×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Κωνσταντίνος Αναστασίου  Υδραυλικοί,Μεταλλοκατασκευαστές

Κωνσταντίνος Αναστασίου | Λευκωσία

16 Εργασίες | 4.9/5

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αναστασίου και είμαι Πολιτικός Μηχανικός.
Εργάστηκα για 7 χρόνια σε Εργοληπτική Εταιρεία Α τάξης, όπου εκτέλεσα έργα μεγάλου και μικρού μεγέθους. Στόχος μου είναι να σας προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες.
Είμαι κάτοχος Άδειας Εργοληπτη Δ'τάξης για Οικοδομικα Έργα. Είμαι Εγγεγραμμένος Εργολήπτης σύμφωνα με τον Περί Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών Οικοδομικών και Τεχνικών Έργων Νόμου.

Αναλαμβάνω με επαγγελματισμό τις ακόλουθες εργασίες:
- Ανέγερση κατοικιών
- Ανακαινίσεις
- Κτιστικές Εργασίες( κτίσιμο τοιχοποιϊών, σουβάτισμα, τοποθέτηση μαρμάρων, κεραμικών)
- Μονώσεις
- Χρωματισμών (Μπογιατίσματα, σπάτουλες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων)
- Διαχωριστικών απο γυψοσανίδα, ψευδοροφών
- Αλουμινιών - Μεταλλικών κατασκευών
- Υδραυλικών - Μηχανολογικών Εργασιών
- Ηλεκτρολογικών Εργασιών
- Ξυλουργικές Εργασίες
- Τοποθέτηση Παρκέ

Επίσης, έχω τη δυνατότητα να προσφέρω υπηρεσίες επιμέτρησης, αξιολόγησης προσφορών, καθώς και την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακης αποδοσης κτιρίων που χρησιμοποιούνται ως κατοίκιες, εφόσον είμαι Πιστοποιημένος
Εμπειρογνώμονας απο το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχάνιας και Τουρισμού.

Περισσότερα έργα μου μπορείτε να δείτε στην επαγγελματική σελίδα μου στο Facebook -

''Κωνσταντινος Αναστασιου - Κατασκευές και Ανακαινίσεις''


Είμαι στη διάθεση σας και θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω!

περισσότερα 
περισσότερα 
  • newborn graphics : Very happy with the result. Professional work at a good price. Highly recommended!

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Lina H   Πολύ καλή συνεργασία! Το πιο σημαντικό όμως, εξαιρετικά ποιοτική δουλειά σε πολύ λογική τιμή.
Κωνσταντίνος Α   

Lina H   Ο Κωνσταντίνος Αναστασίου ανέλαβε τη διεκπαιρέωση της συντήρησης της πολυκατοικίας μας με επιτυχία. Οι εργασίες περιελάμβαναν το βάψιμο της εξωτερικής και εσωτερικής τοιχοποιίας καθώς και την αποκατάσταση των ρύσεων και της υγρομόνωσης της ταράτσας (τοιχοποιία - 2400 sq.m. / ταράτσα 350 sq.m.). Κατά τη συνεργασία μας διακρίναμε τη συνέπειά του στους συμφωνηθέντες χρόνους εκτέλεσης της εργασίας, αλλά και στην ποιότητα του έργου (υλικά και εκτέλεση), το οποίο είναι και το σημαντικότερο. Οι συστάσεις μας για τον κ. Αναστασίου είναι θετικότατες.
Κωνσταντίνος Α   Ευχαριστω για τη άψογη συνεργασία

Ανατέθηκε σε:  Blue mermaid cleaning services
Κωνσταντίνος Α   Εξαιρετικοί. Ο κ Κώστας είναι ένας συνεπής, τίμιος και τυπικός επαγγελματίας. Η πολυκατοικίας μας μετά από χρόνια είναι πάντα καθαρή εφόσον έχει την απόλυτη ευθύνη. Δίνει σημασία σε όλα και δεν χρειάζεται να τον τρέχεις για να κάνει ότι χρειάζεται.

Ανατέθηκε σε:  Multiprint Shop
Κωνσταντίνος Α   Η εργασια εκτελεσθηκε οπως ειχε συμφωνηθει εξαρχης οσο αφορα το χρονο παραδοσης,τιμη ,αποτελεσμα.Επισης ευκολος στην επικοινωνια και πολυ συνεργασιμος επαγγελματιας

Pambos C   O Κωσταντίνος ανάλαβε από τον σχεδιασμό και την επίβλεψη μέχρι το τέλος της πραγματοποιήσης του έργου . Έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Μου έδωσε όλες τις πληροφορίες που ήθελα από την αρχή. Πολύ εξυπηρετικός ακόμα και στην τιμή. Πολύ καλή ποιότητα υλικών

Anthi H   Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ εργατικός, βοηθητικός και συνεργάσιμος. Βάζει ιδιαίτερη προσπάθεια στον έγκαιρο συντονισμό των υπεργολάβων και προσπαθεί να αποφύγει τα οποιαδήποτε λάθη μπορεί να προκύψουν. Εργάζεται πολλές ώρες, είναι οργανωμένος και προσπαθεί να τηρεί πάντα τα χρονοδιαγράμματα.

Maria K   Σωστός επαγγελματίας.Με τους συνεργάτες του έστησαν τις σκαλωσιές έφτιαξαν τις κολωνες και τις δοκούς του σπιτιού μας και στην συνέχεια μπογιάτιστηκε όλο το σπίτι εξωτερικά.πολυ καλή δουλειά σε εύλογο χρόνο και λογικές τιμές.

Ευτυχία Α   Ο Κωνσταντίνος ήταν σωστός επαγγελματίας και πολύ εξυπηρετικός.Είναι γνώστης του αντικειμένου του και είναι πρόθυμος να σε εξυπηρετήσει. Εκτός από την υγρομόνωση, για την οποία τον καλέσαμε (αν και δύσκολος χειμώνας δεν είχαμε κανένα πρόβλημα), μας έλυσε και διάφορα άλλα προβλήματα κακοτεχνίας που είχαμε στο σπίτι. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Μιχαλης Κ   Συνεπής επαγγελματίας, αξιόπιστος συνεργάτης, φερέγγυος και πολυτάλαντος... Είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς και διακρίνεται από ακεραιότητα χαρακτήρα και ήθους! Σας προτείνω ανεπιφύλακτα την συνεργασία με τον κύριο Κωνσταντίνο... Υ.Γ. Με την πρώτη γνωριμία θα αντιληφθείτε τα λεγόμενα μου, είναι επίσης πολύ φιλικός!

Andri   Ο κύριος Κωνσταντίνος Αναστασίου έδειξε ιδιαίτερο επαγγελματισμό και υπευθυνότητα κατα την εκτέλεση του έργου. Ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, προσβάσιμος και μπορούσε να βρίσκει λύσεις για τα διάφορα προβλήματα που προέκυπταν στην πορεία του έργου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη απο την συνεργασία μας και τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 12/03/2020
Τελευταία Εργασία: 01/12/2016
Πελάτες - Συνεργασίες: 12