×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Stella Italou | Λευκωσία

26 Εργασίες | 5.0/5

Η Στέλλα Ιταλού γεννήθηκε στην Λευκωσία. Ξεκίνησε πριν 8 χρόνια περίπου από απλά μαθήματα προσωπικού μακιγιάζ. Προχώρησε τάχιστα σε επαγγελματικά μαθήματα στην σχολή Φλωρεντίας Χαραλάμπους όπου εκπαιδεύτηκε στο αισθητικό και επαγγελματικό μακιγιάζ, ειδικά εφέ, χρωματική ανάλυση, προσωπικό μακιγιάζ, μακιγιάζ για φωτογράφιση και μόδας και άλλα είδη. ύντομα ανελίχθηκε σε καθηγήτρια επαγγελματικού μακιγιάζ ενώ παράλληλα παραδίδει μαθήματα προσωπικου μακιγιάζ.

Ηγείται επαγγελματικής ομάδας μακιγιέζ, με την οποία λαμβάνει μέρος σε αρκετές και πολύ σημαντικές επιδείξεις μόδας με Κύπριους και ξένους σχεδιαστές. Συνεργάζεται με περιοδικά μόδας για φωτογραφήσεις, με blogs και portals στο διαδίκτυο, όπως και με τηλεοπτικά κανάλια, παρουσιάζοντας ως make-up artist τάσεις του μακιγιάζ σε εκπομπές. Πρόσφατη συνεργασία της ήταν αυτή με το Mega αναλαμβάνοντας με την ομάδα της το «FEEL FANTASTIC – ΣΤΑΡ ΚΥΠΡΟΣ 2014 & 2015».

Τέλος, σημαντικό μέρος της δουλειάς της αποτελεί το Νυφικό Μακιγιάζ στο οποίο ειδικεύεται. Έχει φροντίσει αμέτρητες νύφες από όλη την Κύπρο και εισπράτει τα θετικότερα σχόλια για τη δουλειά της.

Εκτενέστερη παρουσίαση της δουλειάς της σε όλους τους τομείς βρίσκεται στο www.stella-makeup.com

Για προσωπικό ραντεβού ή ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε: τηλ. +357 96 756111,
email address: [email protected]

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία