×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Nasia Koupatou  Καλλιτέχνες,Σύμβουλοι

Nasia Koupatou | Λευκωσία

3 Εργασίες | 5.0/5

Είμαι εκπαιδευτικός, απόφοιτη του Πανεπιστημίου Κύπρου με μεταπτυχιακά στην Ειδική Εκπαίδευση και στην Σχολική Συμβουλευτική και Καθοδήγηση. Έχω πείρα αρκετών ετών με τα ιδιαίτερα μαθήματα κυρίως σε μαθητές που μπορεί να αντιμετωπίζουν μαθησιακές δυσκολίες. Αναλαμβάνω τη παροχή ιδιαιτέρων μαθημάτων και επαγγελματικού προσανατολισμού σε μαθητές όλων των ηλικιών. Επίσης, αναλαμβάνω την εκτέλεση φοιτητικών εργασιών. Θα χαρώ να συνεργαστούμε με σκοπό να σας παρέχω άριστα αποτέλεσματα έγκαιρα και με αξιοπιστία!

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Ανατέθηκε σε:  newborn graphics
Nasia K   Επαγγελματίας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας όσο και ποιότητας της δουλειάς του. Αντιλαμβάνεται τις ανάγκες του πελάτη και είναι τυπικός στα χρονοδιαγράμματα που συμφωνούνται. Συστήνεται ανεπιφύλακτα!
newborn graphics   Άψογη συνεργασία. Πολύ τυπική και συνεργάσιμη η Νάσια.
Γειά σας, ψάχνω άμεσα για γραφίστα για να δημιουργήσει logo και διαφημιστικά flyers για νεοσύστατο φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης. Παρακαλώ στείλτε μου προσφορά με την τιμή σας στο περίπου, καθώς επίσης και δείγμα της δουλειάς σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μου στείλετε μήνυμα. Ευχαριστώ!

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 08/09/2017
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0
Θέση Κατηγορία Εργασίες
#315 Δημιουργία Video 0
#975 Συγγραφή & Διόρθωση 0