×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Εύνης Γευσεις Catering Catering Εταρείες Catering,Αίθουσες Δεξιώσεων

Εύνης Γευσεις Catering | Λεμεσός

0 Εργασίες

Η Εταιρεία Εύνης Γεύσεις Catering ιδρύθηκε το 1995 μέσα από την μεγάλη αγάπη και το μεράκι της ιδιοκτήτριας και ιδρύτριας κ. Εύνης Δημοσθένους για την μαγειρική και την πρόθεση της να δημιουργεί με αγνά και φρέσκα υλικά ξεχωριστές γεύσεις .

Η Εύνης Γεύσεις Catering έχοντας κρατήσει τις αρχικές της αξίες για την παραγωγή προϊόντων υψηλής γευστικής ποιότητας έχει επιτύχει μέσα από την πάροδο του χρόνου να θεωρείται ως μία από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε υπηρεσίες catering πάντοτέ βασισμένη στην καλαισθησία, την συνέπεια και την άψογη εξυπηρέτηση.

Βασική αρχή και δέσμευση της Εύνης Γεύσεις Catering είναι να παρέχει στους πελάτες της προϊόντα ασφαλή, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής που επιβάλλεται να εφαρμόζονται στους χώρους της παραγωγής, της αποθήκευσης και της μεταφοράς των προϊόντων. Ως εκ τούτου η εταιρεία υιοθέτησε και εφαρμόζει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που επιβάλλονται από το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας HACCP στοχεύοντας πάντα στην παραγωγή απόλυτα ασφαλή προϊόντων που να καλύπτουν με ακρίβεια τις απαιτήσεις των πελατών της.
Αναλαμβάνει να οργανώσει με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα κάθε είδους κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις. Η Εύνης Γεύσεις Catering με στόχο πάντα την απόλυτη εξυπηρέτηση σας και ικανοποίηση των όποιων απαιτήσεων σας, με συνέπεια και φιλικό χαμόγελο, εκπληρώνει τις επιθυμίες σας και προτείνει ξεχωριστές ιδέες και έξυπνες λύσεις που θα συμβάλουν στην επιτυχία της ημέρας αυτής.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 16/12/2015
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0
Θέση Κατηγορία Εργασίες
#5 Catering 0