×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Superior Renovation Superior Renovations Εργοληπτικές Εταιρείες,Μπογιατζήδες

Superior Renovation | Λεμεσός

1 Εργασίες

Ανακαίνιση οικίας.

Προσαρμοζόμαστε στις ανάγκες σας.Η εταιρεία Superior Renovation δραστηριοποιείται στον τομέα της ανακαίνισης – αναπαλαίωσης κτιρίων-πολυκατοικιών,διαμερισμάτων και ξενοδοχειακων μοναδων. Η πολυετής πείρα στον χώρο των επισκευών, κτιριακών ενισχύσεων και των μονώσεων, αποτελεί εχέγγυο για την σωστή περάτωση των εργασιών, που έχει ανάγκη το κτίριο σας. Με προχωρημένες τεχνικές και άριστη εξειδίκευση, η εταιρεία,Superior renovation είναι σε θέση να διορθώσει τις φθορές του χρόνου και να βελτιώσει τις πεπαλαιωμένες κτιριακές σας εγκαταστάσεις.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της εταιρείας Superior Renovation αφορούν όλες τις οικοδομικές εργασίες που μπορεί να χρειαστεί ένα κτίριο ή ένας επαγγελματικός χώρος. Παρακάτω σας δίνουμε μία αναλυτική λίστα όλων των υπηρεσιών που παρέχουμε. Προσφέρουμε την δυνατότητα να σας παρουσιάσουμε παραδείγματα ετοίμων εργασιών.• Ανακαινίσεις διαφορών χώρων.

• Ανακαίνιση κουζίνας.

• Ανακαίνιση μπαλκονιών.

• Ανακαίνιση του χολ.

• Ανακαίνιση των διαδρομών.

• Ανακαίνισεις ξενοδοχειακων δωματιων.

Το προσωπικό της εταιρίας μας με πολυετή πείρα στις ανακαινίσεις αναλαμβάνει όλες τις εργασίες που αφορούν την ριζική ανανέωση του χώρου σας

Η εταιρεία Superior Renivation είναι έτοιμη να συνάψει συμβόλαιο . Έχουμε την δυνατότητα να προβούμε σε συναλλαγές μέσο τραπέζης η μέσο μετρητών . Έπειτα, η εταιρία παρέχει ειδικές προσφορές και οικονομικά πακέτα σε όλα τα ειδή των υπηρεσιών της.

Πριν την έναρξη της μελέτης, γίνεται μία γενική συζήτηση για:

• Λειτουργικές ανάγκες που πρέπει να εξυπηρετηθούν

• Σχεδιαστικό ύφος που θα θέλατε να ακολουθηθεί

• Απορίες, αγωνίες και ενδοιασμούς για συγκεκριμένα ζητούμενα

Η επίσκεψη της εταιρείας μας στο χώρο σας γίνεται εντελώς δωρεάν, όπως επίσης και η πρόσφορα μιας επαγγελματικής λύσης.

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας εγγυώνται ένα άρτιο αποτέλεσμα για όλους τους χώρους του σπιτιού σας όπως επίσης υψηλή ποιότητα στα υλικά που χρησιμοποιούμε.Αν επιθυμείτε και εσείς μια μελέτη και εκτίμηση των αναγκών, τις όποιες παρέχουμε εντελώς δωρεάν, όπως επίσης προσφέρουμε σταδιακή πληρωμή, εγγύηση σε όλες τις υπηρεσίες μέχρι και 2 χρόνια, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά +35796230114.Είμαστε έτοιμοι να προβούμε απευθείας σε εργασίες , αμέσως μόλις επικοινωνήσετε μαζί μας. Η αγορά πρώτων υλών και η μεταφορά τους στο χώρο των εργασιών , συμπεριλαμβάνεται στην τιμή.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 26/05/2019
Τελευταία Εργασία: 25/01/2019
Πελάτες - Συνεργασίες: 1