×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Cy Digital Net | Λεμεσός

2 Εργασίες

H Cy Digital Net είναι μια αναπτυσσόμενη εταιρεία η οποία ξεκίνησε το 2000.

Σκοπός της είναι να καλύψει ένα μεγάλο κενό της digital διαφήμισης διαβλέποντας ότι οι μεγαλύτερες ιστοσελίδες, αποτελούν μία τεράστια και ανεκμετάλλευτη αγορά η οποία μπορεί να προβάλλει οποιοδήποτε διαφημιζόμενο, σε ένα ευρύ κοινό με άκρως ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το δίκτυο της Cy Digital Net αποτελείται από 20 τοπικά sites και 70 διεθνή. Οι διαφημιζόμενοι μπορούν πλέον μέσω της Cy Digital Net να διαφημιστούν σε site με σοβαρή δημοσιογραφική παρουσία, μετρήσεις και γνώση της τοπικής και διεθνής αγοράς με προσιτές τιμές σε όλα τα είδη στοχευμένης διαδικτυακής προώθησης.

Η Cy Digital Net βρίσκεται και στον τομέα του Digital Marketing και παρέχει διάφορες λύσεις στους πελάτες της.

H εταιρία στελεχώνεται από μια πλήρως καταρτισμένη ομάδα και έχει βασικό άξονα λειτουργίας της, τη διαμόρφωση από κοινού, επωφελών και κερδοφόρων σχέσεων με τους υποψήφιους πελάτες της, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να κατανοήσουν πλήρως και σε βάθος τη συμπεριφορά του καταναλωτή στο διαδίκτυο και να εφαρμόσουν μία στρατηγική marketing προσαρμοσμένη στις ανάγκες τους, η οποία θα αποφέρει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Σε μία εποχή στην οποία έννοιες όπως online marketing, display advertising, search engine marketing, social creative and media, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, αποτελώντας τη νέα πραγματικότητα στο χώρο της διαφήμισης, η Cy Digital Net παρέχει την καινοτομία, τα μέσα, τη διάθεση και την εξειδίκευση, για να μεγιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα της παρουσίας και της προβολής σας στο Διαδίκτυο.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 20/09/2020
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0