×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Domenica Art Photography  Βιντεογράφοι,Εναέρια Γυρίσματα

Domenica Art Photography | Λεμεσός

32 Εργασίες | 4.8/5

Το Domenica Art Photography με εμπειρία από τη Ευρώπη , με πάθος και αγάπη φωτογραφίζει , δημιουργεί , φανταστικές και καλλιτεχνικές φωτογραφίες . Στην εικόνα ψάχνω τη μαγεία και το μυστήριο. Μια όμορφη φωτογραφία δεν παύει ποτέ να σε εκπλήσσει. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι η ανάδειξη της στιγμής και της ατμόσφαιρας. Σαν φωτογράφος και σαν παρατηρητής κάθε γεγονός είναι μοναδικό. Κάθε ζευγάρι έχει τη δικιά του ανεπανάληπτη ιστορία. Είμαι ευτυχισμένος που μπορώ να μοιραστώ αυτή την χαρά μαζί τους και οφείλω να τιμήσω την εμπιστοσύνη τους, οργανώνοντας το έργο μου στην εντέλεια. Η φωτογραφία γάμου είναι ένα είδος καλλιτεχνικής έκφρασης, ένα ντοκουμέντο προσωπικών στιγμών, βγαλμένων με φυσικότητα και αλήθεια. Πολύ αργότερα της γαμήλιας μέρας, ό,τι παραμένει, είναι όλες εκείνες οι φευγαλέες και απροσδόκητες στιγμές που την έκαναν ξεχωριστή.
Δείτε κάποια δείγματα τις δουλειά μας στο www.domenicaart.com email [email protected] Τηλ. 96511250
Με εκτίμηση Domenica Art Photography

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Nikolas   Πολύ ευχαριστημένοι με την όλη εμπειρία. Καλη ποιότητα των φωτογραφιών, παράδοση σε πολύ γρήγορο χρόνο και πολύ καλός επαγγελματίας και ευγενικός. Πολύ λογικές τιμές.
Φωτογράφο για το Σάββατο 11 Γενάρη για καλλιτεχνική φωτογράφηση στο Τροόδος και γραφικό χωριό της Επαρχίας Λεμεσού για γαμπρό και νύφη - Μετα τις 12:00. Είναι για 2-3 ώρες - φωτογράφηση, επεξεργασία, παράδοση σε usb.

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 27/11/2020
Τελευταία Εργασία: 13/09/2020
Πελάτες - Συνεργασίες: 32