×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Ανδρέας Σακκάς | Λευκωσία

Construction-Developing
267 Εργασίες | 4.9/5

Γεια σας, ονομάζομαι Αντρέας Σακκάς και είμαι επαγγελματίας στο χώρο των κατασκευών με πείρα άνω των 30 ετών σαν εργολήπτης , εργοδηγός και είμαι κάτοχος άδειας εργολήπτη Δ"κατηγορίας - εργολαβία μέχρι 1000 m2  
Είμαι κάτοχος διπλώματος master μηχανολογίας και από το 1996 διατηρώ εταιρεία ανάπτυξης γης την PAMSAKO DEVELOPERS LTD και εχω κατασκευάσει σε ιδιόκτητα οικόπεδα και διαθέσει στην αγορά πέραν των 25 κατοικιών οι οποίες εχουν πωληθεί Aρχές μου η τιμιότητα η ειλικρίνεια ο σεβασμός του πελάτη και δίνω έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην τιμή.

Ηγούμαι επαγγελματικής ομάδας και αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για ανέγερση καινούργιας κατοικίας ,ανακαίνιση οικίας, οικοδομικές εργασίες, χτισίματα, βαψίματα, τοποθέτηση κεραμικών, γυψοσανίδες, απομονώσεις ταρατσών, προβλήματα υγρασίας συνδέσεις αποχετευτικών, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και διάφορα άλλα κουτσοδούλια . 

Για προσωπικές ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου παρακαλώ στο 99609093. Προσφέρω δωρεάν συμβουλές για οποιοδήποτε προβλήματα αφορούν την οικοδομή. 
Ευχαριστούμε τους συνεργάτες,Μαρία Καραμανή από CYMAT materials,γόμες εξειδικευμένα δομικά υλικά,Δώρο Μιχαηλίδη από VASMICHA new generation κεραμικά είδη υγιεινής,και Γιώργο Νικολάου από G.NICOLAOU μάρμαρα γρανίτες έτοιμες ιταλικές κουζίνες και ερμάρια

