×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Technored Electronics Ltd  Eπιδιόρθωση Τηλεοράσεων,Εταιρείες Ασφαλείας

Technored Electronics Ltd | Λευκωσία

20 Εργασίες | 4.7/5

Η εταιρεία μας, επενδύοντας τόσο στο ανθρώπινο δυναμικό όσο και στον εξοπλισμό, ανέπτυξε ένα Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Από το ξεκίνημα μας, έχοντας στόχο να παρέχουμε κορυφαία ποιότητα συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας, επιλέγουμε πάντοτε τον καλύτερο εξοπλισμό, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει στον πελάτη μας την εγγύηση και την αξιοπιστία που απαιτεί από ένα σύστημα ασφαλείας, χρησιμοποιώντας προϊόντα κατασκευαστών παγκόσμιας εμβέλειας όπως για παράδειγμα Risco, Inim, Hikvision και Rosslare.

Η εταιρία μας κατέχει και ανανεώνει χρονιαια όλες τις απαραίτητες άδειες για την νόμιμη λειτουργία ιδιωτικού γραφείου παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

H τεχνολογία καλπάζει με ταχύτατους ρυθμούς και για την επιτυχία της καλύτερης εξυπηρέτησης και κάλυψης των αναγκών των πελατών σας, τα μέλη της εταιρείας μας δραστηριοποιούνται μέσω συγκεκριμένων προγραμμάτων στην παρακολούθηση σεμιναρίων και εκπαιδεύονται για ό,τι πιο καινοτόμο και τελευταίο υπάρχει στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων.

Όραμά μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη μας τη δυνατότητα να διευκολύνει και να βελτιώνει τις διαδικασίες του, μέσω των πλήρως ολοκληρωμένων λύσεων που είμαστε σε θέση να παρέχουμε. Η εταιρική μας άποψη είναι να προσδιορίσουμε την ανάπτυξή μας εστιάζοντας στο ενδιαφέρον και την ανάπτυξη των πελατών μας.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 01/12/2021
Τελευταία Εργασία: 16/11/2021
Πελάτες - Συνεργασίες: 16