×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Tc Square Ltd | Λευκωσία

0 Εργασίες

Η εταιρεία TC Square Ltd είναι ένα σύγχρονο κέντρο επαγγελματικής κατάρτισης το οποίο προσφέρει υψηλής ποιότητας επαγγελματική κατάρτιση και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα Πληροφορικής και Τεχνολογίας.

Στην TC Square διδάσκονται, ανάμεσα σε άλλα, μαθήματα υπολογιστών σε ενήλικες σε όλα τα επίπεδα (word, excel, power point, access), μαθήματα Γραφιστικής (επεξεργασίας εικόνας στο Photoshop, δημιουργίας γραφικών στο Illustrator), μαθήματα φωτογραφίας, μαθήματα κινούμενων γραφικών (motion graphics), επεξεργασίας βίντεο (video editing), τρισδιάστατης σχεδίασης στο 3ds MAX, αρχιτεκτονικής σχεδίασης στο AutoCAD, Portfolio for Animation και άλλα. Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν πληροφορίες για όλα τα προγράμματα κατάρτισης/μαθήματα που προσφέρουμε.

Επιτυχημένοι επαγγελματίες εισηγητές μεταδίδουν τις γνώσεις τους σε δυο εργαστήρια υπολογιστών με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και σε μια πολυτελή αίθουσα σεμιναρίων κάνοντας την εκπαίδευση σας απόλαυση.

Η TC Square μέσα από το δίκτυο συνεργατών της παρέχει υπηρεσίες σχετικά με: δημιουργία γραφικών (διαφημιστικών, προσκλήσεων κτλ), εικονογραφήσεων και εκδόσεων βιβλίων, δημιουργία αρχιτεκτονικών σχεδίων 2D και 3D και 3D σκηνών για interior design, δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων και άλλα.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 19/09/2018
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0