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Adonis   Απαράδεκτος και ψεύτης Δεν έχει ιδέα τι κάνει. Μόνο μπλα μπλα. Δέστε τις φωτογραφείς. Υγρομόνωση οροφής από Ανδρέα Σακκά
Υγρομόνωση Οροφής με ξεκολλημένα και ακόλλητα κατροχαρτα, με ενώσεις χωρίς overlap, έσπασε και έκαψε το καλώδιο του πιεστικού και του θερμόλουτηρά. Ήρθε 2 φορές να την διορθώσει ( την επόμενη και μεθεπόμενη που παράδωσε) με ένα μικρό πύραυνο του χεριού χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτε αφού είναι όλη ακόλλητη. Του είπα να μου επιστρέψει τα λεφτά μου πίσω για να μπορώ να πληρώσω κάποιο άλλο μάστορα να μου κάνει την δουλειά αλλά αρνείται. Είναι ένας επιτήδειος που εκμεταλλεύεται τες υπηρεσίες του At your service.
11-9-2017: Μίλησα το πρωί με 2 αντιπροσώπους της Mapei. Και οι δυο αρνήθηκαν ότι πουλήσαν πρόσφατα στον Ανδρέα Σακκά το συγκεκριμένο κατροχαρτο. Οπότε πες μου από ποιον το αγόρασες να επικοινωνήσω μαζί του. Μάλιστα μου είπαν ότι δεν το εισάγουν πλέον και τελευταία φορά εισήχθη το 2013. Ο ένας αντιπρόσωπος μάλιστα είδε και δείγμα το οποίο το έκρινε γερασμένο, σκληρό και ακατάλληλο για εφαρμογή. Επιπρόσθετα μου εξήγησε ότι δεν έχει γίνει σωστή δουλειά, διότι είναι τελείως άβραστο το κατροχαρτο και οποίος και αν την έκανε είναι άσχετος με την δουλειά αυτή. Επίσης ο πραγματογνώμονας του ΕΤΕΚ Θα χρεώσει 100€ την μελέτη του και ενημερώνω και από εδώ τον Ανδρέα Σακκά ότι και αυτά τα λεφτά θα τα πληρώσει ο ίδιος.
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ. ΟΥΤΕ ΖΗΤΗΣΕΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΩΣΤΕΣ ΡΗΣΕΙΣ ΕΙΠΕΣ, ΟΥΤΕ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΡΙΣΚΟ. ΟΥΤΕ ΕΔΩΣΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ. ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΞΕΚΟΛΛΗΜΕΝΑ, ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΧΙ ΠΡΙΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ. ΤΟ ΚΑΤΡΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ, ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΡΟΧΑΡΤΟ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΑΤΡΟΧΑΡΤΟ (OVERLAP) Η ΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ? ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑΙ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΜΕ ΠΑΤΣΙΑΡΙΣΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΞΕΚΟΛΛΗΤΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ VIDEO ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ. ΗΔΗ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ AT YOUR SERVICE ΗΡΘΑΝ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΔΕΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΣΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΠΟΖΙΤΟΥ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟ ΣΟΥ ΑΜΕΣΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΙΡΕΜΕΝΑ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΦΗΣΕΣ ΞΕΚΟΛΛΗΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ Η ΟΧΙ. ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΟ. ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΆΔΩΝΙΣ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ. ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ. ΕΣΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΧΤΗ. ΕΣΥ ΠΗΡΕΣ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΚΕΙΣ ΤΖΕ ΠΟΥ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΦΚΑΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ ΦΤΑΙΧΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΑΘΗ. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
Πρώτα από όλα δεν με γνωρίζεις για να μιλάς εσύ για το επίπεδο μου και το ήθος μου και ούτε σου το επιτρέπω. Επίσης δεν χρειάζεται να σε κατηγορήσω, το έκανες ήδη μονός σου, με την δουλειά που έκανες και με την οποία απέσπασες χρήματα με ψευδής παραστάσεις αφού όπως εσύ ο ίδιος λες ότι ‘ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΡΟΧΑΡΤΟ’ αρά γνώριζες εκ των προτέρων ότι δεν θα έκανες σωστή δουλειά όπως παραδέχεσαι και προτίμησες να με κλέψεις .Επίσης εσύ βρίζεις και όχι εγώ. Φαίνεται ότι η μονή άστοχη επιλογή μου ήταν να σου δώσω την δουλειά. Τώρα σου φταίει και site? Αν διερωτάσαι γιατί επιμένω, απλά είναι δικαίωμα μου και δεν είχες κανένα δικαίωμα να διαμαρτύρεσαι. Εκνευρίζεσαι αλλά θα μπορούσες απλά να επιστρέψεις τα λεφτά που πήρες όπως σου ζήτησα επανειλημμένος και δεν το πράττεις . Θέλεις και τα λεφτά μου, θέλεις και να μην μιλούμε για τες παλιοδουλειές σου. Και συνεχίζεις να λες και ψέματα ότι δεν σου ξόφλησα το υπόλοιπο? Ποιο υπόλοιπο ρε ψεύτη? Ζήτησες και πήρες 500 ευρώ μετρητά για την δουλειά δηλαδή 10 Ευρώ το μετρό παρουσία τον Κυρίου Μιχάλη και δουλειά δεν έκανες . ‘Η χρεώνει κανένας για κατροχαρτο μαύρο πάνω που 10 ευρώ το μετρό. Με το ψέμα σου αυτό, μόλις το παρατράβηξες ως εκεί που δεν πάει άλλο. Όλα αυτά τα ψευδή θα πρέπει να τα αποδείξεις και στο