×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
SHIKKIS BROS LTD  GLASS PROCESSING COMPANY Εργοληπτικές Εταιρείες,Εσωτερικοί Διακοσμητές

SHIKKIS BROS LTD | Λάρνακα

1 Εργασίες | 5.0/5

Η εταιρεία SHIKKIS BROS LTD (Glass Processors) δημιουργήθηκε το 1992 και είναι κατεξοχήν οικογενειακή επιχείρηση. Είναι η μεγαλύτερη Κυπριακή εταιρεία επεξεργασίας γυαλιού για την οικοδομική και διακοσμητική βιομηχανία και χωρίς αμφιβολία εφάμιλλη εταιρειών του εξωτερικού. Με έδρα την Λάρνακα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 7000τ.μ. εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα προσφέρει στους πελάτες της σε όλη την Κύπρο υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες.

Αν κτίζετε, ανακαινίζετε ή απλά θέλετε να προσθέσετε στους χώρους σας κάτι το ιδιαίτερα ξεχωριστό, η SHIKKIS BROS είναι το σωστό μέρος! Η ποικιλία γυαλιών που διαθέτει ικανοποιεί όλες τις ανάγκες˙ σε απλά διαφανή γυαλιά, γυαλιά ασφαλείας μέχρι πιο εξειδικευμένα όπως ανακλαστικά και ενεργειακά γυαλιά.

Επίσης, έχει στο ενεργητικό της δικό της τεχνικό τμήμα που αναλαμβάνει την τοποθέτηση πόρτων (ανοιγόμενων, συρόμενων, αυτόματων, φυσερό), ντουσιέρων, διαχωριστικών, γυάλινων μπαλκονιών και καγκέλων, σκαλοπατιών, γυάλινων πατωμάτων, ανοιγόμενων οροφών και βιτρίνων.

Όσο αφορά την διακόσμηση, η ευελιξία σε σχήματα, σχέδια και χρώματα της δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώνει το σπίτι σας, σε χώρο τέχνης, απόλαυσης και δημιουργίας. Οι υαλοδημιουργίες από Digital Printing, Fusing, Βιτρώ, Καθρέφτες και Αμμοβολές μπορούν να διακοσμήσουν παράθυρα, πόρτες, έπιπλα, ντουλάπια και τοίχους με προϊόντα μοναδικής ομορφιάς όπως πίνακες, καθρέφτες, μπωλ,, αμπαζούρ, κηροπήγια, σαπουνοθήκες, σταχτοδοχεία , σουβέρ, φωτογραφοθήκες, κ.α.

Με την SHIKKIS BROS η δημιουργία δεν έχει όρια, γιατί το γυαλί είναι τέχνη και εμείς την κατέχουμε όσο κανένας άλλος. Αφήστε εμάς να κάνουμε αυτό που φανταστήκατε πραγματικότητα γιατί η δική σας απόλυτη ικανοποίηση ειναι ο στόχος μας!

Τώρα και με νέο εκθεσιακό χώρο στην Λευκωσία, Λεωφόρο Στροβόλου 156Γ (απέναντι από Extreme Park). Τηλέφωνο επικοινωνίας 22 510099.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Mike N   Πολύ καλή δουλειά , ευγενική και επαγγελματική συμπεριφορά. Σας ευχαριστούμε

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 03/11/2015
Τελευταία Εργασία: 16/01/2015
Πελάτες - Συνεργασίες: 1