×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Ανδρέας Σακκάς | Λευκωσία

Construction-Developing
299 Εργασίες | 4.9/5

Γεια σας, ονομάζομαι Αντρέας Σακκάς και είμαι επαγγελματίας στο χώρο των κατασκευών με πείρα άνω των 40 ετών σαν εργολήπτης , εργοδηγός και είμαι κάτοχος άδειας εργολήπτη Δ"κατηγορίας - εργολαβία μέχρι 1000 m2  
Είμαι κάτοχος διπλώματος master μηχανολογίας και από το 1996 διατηρώ εταιρεία ανάπτυξης γης την PAMSAKO DEVELOPERS LTD και έχω κατασκευάσει σε ιδιόκτητα οικόπεδα και διαθέσει στην αγορά πέραν των 25 κατοικιών οι οποίες έχουν πωληθεί Aρχές μου η τιμιότητα, η ειλικρίνεια, ο σεβασμός προς πελάτη δίνοντας έμφαση στην ποιότητα αλλά και στην τιμή.

Ηγούμαι επαγγελματικής ομάδας και αναλαμβάνω κάθε είδους εργασία για ανέγερση καινούργιας κατοικίας ,ανακαίνιση οικίας, οικοδομικές εργασίες, χτισίματα, βαψίματα, τοποθέτηση κεραμικών, γυψοσανίδες, απομονώσεις ταρατσών, προβλήματα υγρασίας συνδέσεις αποχετευτικών, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά και διάφορα άλλα κουτσοδούλια . 

Για προσωπικές ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου στο τηλέφωνο 99609093. Προσφέρω δωρεάν συμβουλές για οποιοδήποτε προβλήματα αφορούν την οικοδομή. 

περισσότερα 
περισσότερα 
  • Evi Kyprianou : Apsogi kai grigori exipiretisi. Euxaristoume! Highly recommended
  • Anonymous : Εξαιρετική δουλειά! Ευχαριστούμε για όλα !!!!
  • Gulfinaz R. Andronikou : I doulia egine grigora! Im happy! Thank you very much!!
  • Αλεξάνδρα : Great service! Very polite even though i was late for the appointment. Thank you very much
  • Kyriacos Louca : Express Service, super friendly, great job. Definitely recommended

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Michael T   Άριστος επαγγελματίας, αφοσιωμένος στην εργασία του, τελειομανής, προσηλωμένος στη λεπτομέρεια, καθαρός, καθ' όλα άψογος: ο κύριος Άντρος είναι πραγματικός μάστορας.
Ανδρέας Σ   ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΑΚΕΥΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ. ΧΑΡΗΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Ο τοίχος πίσω από το μπάνιο έχει τραβήξει υγρασία. Φαίνεται ότι υπάρχει διαρροή νερού μέσα στον τοίχο. Χρειαζόμαστε άτομο για την επιδιόρθωση του. Η ζημιά δεν φαίνεται να έχει γίνει σε ολόκληρο τον τοίχο αλλά μόνο μέχρι σε κάποιο σημείο του τοίχου. Πίσω από τον τοίχο στις φωτογραφίες είναι το μπάνιο.

Mariask   Επαγγελματίες, ευγενικοί, στην ώρα τους!!!
Ανδρέας Σ   ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ .ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ Κ.ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ Κ. ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ !!!ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
Γεια σας Επαγγελματίες του AtYourService Ψάχνουμε για: Επαρχία: Σπίτι / Διαμέρισμα Περιοχή: Λευκωσία Πότε: Εντος του Αυγουστου Ψάχνω για Προσφορά μετά από επίσκεψη στο Χώρο Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Άγγελος Π   Ήταν εξυπηρετική και εξαιρετικά ικανοποιητική η όλη διεκπεραίωση της εργασίας. Συστήνω τον επαγγελματία.
Ανδρέας Σ   Aριστη συνεργασία και πολύ καλό αποτέλεσμα σε ευχαριστώ πολύ.

Elena I   Αψωγος επαγγελματίας και τυπικός ο Ανδρέας και τον ευχαριστώ πολύ.
Ανδρέας Σ   Πολύ καλή συνεργασία και άριστο αποτέλεσμα να σαι καλά Ελενα μου.

Elena   Ο Ανδρέας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας και γρήγορος,με πολύ καλές τιμές και ευγενικότατος.θα τον συστήσω σε γνωστούς και φίλους και τον ευχαριστώ πολύ που μου εκτέλεσε την εργασία μου.
Ανδρέας Σ   Δύσκολη εργασία αλλά το αποτέλεσμα εξαιρετικό σε ευχαριστώ Ελενα μου.

Elena C   Andreas is an exellent professional with a longstanding experience in construction. The minute he saw the problem in my bathroom he knew exactly what to do fast without a mess. This is due to the fact he is not just a builder as I found out talking to him. He is a fully qualified civil engineer so he has an in deapth knowledge of all such matters. I am very lucky to have found such a professional. I will keep his telephone handy for the future as he is a true professional and his work is clean and efficient while his prices are very reasonable. I recommend him fully.....i forgot to mention that he is pleasant and honest
Ανδρέας Σ   Σε ευχαριστώ Ελενα μου για τα καλά σου λόγια, να σαι καλά και ότι χρειαστείς είμαι πάντοτε στη διάθεση σου.

Gavrilis C   Ο Ανδρέας είναι πολύ καλός επαγγελματίας και το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, άλλαξε η εικόνα του σπιτού μου και τον ευχαριστώ πολύ
Ανδρέας Σ   Σε ευχαριστώ πολύ Γαβρίλη για την συνεργασία μου, άρεσε και εμένα ιδιαίτερα η πέτρα, καλή η επιλογή άλλαξε πολύ ιδίως η είσοδος.

Michalis M   
Ανδρέας Σ   Πολύ φιλόξενος και συνεργάσιμος εργοδότης έκανα το καλύτερο στα προβλήματα που είχε

Αντρέας Μ   Ήθελα να βρω ένα καλό τεχνίτη αλλά ευτυχώς βρήκα τον ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ τεχνίτη!! Ο κύριος Αντρέας είναι πολύ εργατικός, ευγενικός και απίστευτα γρήγορος! Είχε τελειώσει τη δουλειά που του ανάθεσα μία μέρα πιο γρήγορα από ότι περίμενα και η δουλειά ήταν όπως την ήθελα χωρίς καμία ατέλεια!!! Σας τον συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!! Σε ευχαριστούμε πολύ κύριε Αντρέα !!
Ανδρέας Σ   O Aντρέας είναι ένας πολύ ευγενικός και φιλόξενος κύριος και τον ευχαριστώ πολύ, για την απόφαση του να αναθέση την εργασία του σε μένα.Είμαι στη διάθεση του στο μέλλον για ότι χρειαστεί.

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 12/12/2018
Τελευταία Εργασία: 04/09/2018
Πελάτες - Συνεργασίες: 193