δικαστήριο. Τότε να σε δω. Συνεχίζεις να Ψεύδεσαι. Ανέλαβες να κάνεις μια δουλειά έναντι μιας συμφωνημένης αμοιβής. Ήπιαμε τον καφέ μας ναι, πληρώθηκες και ότι ζήτησες έφυγες. Η δουλειά που έκανες είναι τόσο χαλιά που σε κάλεσα σε 2 μέρες 2 φορές να την φτιάξεις και δεν τα κατάφερες. Όταν σου είπα ότι δεν αποδέχομαι τα πατσιαρισματα που κάνεις σε καινούργια δουλειά και όταν διασταύρωσα αυτά που είπες περί αχρείαστων γυρισμάτων και ότι δεν πρέπει να αγγίζω την μόνωσή τότε σε έδιωξα. Οι φωτογραφίες είναι μαρτυρία της δουλειά που έκανες. Οποίος θέλει μπορεί να έρθει να δει και μονός του. Όλα τα αλλά ψευδή που λες τα λες εκ των υστέρων. Σε καλώ να τα αποδείξεις, όχι μόνο εδώ αλλά και στο δικαστήριο. Και να είσαι σίγουρος ότι ο κόσμος κρίνει. Οι συνάδελφοι σου που είδαν την δουλειά σου, όλοι συμφωνήσαν στο ότι είναι απαράδεχτη, ελαττωματική κακής ποιότητας με σοβαρά τεχνητά λάθη και παραλήψεις. Αλλά εσύ ξέρεις καλλίτερα από όλους. Εσύ είσαι ο έμπορας και εγώ ο πελάτη. Εσύ κρίνεσαι και όχι εγώ. Δεν νομίζω να ενδιαφέρει κάποιο που ψάχνει να ανάθεση εργασία εδώ αν έχω δίκαιο η όχι η για το Ήθος μου, αλλά μάλλον θα τα λάβει υπόψη πριν σου αναθέσει την δουλειά. Τα δικαιώματα μου ορίζονται από την νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή. Το τι θέλω σου το είπα πολλές φορές. Θέλω τα λεφτά μου πίσω και να καθαρίσεις τες παλιοδουλειές που έκαμες. Εν σε κάνει που έκλεψες 500 ευρώ, πιστεύεις ότι μπορείς να φκεις και που πανό τώρα. Εγώ πρέπει να πληρώσω και λεφτά να την αφαιρέσουν και λεφτά για να νέα μόνωση.
10/09/2017 -- Α οκ, θα μου ορίσει και όρια τώρα. Το πρόβλημα σου είναι πόση ώρα έχω διαθέσιμη να σου απαντώ η το ότι σου απαντώ? Οι συνάδελφοι σου, ήρθαν, είδαν, γέλασαν με την ασχετοσύνη σου και με την παλιοδουλειά σου. Ότι βλέπεις σχόλια στις φωτώ, συνάδελφοι σου τα υπόδειξαν. Αυτοαποκαλείσαι ειδικός αλλά είσαι ένας άσχετος. Ακόμα να καταλάβεις ότι εσύ κρίνεσαι εδώ. Οι φωτογραφείς είναι διαθέσιμες και δείχνουν την δουλειά σου. Σταμάτα επιτελούν να λες ανοησίες και ψέματα και να γίνεσαι ρεζίλι. Κατάλαβέ ότι όταν μιλούν τα έργα, τα λόγια είναι περιττά. Τα αποτελέσματα της δουλειά που έκανες είναι εκεί και φαίνονται. Τα λεφτά μου τα πήρες και προσπαθείς φκεις και πουπανω με το να λες ανυπόστατους και γελοίους ισχυρισμούς ότι αφαίρεσα τα κατροχατρα που την οροφή του σπιτιού μου για να μαλώνω μαζί σου. Τα πάντα είναι εκεί να τα δουν οι ειδικοί. Τώρα που θα δεις και την αναφορά του πραγματογνώμονα να σε δω. Μην ανησυχείς Θα την δεις δημοσιευμένη. Πιο πολλές φωτογραφίες της δουλειά σου στο λινκ.
Υγρομόνωση οροφής από Ανδρέα Σακκά
ρε μα πίνεις ληγμένα τελικά. Είσαι και μεγάλος ψευταράς. Μια συμφωνία έγινε 500 ευρώ που την έκλισες από φωτώ τις παλιάς μόνωσης που μου ζήτησες και σου έστειλα στο Viber. Ποια αρχική συμφωνία λες τώρα, ποιες επιδιορθώσεις λες και ποιες επισκέψεις. Αν εννοείς ότι Θέλεις να πληρωθείς για τες 2 φορές που ήρθες να διορθώσεις με το πύραυνούι τες παλιοδουλειές που έκανες μια μέρα πριν και δεν τα κατάφερες τότε τι να σου πω. Οποίος διαβάζει μπορεί και κρίνει. Επίσης έγραψες ‘ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑ 4 ΩΡΕΣ ΑΠΟΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΤΥΠΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΠΗΛΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.’, οπότε για ποια λεφτά λες ρε ψεύτη. Επίσης γιατί άλλαξες τες 2 ώρες σε τέσσερις Υπάρχει FORENSIC COPY για ότι γράφεις, το ότι το έκανες 4 απλά αποδεικνύεις ποσό απατεώνας και ψεύτης είσαι.. Λες έκανες τέσσερις ώρες. Ποτέ? Την Δεύτερα ήρθες με τον Κύριο Μιχάλη γύρω στις 7:30 και έφυγες στις 10:00 10:30. Στην διάρκεια αυτή έκανες τον φλινγκο-primer που ήταν μέρος της δουλείας που ανάλαβες. Ποιες 4 ώρες η 2 αναφέρεσαι. Να σου πω ότι το κινητό σου, ξέρει που είσαι συνέχεια. Και τώρα να γελάσουμε, Θέλει να πει και του εμπειρογνώμονα του ΕΤΕΚ τι να κάνει. Μεν ανησυχείς και ξέρει τι κάνει. Απλά φοβάσαι την αλήθεια. Και δεν μου απάντησες ακόμα γιατί το κατροχαρτο δεν είναι κολλημένο πουθενά ούτε καν πάνω στο κατροχαρτο που έβαλες. Θέλεις να βάλω και όλες τις φωτός της παλιάς μόνωσης που είπες ότι ήταν άχρηστη, να την δει ο κόσμος και να την συγκρίνει με αυτή που έκανες εσύ? Απλά πες μου και έγινε, εσύ θα γίνεις ρεζίλι. Επίσης σε έδιωξα γιατί δεν δέχομαι να κάνεις μια δουλειά όπως εσύ θεωρείς σωστή. Εσύ μπορείς να θεωρείς σωστό να την έβαλλες και ανάποδα η να την κολλούσες με την τελλα.. …Αλλά υπάρχει ειδική οδηγία και οδηγίες από τους κατασκευαστές των υλικών, για το πως γίνετε η δουλειά ΣΩΣΤΑ και δεν είναι όπως θέλεις εσύ να την κάνεις ούτε όπως την έκανες. Και η αποτυχία της δουλειάς και ότι ήρθες 2 φορές να διορθώσεις αποδεικνύει την κακή ποιότητα της δουλειάς σου και την ασχετοσύνη σου. Απλά επιβεβαιώνεις την απαίτηση σου να θεώρησέ ειδικός σε όλα. Ούτε ειδικός είσαι ούτε πιστοποιημένος να κάνεις αυτή την δουλειά που ανάλαβες. Οπότε η άποψη σου και τα λόγια σου δεν μετρούν σε τίποτα. Και βεβαίως να κινηθείς Νομικά εναντίον μου. Εγώ είδη το έκανα. Και να σε δω πως Θα δικαιολογήσεις τα ψευδή που λες, και αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχουν σχέση με την παλιοδουλειά που έκανες και τα 500 ευρώ που πήρες. Το κωμικό είναι ότι κάθε φορά που απαντάς αλλάζεις και τα λεγάμενα σου, προστεθείς ψέματα, φαντάζεσαι πράματα και θαύματα. Απλά σε έφερα να κάνεις μια μόνωση 50 τεραγονικά μετρά, πήρες 500 ευρώ και έκανες αυτά που φαίνονται στις φωτογραφίες και θέλεις να φκεις τζε που πάνω αντί να πεις συγνώμη και να επιστρέψεις τα λεφτά που πήρες, όπως σου ζήτησα επανειλημμένος.
