×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

LTM Technical Services | Λευκωσία

14 Εργασίες | 5.0/5

Η LTM Technical services, με πάνω από 20 χρόνια εμπειρία στο τομέα της μπορεί να σας προσφέρει τις ακόλουθες εξειδικευμένες υπηρεσίες:
Εκτελούνται παντός είδους εγκαταστάσεις και επιδιορθώσεις σε θέματα ηλεκτρολογίας, τηλεφωνίας, τοπικού δικτύου (LAN)(WiFi) και διαδικτύου (INTERNET).
Επίσης γίνονται εγκαταστάσεις, επιδιορθώσεις και συντηρήσεις κλιματιστικών συστημάτων (air-conditions)δικής σας επιλογής ή και αγοράς.

Επισκεφθείτε μας στο: www.ltmcyprus.com - Τηλ. Επικοινωνίας: 99728747

Αρ. Άδειας ηλεκτρολόγου - ΗΜΥ : 3829

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Α.κωνσταντινου   εξαιρετικός επαγγελματίας.
LTM Technical Services   Ευχαριστούμε τον κύριο Κωνσταντίνου για την ευκαιρία να συνεργαστούμε. Πολυ εντάξει και τυπικός!

Maria I   Εξαιρετική δουλειά από επαγγελματίες, πάρα πολύ καλή τιμή για την ποιότητά της δουλειάς. Με εντυπωσίασαν οι εναλλακτικές λύσης και ιδέες που μου πρότειναν. Excellent value for price
LTM Technical Services   Ευχαριστούμε την Μαρία για την ευκαιρία που μας έδωσε. Εξαιρετική κυρία.

Maria I   Εξαιρετική δουλειά, το προσωπικό ήταν συνεργάσιμο και πρόθυμο για να βοηθήσει. Πολύ καλή τιμή για την ποιότητα της δουλειάς. Perfect collaboration and professional staff. Excellent Value for money
LTM Technical Services   

Λουίζα   Πολύ ευγενικοί και σωστοί επαγγελματίες. Η δουλειά έγινε τέλεια και σε πολύ καλή τιμή. Συστήνονται ανεπιφύλακτα!
LTM Technical Services   Η κ. Λουΐζα και ο σύζυγος της ήταν πολύ ευγενικοί και πολύ κατατοπιστικοί σχετικά με το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Σας ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε.

Ανατέθηκε σε:  M.L LINEA FITTINGS LTD
LTM Technical Services   Γρήγορη εξυπηρέτηση και πολύ καλή δουλεία!
M.L LINEA FITTINGS LTD   Εξαιρετική συνεργασία!!!

P & V PRINTING SERVICES   Άμεση βοήθεια απο τους κυρίους χωρίς κανένα πρόβλημα. Ζήτησα και πιστοποιητικό αδειούχου ηλεκτρολόγου το οποίο μου έδειξαν.
LTM Technical Services   Sas euxaristoume

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 21/05/2018
Τελευταία Εργασία: 20/09/2016
Πελάτες - Συνεργασίες: 6