×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Catercom | Λευκωσία

0 Εργασίες

Η Catercom Catering είναι μέλος του μεγαλύτερου ομίλου εστίασης στη Κύπρο-της PHC Franchised Restaurants Public Limited, με περισσότερα από 80 εστιατόρια γνωστών αλυσίδων και καφεστιατορίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Στεγάζονται γνωστές αλυσίδες φαγητών αλλά και εστιατορίων όπως, την Pizza Hut, KFC, Taco Bell, TGI Fridays, Wagamama, Cafe Nero, Derlicious, Hobo Café και Sitio Café Restaurant.

Έχοντας στη διάθεση μας μοναδικούς χώρους δεξιώσεων και μια απεριόριστη γκάμα πολυτελούς εξοπλισμού, αναλαμβάνουμε καθημερινά όλων των ειδών εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, αρραβώνες, κοινωνικές δεξιώσεις, συνεστιάσεις, γεύματα εργασίας και σεμινάρια, από την πιο λιτή και διακριτική μέχρι την πιο ιδιαίτερη.

Όπως κι αν έχετε φανταστεί την δεξίωση για το γάμο σας ξεκινήστε την ζωή σας με ποιότητα, σιγουριά και ειλικρίνεια. Αυτό γιατί η εταιρεία μας αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή αισθητική, την ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση. Η Catercom Catering είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο στους χώρους μας όσο και σε οποιαδήποτε άλλο χώρο της δικής σας επιλογής, με τις κινητές μονάδες τροφοδοσίας Outside Catering by Catercom.

Οι αίθουσες μας, Metropolitan Square, το Κτήμα Camelot στον Άγιο Ιωάννη Λευκωσίας, και το οινοποιείο Aes Ambelis τους οποίους διαμορφώνουμε για κάθε είδους εκδήλωση, προσφέρονται για καθημερινές και Σαββατοκύριακα. Επίσης η εταιρεία μας μπορεί να σας εξυπηρετήσει σε όλους τους χώρους εκδηλώσεων του Δήμου Λευκωσίας όπως, Πύλη Αμμοχώστου, Κολυμβητήριο Λευκωσίας, Δημαρχείο, Αγορά Παλλουριώτισσας, Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Δημόσιος Κήπος, Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη, Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο και Πολιτιστικό Κέντρο Μύλοι.

Η ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων μας διασφαλίζετε από τα συστήματα ISO 9001 και ISO 22000 αντίστοιχα. Η Catercom Catering ήταν επίσημα ο αποκλειστικός τροφοδότης (Caterer) της Κυπριακής Προεδρίας κατά την διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του 2012 τροφοδοτώντας όλες τις συναντήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έλαβαν χώρα στη Λευκωσία εξυπηρετώντας Υπουργούς και Προέδρους κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι εκδηλώσεις σας τώρα θα έχουν εγγυημένη ποιότητα στην τροφοδοσία αφήνοντας ενθουσιασμένους τους καλεσμένους σας! Το άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό που αποτελείτε από καταξιωμένους Chef, Metr και πλήρως εκπαιδευμένους σερβιτόρους είναι οι άνθρωποι που συμβάλουν με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα στην εκπλήρωση μιας επιτυχημένης εκδήλωσης! Σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις της παραδοσιακής κυπριακής αλλά και διεθνούς κουζίνας, Με τρόπο μοναδικό μπορεί να προσαρμόζεται στις ανάγκες σας ώστε να σας εξυπηρετεί με τον καλύτερο της τρόπο. Στην Catercom Catering γνωρίζουμε τα μυστικά συστατικά μίας επιτυχημένης γαμήλιας δεξίωσης εξυπηρέτηση, διακόσμηση, μουσική, προσεγμένος χώρος, προσιτές τιμές και προπάντων...το καλό φαγητό...εσείς δώστε μας την ημερομηνία και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22-020000 ή στα κινητά τηλέφωνα 97-771510 /96-716670 για προσωπική συνάντηση ή/και για μια γευστική δοκιμή!
Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.catercom.com.cy

Με εκτίμηση,
Catering Sales Executive Team

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 23/10/2015
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0
Θέση Κατηγορία Εργασίες
#2 Catering 0
#1299 Οργανωτής 0