11-9-2017—Σου ζήτησα να μου δώσεις τα στοιχεία του εισαγωγέα του υλικού και δεν το έκανες. Τον Θέλω να δει τι έκανες και να μου πει να φταίει το υλικό η εσύ. Φοβάσαι όμως και δεν το κάνεις. Που ποιον εν να ζητήσεις το κόστος αγοράς τους ( εδώ γελάμε )? Γράφε και άλλες ανοησίες. Εν πας την Ταράτσα μου ρε τα κατροχαρτα οι πας την δική συ και δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάμω εγώ σπίτι μου. Όχι μόνο θα αφαιρεθούν μετά την ερευνά του εμπειρογνώμονα του ΕΤΕΚ αλλά θα πληρώσεις και το κόστος της αφαίρεσης καθώς και ότι άλλο κόστος ή ζημιά πρόκυψη εξαιτίας της κακής δουλειάς που έκανες, δηλαδή ζημιά από βροχή κλπ..(Θα δεις την απαίτηση όλη στην αγωγή) Μάλλον ζεις σε άλλο πλανήτη, δεν ξέρεις τι σου γίνετε τελικά. Περιμένω τα στοιχεία του προμηθευτή σου. Τον αντιπρόσωπο της Mapei τον γνωρίζω και θα τον επισκεφθώ σήμερα. Λες ότι ‘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΟΠΑΝΩ ΥΛΙΚΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ’ αρά παραδέχεσαι ότι εσύ έκανες λάθος την δουλειά, αρά παραδέχεσαι ότι δεν παράδωσες αυτό που ανάλαβες να κάνεις, αλλά πληρώθηκες και έχεις και παράπονο και από πάνω. Έπρεπε να Ντρέπεσαι. Το παράκαμες με τα Ψέματα. Να δημοσίευσης τώρα την προσφορά σου, υπογραμμένη από μένα, το τιμολόγιο σου με την χρέωση που επικαλείσαι υπογραμμένο από εμένα, σε Original, Να τα πάρεις στο at your service να τα κρατούν οι ίδιοι. Επίσης την απόδειξη που σε πλήρωσα, αλλιώς κάνω καταγγελία στο ΦΠΑ και στον Φόρο και τότε να δεις πως θα βουρας. Τα λογία εν ευκολά . Τα έργα σου τα είδαμε. Το ποιος φέρει την ευθηνή για επακόλουθες ζημίες, δεν το αποφασίζεις εσύ αλλά ο νομός. Και ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Σταματά να πιστεύεις ότι όλα είναι όπως νομίζεις εσύ.
11-9-2017 Σε περιμένω ακόμα να προσκομίσεις τα αποδεικτικά στοιχεία για τις ανοησίες που λες. Και αφού τελικά παραδέχεσαι ότι τα έκανες θάλασσα, και παραδέχεσαι ότι τα υλικά δεν είναι καταλληλά, και δεν λες ποιος είναι ο προμηθευτής σου, και δεν προσκομίζεις το πιστοποιητικό ποιότητας που επικαλέστηκες αναμεσά στα πολλά αλλά ψέματα που αράδιασες τότε, απέστρεψε μου τα 500 ευρώ που πήρες, τα 100 που θα χρεώσει ο πραγματογνώμονας, εκτός και αν τον προλάβεις πριν έρθει, αφαίρεσε τα άχρηστα που τοποθέτησες στην οροφή του σπιτιού μου με δικά σου έξοδα και απολογήσου για αυτά που ισχυρίστηκες και είπες για εμένα και εγώ έχω την διάθεση να σταματήσω τις ενέργειες που κίνησα ενάντιων σου. Τα κουτοπόνηρα περί προσφοράς 200 ευρώ να διορθώσεις τες δίκες σου παλιοδουλειές και τα 150 που λες για τες επισκέψεις που έκανες για να διορθώσεις τες δίκες σου παλιοδουλειές χωρίς να τα καταφέρεις αλλού, τα διαβάζει και σε κρίνει ο κόσμος.
16/09/2017: Σήμερα, έγινε έλεγχος υγρασίας και δοκιμή προσκόλλησης. Τα τεστ έγιναν με χρήση οργάνου μέτρησης υγρασίας και portable pull-off adhesion tester όπως ορίζετε από D4541 and ISO 4624.
Και τα δυο τεστ ήταν επιτυχής με εξαίρεση την περίμετρο της οροφής και μια μικρή περιοχή γύρω από τις υδρορροές, κρίνοντας την οροφή κατάλληλη, σε αντίθεση με τους εκ των υστέρων ανυπόστατους ισχυρισμούς του Ανδρέα Σακκά περί του αντίθετου, οι οποίοι φυσικά έγιναν με τον επιστημονικό τρόπο του ”εγώ λαλώ σου, εφκικα τζε είδα”. Τα σημεία που απέτυχαν, είναι τα σημεία που ο Ανδρέας Σάκκας επιδιόρθωσε και τα οποία επικάλυψε με Αστάρι προτού στεγνώσουν με αποτέλεσμα να παγιδευτεί υγρασία κάτω από αστάρι και να το αποκόλληση.
Ανδρέας Σ   TΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Κ.ΑΔΩΝΗΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΔΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΝΑΛΑΒΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥΒΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΡΥΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ.ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΑΦΙΕΡΩΣΑ 4 ΩΡΕΣ ΑΠΟΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΚΤΥΠΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΠΗΛΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΗΣ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΡΙΣΚΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ KAI ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΟΦΛΗΣΕΙ ΤΟΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ !!! ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΠΑΛΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο Κ.ΑΔΩΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΩ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΜΕ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ATYOURSERVICE ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΔΩ.Ο Κ. ΑΔΩΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙ ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΕΤΟΝ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΡΟΧΑΡΤΟ;ΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣ ΚΑΜΕΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΤΤΑ. ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ SITE ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ Ο Κ. ΑΔΩΝΗΣ ΑΠΟΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΙΓΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟ SITE ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ.ΕΛΕΟΣ !!!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ !!! ΠΟΣΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ)ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SITE !!!!AΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑΞΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΜΠΟΞ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΕΛΕΟΣ ΤΟΣΟΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!!!!! ΠΕΡΑΣΑΝ 24 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΨΟΓΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ !!!!! ΜΕΤΑ ΠΗΓΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΩ ΣΕ 2 ΣΗΜΕΙΑ ΤΑΧΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ !!!!!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ!!!ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ !!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΘΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΕΧΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΛΕΧΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΠΩΣ ΤΣΑΚΩΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΤΙΣΤΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ !!! ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΚΕΦΤΗΤΕ 3 ΠΛΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ !!!!ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ !!!!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ.ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ 300 ΕΥΡΩΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ 200 ΕΥΡΩ ΕΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΔΙΩΞΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΩ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΕΓΩ ΣΩΣΤΗ.ΘΕΛΩ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΡΡΑΤΣΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΜΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΥΔΡΟΡΟΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 2 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΚΑΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΝ ΜΕΧΡΙΚΑΙ 3 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΙΚΩΣ ΤΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΟΝΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΦΡΟΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΟΥ.Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΚΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΩΣΗ ΤΗΝ ΑΦΕΙΡΕΣΕ ΣΕ 15 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΑΣΤΑΡΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΥΜΝΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑ ΕΓΩ ΤΟ ΑΣΤΑΡΙ.ΟΣΟ ΓΙΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΤΤΟΜΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ ΝΟΜΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ !!!!ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΤΟΠΑΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 250 ΕΥΡΩ.ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΥΛΙΚΟΥ.ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ.(11/09/2017. 13:30)ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!.ΑΦΑΙΡΕΣΕΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΑΣΤΑΡΙ !!!.ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΑΣΤΑΡΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ!!!!ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΟΛΛΗΘΗ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΟΛΛΗΤΗ.ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΤΑ ΚΟΣΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ 200 ΕΥΡΩ.ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ TA 650 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ.ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΕΧΩ ΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
Υγρομόνωση οροφης με κατροχαρτο περίπου 46m2 + περιμετρική ανύψωση

