×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

G.VALMAS CLEANING & PEST CONTROL | Λεμεσός

80 Εργασίες | 4.9/5

G.VΑLMAS CLEANING & PEST CONTROL *BIO CLEANING* WATER SOLUTIONS με έδρα την Λεμεσό, δραστηριοποιείται στον τομέα των θεμάτων υγιεινής απο μικρόβια-βακτήρια και παθογόνους μικροοργανισμούς.Παρεχουμε συνεργεια καθαρισμου με μηχανηματα νεας τεχνολογιας με βιο καθαρισμό και με το σπρεί ALLERG - STOP και οικολογικα καθαριστικα χωρις χημικα - απορυπαντικα-σαμπουαν κ.α!Υγειονομικές Απολύμανσεις νερου - Χημικά επεξεργασίας νερού -Συστηματα και φιλτρα νερού - απεντομώσεις και μυοκτονίες και βιο καθαρισμους σε στρωματα-σαλονια-χαλια- ρομα blinds κλιματιστικα για μυκητες από το 2005. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ at your service ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ!!!!ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!! tel 7008 77 88 !!ΠΑΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΛ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ..
www.gvalmasprofessionalcleaning.com

Στόχος της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας την ώρα που μας χρειάζεστε, και με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΑΡΧΗ ΚΥΠΡΟΥ
Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους πιο κάτω χώρους:

Βιομηχανίες τροφίμων. Αποθήκες τροφίμων. Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία, Αρτοποιεία. Υπεραγορές. Πολυκατοικίες, Διαμερίσματα, σπίτια, γραφεία. Σχολεία, Νηπιαγωγεία, Παιδικοί σταθμοί. Κοινοτικά συμβούλια κλινικές.Νοσοκομεία

G.Valmas cleaning & pest control, based in Limassol, is active in the hygiene domain dealing with microbes, bacteria, and pathogenic microorganisms.
Hygienic Water Dis-infections - Water Treatment Chemicals - Dis-infestations and Vermin Control- bio clean since 2005.
Our objective is to provide the best customer service on your time of need with the best possible results.
OUR CREW IS LICENSED BY THE NATIONAL AUTHORITIES
We offer our Services to the following facilities:

Food Industries. Food Storage Facilities. Restaurants, Confectioneries, Bakeries. Supermarkets. Home Buildings, Apartments, Houses, Offices. Schools, Kinder-gardens, Nursing Schools Municipalities. Clinics, Hospitals.

ΑΝΑΦΗΣ 9 ΖΑΚΑΚΙ 3047 ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΥΠΡΟΣ

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:
[email protected]

Κινητό:
tel: 7008 77 88
http://www.gvalmasprofessionalcleaning.comΤι είναι τα ακάρεα;
Είναι αόρατοι μικροοργανισμοί, ζουν μέσα στα στρώματα, στα χαλιά, στις μοκέτες, στα σαλόνια κλπ. Τρέφονται με τα απονεκρωμένα κύτταρα του ανθρώπου και θέλουν θερμό και υγρό περιβάλλον για να αναπτυχθούν. Οι εκκρίσεις της βλαβερής πρωτεΐνης που βρίσκεται στα περιττώματά τους, μαζί με τα αποσυνθεμένα μέρη τους, είναι το βασικό αίτιο αλλεργίας στην οικιακή σκόνη που όταν εισπνέονται προκαλούν αλλεργική ρινίτιδα, βρογχικό άσθμα κλπ. Για την αντιμετώπιση τους, χρειάζεται να γίνεται πολύ καλός καθαρισμός σε τακτά χρονικά διαστήματα - Μην ‘‘δολοφονείτε τα ακαρεα ’’, αυτά τα κομψά ζωάκια με σπρέι , αφρούς, κ.λ.π, διότι δεν θα λυσετε το προβλημα..

κατσαριδα:
Οι κατσαρίδες αποτελούν σοβαρό πρόβλημα για την δημόσια υγεία, γιατί μεταδίδουν αρκετές ασθένειες όπως είναι ο τύφος, η σαλμονέλα, η γαστρεντερίτιδα και πολλές άλλες.

Είναι νυκτόβια όντα και συνήθως κρύβονται την μέρα σε ρωγμές, σχισμές, και γενικά σε σημεία όπου υπάρχουν πηγές τροφής και νερού. ( κουζίνες, αποχωρητήρια κλπ )
Οι κατσαρίδες είναι παμφάγα όντα και γι’ αυτό τρώνε οτιδήποτε ακόμα και άλλες νεκρές κατσαρίδες. Συνήθως μεταφέρουν μολύνσεις στα τρόφιμα όταν μπαίνουν σε χώρους παρασκευής φαγητών.

