×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

GESOLAR CYPRUS LTD | Λευκωσία

1 Εργασίες

Η GESOLAR CYPRUS LTD δραστηριοποιείται στην Κύπρο στο χώρο των φωτοβολταικών συστημάτων. Παρέχει υπεύθυνα στους πελάτες της την καλύτερη λύση για κάθε ενεργειακή τους ανάγκη, τόσο κατά τη φάση σχεδιασμού ενός ενεργειακού- φωτοβολταϊκού έργου, όσο και κατά την υποστήριξη αυτού μετά την ολοκλήρωσή του.

Η ηλιακή ενέργεια, επειδή αποτελεί μία από τις ηπιότερες μορφές ενέργειας και δίνει ενεργειακές και φιλικές ως προς το περιβάλλον λύσεις, ήδη αποτελεί ένα ισχυρό ενεργειακό σύμμαχο στους περισσότερους τομείς της καθημερινής μας ζωής.

Η GESOLAR CYPRUS LTD έχει τη δυνατότητα και παρέχει αξιόπιστα ολοκληρωμένες λύσεις σε όλο το εύρος των πελατών της με μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε φωτοβολταϊκά συστήματα και τα παρελκόμενα αυτών στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

Παράλληλα παρέχει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες για φωτοβολταϊκά συστήματα, είτε αυτά είναι αυτόνομα φωτοβολταϊκά για αυτοπαραγωγούς ή αυτοκαταναλωτές, είτε είναι διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά συστήματα οικιακά σε στέγες ή φωτοβολταικά πάρκα .

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και να συμβάλουμε στην ευαισθητοποίηση για το θέμα της κλιματικής αλλαγής.Η δύναμή μας πηγάζει από τη μακρόχρονη εμπειρία μας στον τομέα των Φωτοβολταϊκών υπηρεσιών.


Η εταιρεία μας έχει περισσότερα από 13 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας των φωτοβολταϊκών . Αναπτύξαμε μακροχρόνια συνεργασία με τους μεγαλύτερους προμηθευτές φωτοβολταϊκών πλαισίων, όπως την TSMC SOLAR (TAWAIN) την RISEN (ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) και την KIOTO ( ΑΥΣΤΡΙΑΣ) . Από το 2001, η εταιρεία μας έχει ολοκληρώσει ένα ευρύ φάσμα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Η ισχύς των συστημάτων που εγκαταστάθηκαν από την εταιρεία μας από το 2006 υπολογίζεται στα 4,5ΜWp και αναμένεται να διπλασιαστεί το 2020.

Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές υπηρεσίες, και ταυτόχρονα να συμβάλουμε και στη δημιουργία ευαισθητοποιημένων πολιτών για τις επιπτώσεις που προκύπτουν από τις κλιματικές αλλαγές! Είμαστε αφοσιωμένοι στο σχεδιασμό και την εγκατάσταση αποτελεσματικών και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων! Πάντοτε επιλέγουμε την πιο σύγχρονη τεχνολογία και τους πιο εξειδικευμένους συνεργάτες και προμηθευτές,με αποτέλεσμα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας, να διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα και την αποδοτικότητα τους.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 04/05/2017
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0