Κυπρος Γ   Άμεση εξυπηρέτηση, συνεννοήσιμος τεχνίτης και με λογικές τιμές
Ανδρέας Σ   Εκτελέσαμε την εργασία που ζήτησε ο κ.Κύπρος και εν συνεχεία συμφωνήσαμε και στο βάψιμο του σπιτιού του που δεν ήταν στην αρχική αγγελία. Σε ευχαριστώ πολύ κ. Κύπρο χάρηκα που σας γνώρησα και είμαι πάντοτε στη διάθεση σας και για μελλοντικές εργασίες
Στοκαρισμα τοιχων για επιδιορθωση υγρασιας. Αμεση αναγκη.

Yiannis   Εξυπηρετικός και πολύ καλή τιμή!
Ανδρέας Σ   Σας ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία,είμαστε παντοτε στη διαθεση σας να σας εξυπηρετήσουμε.
Μόνωση του ντους. Το νερό βγαίνει από τις ενώσεις

Άγγελος Π   Ήταν εξυπηρετική και εξαιρετικά ικανοποιητική η όλη διεκπεραίωση της εργασίας. Συστήνω τον επαγγελματία.
Ανδρέας Σ   Aριστη συνεργασία και πολύ καλό αποτέλεσμα σε ευχαριστώ πολύ.