Γενικά υπάρχουν τρία είδη κατσαρίδας
Α) Αμερικάνικη ( Americancockroach )
Έχουν μήκος 25- 40 χλστ. Προτιμούν σκοτεινούς , ζεστούς και υγρούς χώρους. Έχουν κύκλο ζωής 450 μέρες και τα θηλυκά γεννούν 9- 10 θήκες αυγών σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Β) Γερμανική ( Germancockroach )
Έχουν μήκος 12-15 χλστ Είναι νυκτόβια και προτιμούν ζεστούς και υγρούς χώρους. Έχουν κύκλο ζωής 100-200 μέρες και τα θηλυκά γεννούν 4-8 θήκες αυγών σε όλη την διάρκεια της ζωής τους. Γ) Ανατολική ( Orientalcockroach )
Έχουν μήκος 17-30 χλστ. Προτιμούν σκοτεινούς και υγρούς χώρους. Έχουν κύκλο ζωής 500 μέρες, και τα θηλυκά γεννούν 10 θήκες αυγών κατά την διάρκεια της ζωής τους και κάθε θήκη περιέχει 14-16 αυγά.

Tο ψαράκι:
είναι νυκτόβιο έντομο και ονομάζεται έτσι γιατί οι κινήσεις του θυμίζουν ψάρι. Έχει μέγεθος 12 χιλιοστά και σκεπάζεται από ασημί λέπια.

Τα συναντούμε συνήθως σε υπόγεια, σε πατάρια σπιτιών, σε βιβλιοθήκες, και πιο πολύ στα μπάνια λόγω της υγρασίας. Τα ψαράκια τρώνε την γόμα των βιβλίων, ταπετσαρίες, και μονωτικά υλικά. Μεταφέρουν μικροοργανισμούς στο σώμα τους και γι’ αυτό το λόγω είναι επικίνδυνα. Ο κύκλος ζωής τους συμπληρώνεται μέσα σε 7-24 μήνες ανάλογα με τις υπάρχουσες θερμοκρασίες.


Ποντικια
Τα ποντίκια αποτελούν επίσης σοβαρό πρόβλημα για την δημόσια υγεία γιατί και αυτά μεταδίδουν αρκετές ασθένειες όπως είναι η σαλμονέλα, λεπτεσπρείρωση, ο τύφος κλπ.

Τα ποντίκια έχουν βάρος 15 περίπου γραμμάρια, μήκος 60-90 χλστ Ζούνε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και συνήθως φτιάχνουν φωλιές μέσα σε αποθηκευμένα υλικά. Έχουν κύκλο ζωής 9-12 μήνες Γεννούν μέσα σε 7 εβδομάδες περίπου 5-6 μικρά με ρυθμό αναπαραγωγής 7-8 φορές τον χρόνο.


Κοριοι:

Οι κοριοί προσβάλλουν στις κατοικίες με διάφορους τρόπους, οι πιο συνηθισμένοι τρόποι είναι από ξενοδοχεία ή από ενοικιαζόμενους χώρους, από τους οποίους τους μεταφέρονται στα σπίτια μέσω των αποσκευών.

Οι κοριοί έχουν μήκος 12-15 χλστ. έχουν ανοιχτό καφέ χρώμα, και καφέ όταν είναι γεμάτοι αίμα. Είναι νυχτόβια παράσιτα και κρύβονται την μέρα σε ρωγμές, και σχισμές κρεβατιών, επίπλων και εμφανίζονται όταν είναι πεινασμένα για αναζήτηση τροφής. Έχουν κύκλο ζωής 200 μέρες, και μετά από γονιμοποίηση τα θηλυκά γεννούν 2-3 αυγά την ημέρα εφ’ όρου ζωής.


περισσότερα 
περισσότερα 
 • Antreas : Επαγγελματική δουλειά και συνέπεια.
 • Giannis : Very professional cleaning and pest control...value for money...highly recommended to everyone!!
 • black mirror : Overall i douleia egine. To apotelasma ine moderate
 • Sonia Georgiadou : They are true professionals and really really helpful!!!
 • DJs 4U Cyprus : Εξαιρετικός

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

 • Επαγγελματικός Καθαρισμός
  #2 of 671
 • Εξολόθρευση Παρασίτων
  #2 of 309
 • Καθάρισμα Χαλιών
  #2 of 543

Maria   
G.VALMAS CLEANING & PEST CONTROL   Άψογη συνεργασία θα χαρούμε να ξανά συνεργαστούμε μαζί σας

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 20/02/2019
Τελευταία Εργασία: 22/05/2018
Πελάτες - Συνεργασίες: 51