καλύτερο είναι ότι οι Επαγγελματίες γνωρίζουν πόσο σημαντική είναι η βαθμολογία και η αξιολόγηση σας αφού μια καλή αξιολόγηση θα αυξήσει τη Φήμη που θα εμφανίζεται δίπλα από το όνομα τους οπότε κάνουν ότι περνά απ’ το χέρι τους στην κάθε Εργασία.

H Βαθμολογία Φήμης ενός Επαγγελματία είναι η πιο σημαντική ένδειξη ποιότητας του και υπολογίζεται κυρίως με βάση τον Αριθμό Ολοκληρωμένων Εργασιών, τη Μέση Βαθμολογία του και άλλα πολλά.

Θέλεις να μάθεις πως υπολογίζεται η Φήμη του κάθε Επαγγελματία;


Έχω ήδη διαλέξει τον Επαγγελματία που θα του αναθέσω την Εργασία μου. Τι πρέπει να κάνω τώρα;

Μπορείς να επικοινωνήσεις τηλεφωνικά με τον Επαγγελματία ή να του στείλεις ηλεκτρονικό μήνυμα για περαιτέρω λεπτομέρειες. Αυτό θα εξασφαλίσει ότι τόσο εσύ όσο και ο Επαγγελματίας έχετε κοινή κατανόηση των απαιτήσεων της Εργασίας, αποφεύγοντας έτσι την οποιαδήποτε παρεξήγηση.

Όταν είσαι πλέον σίγουρος για την απόφαση σου, μπορείς να αναθέσεις την Εργασία μεταβαίνοντας στη σελίδα με τις «Λεπτομέρειες Εργασίας» και πατώντας το κουμπί «Ανάθεση Εργασίας» το οποίο θα βρεις δίπλα από την πιο πρόσφατη Προσφορά του συγκεκριμένου Επαγγελματία. Κάνε κλικ την επιλογή «ΟΚ» για να ολοκληρώσεις την ανάθεση της Εργασίας σου στον Επαγγελματία.


Οι εγγεγραμμένοι Επαγγελματίες δουλεύουν για το AtYourService, σωστά;

Όχι όχι και πάλι...όχι :) Οι Επαγγελματίες του AtYourService είναι ανεξάρτητοι Επαγγελματίες. Τo AtYourService είναι μια πλατφόρμα επικοινωνίας μεταξύ Πελατών που χρειάζονται υπηρεσίες και Eπαγγελματιών που παρέχουν αυτές τις υπηρεσίες.

Όλες οι πληροφορίες οι οποίες υπάρχουν στο AtYourService έχουν αναρτηθεί από τους ίδιους τους Επαγγελματίες ή από άλλους χρήστες. Κατά συνέπεια, οι πληροφορίες αυτές δεν πρέπει να θεωρούνται σε καμία περίπτωση ως έγκυρες, ή επιβεβαιωμένες από το AtYourService ή οποιοδήποτε άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο.

Το AtYourService δεν φέρει καμία ευθύνη για τις πληροφορίες ή τα άτομα που υπάρχουν στη σελίδα και τυχών προβλήματα, ζημιές ή ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από αυτά.


Μπορώ να βρώ τον Επαγγελματία και να επικοινωνήσω απευθείας μαζί του;

Φυσικά και μπορείς! Δεν θα το συνιστούσαμε όμως αφού αυτό σήμαινει ότι χάνεις δύο σημαντικά πλεονεκτήματα του AtYourService:

  1. Γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει άμεσος ανταγωνισμός, ο Επαγγελματίας μπορεί να σας υπέρ-χρεώσει.
  2. Μιας και ο Επαγγελματίας δεν θα Βαθμολογηθεί για τις υπηρεσίες του, ίσως να καταβάλει λιγότερη προσπάθεια για την ολοκλήρωση της Εργασίας σου, αφού δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε αρνητική επίπτωση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Είμαι έτοιμος να αναρτήσω την πρώτη μου Εργασία. Έχετε κάποια συμβουλή να μου δώσετε;

Εννοείται! Πιο κάτω μπορείς να βρεις μερικές συμβουλές για Καλύτερα Αποτελέσματα:

Ανάφερε ξεκάθαρα όλες τις λεπτομέρειες και όρους της Εργασίας.

Σιγουρέψου ότι τόσο εσύ όσο και ο Επαγγελματίας έχετε ξεκάθαρη και κοινή κατανόηση των απαιτήσεων και προσδοκιών της εργασίας.

Περίμενε 72 Ώρες (3 Μέρες) πριν να αναθέσεις την Εργασία σου.

Με αυτό τον τρόπο επιτρέπεις στους Επαγγελματίες να μελετήσουν τις λεπτομέρειες της Εργασίας σου καλύτερα, δίνοντας σου έτσι μια καλοζυγισμένη Προσφορά.

Έλεγξε το Προφίλ του Επαγγελματία.

Έλεγξε τη Βαθμολογία Φήμης του Επαγγελματία, το Ιστορικό του και διάφορα σχόλια από Προηγούμενους Πελάτες που θα σε βοηθήσουν να πάρεις την σωστή απόφαση.

Σιγουρέψου ότι Εσύ και ο Επαγγελματίας έχετε κοινή κατανόηση των απαιτήσεων της Εργασίας.

Βεβαιώσου ότι έχεις επικοινωνήσει και εξηγήσει πλήρως όλες τις λεπτομέρειες στον Επαγγελματία πριν του αναθέσεις την Εργασία. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω τηλεφώνου ή αποστέλλοντας ηλεκτρονικό μήνυμα στον Επαγγελματία


Όλα αυτά ακούγονται πολύ ωραία! Αλλά...πρέπει να κοστίζουν μια περιουσία, έτσι;

Αυτή είναι μια πάρα μα πάρα πολύ καλή ερώτηση, όμως η απάντηση είναι ακόμη καλύτερη! :)

Η ανάρτηση μιας νέας Εργασίας όπως και η υποβολή μιας Προσφοράς θα είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς καμία προμήθεια. Όλες οι Συναλλαγές γίνονται μεταξύ του Πελάτη και του Επαγγελματία.

Τα έξοδα μας καλύπτονται από μια Προαιρετική Μηνιαία Συνδρομή για Επιπλέον Υπηρεσίες στους Επαγγελματίες. Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για τις Επιπλέον Υπηρεσίες εδώ.


Έχω μερικά αναπάντητα ερωτήματα...

Αν έχεις κάποια άλλη συγκεκριμένη ερώτηση μην διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας. Για άλλες Συχνές Ερωτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Τέλεια! Από τώρα και στο εξής για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζομαι θα χρησιμοποιώ το AtYourService!