Elena I   Αψωγος επαγγελματίας και τυπικός ο Ανδρέας και τον ευχαριστώ πολύ.
Ανδρέας Σ   Πολύ καλή συνεργασία και άριστο αποτέλεσμα να σαι καλά Ελενα μου.

Elena   Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και γρήγορος,με πολύ καλές τιμές και ευγενικότατος.θα τον συστήσω σε γνωστούς και φίλους και τον ευχαριστώ πολύ που μου εκτέλεσε την εργασία μου.
Ανδρέας Σ   Δύσκολη εργασία αλλά το αποτέλεσμα εξαιρετικό σε ευχαριστώ Ελενα μου.

Elena C   Andreas is an exellent professional with a longstanding experience in construction. The minute he saw the problem in my bathroom he knew exactly what to do fast without a mess. This is due to the fact he is not just a builder as I found out talking to him. He is a fully qualified civil engineer so he has an in deapth knowledge of all such matters. I am very lucky to have found such a professional. I will keep his telephone handy for the future as he is a true professional and his work is clean and efficient while his prices are very reasonable. I recommend him fully.....i forgot to mention that he is pleasant and honest
Ανδρέας Σ   Σε ευχαριστώ Ελενα μου για τα καλά σου λόγια, να σαι καλά και ότι χρειαστείς είμαι πάντοτε στη διάθεση σου.

Gavrilis C   Ο Ανδρέας είναι πολύ καλός επαγγελματίας και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, άλλαξε η εικόνα του σπιτού μου και τον ευχαριστώ πολύ
Ανδρέας Σ   Σε ευχαριστώ πολύ Γαβρίλη για την συνεργασία μου, άρεσε και εμένα ιδιαίτερα η πέτρα, καλή η επιλογή άλλαξε πολύ ιδίως η είσοδος.

Michalis M   
Ανδρέας Σ   Πολύ φιλόξενος και συνεργάσιμος εργοδότης έκανα το καλύτερο στα προβλήματα που είχε

Αντρέας Μ   Ήθελα να βρω ένα καλό τεχνίτη αλλά ευτυχώς βρήκα τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τεχνίτη!! Ο κύριος Αντρέας είναι πολύ εργατικός, ευγενικός και απίστευτα γρήγορος! Είχε τελειώσει τη δουλειά που του ανάθεσα μία μέρα πιο γρήγορα από ότι περίμενα και η δουλειά ήταν όπως την ήθελα χωρίς καμία ατέλεια!!! Σας τον συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε Αντρέα !!
Ανδρέας Σ   O Aντρέας είναι ένας πολύ ευγενικός και φιλόξενος κύριος και τον ευχαριστώ πολύ, για την απόφαση του να αναθέση την εργασία του σε μένα.Είμαι στη διάθεση του στο μέλλον για ότι χρειαστεί.

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 20/09/2017
Τελευταία Εργασία: 08/09/2017
Πελάτες - Συνεργασίες: 167