×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

GrantXpert Consulting | Λευκωσία

0 Εργασίες

Η εταιρεία GrantXpert Consulting έχει ως κύριο στόχο την προσφορά υψηλού επιπέδου συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών, για την ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων, των δήμων/κοινοτήτων αλλά και άλλων κυπριακών οργανισμών. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ειδικεύεται στις συμβουλευτικές υπηρεσίες για Ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα χρηματοδότησης, εξού και το όνομα GrantXpert (Grant=επιχορηγήσεις, Expert=ειδικοί).

Πέραν της ενημέρωσης για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης που υπάρχουν και την ετοιμασία της πρότασης για εξασφάλιση κονδυλίων, η εταιρεία εμπλέκεται στην υλοποίηση του έργου και τη χρηματοοικονομική και διοικητική διαχείριση του, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες υπηρεσίες και συνεχή καθοδήγηση σε όλα τα στάδια που σχετίζονται με τα προγράμματα επιχορηγήσεων.

Επίσης η εταιρεία, αξιοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία των στελεχών της στο χώρο των επιχειρήσεων, ειδικεύεται στη διοργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων, με σκοπό την ανάπτυξη των κυπριακών επιχειρήσεων, δήμων/κοινοτήτων, συνδέσμων επιχειρήσεων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δημόσιων οργανισμών, μη κερδοσκοπικών οργανισμών και ακαδημαϊκών ιδρυμάτων. Η GrantXpert Consulting διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις σε σχέση με τις ευκαιρίες χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά και εθνικά προγράμματα, την ετοιμασία και συγγραφή ανταγωνιστικών προτάσεων για επιχορηγημένα προγράμματα και διάφορους άλλους τομείς που ενδιαφέρουν άμεσα τους κυπριακούς οργανισμούς.

Επιπρόσθετα η εταιρεία υλοποιεί ερευνητικά έργα σε χρηματοοικονομικά και κοινωνικά θέματα που αφορούν άμεσα την Κύπρο, με κύριο στόχο την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 29/09/2014
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0