×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Ανδρέας Κωνσταντίνου  Συγγραφείς,Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Ανδρέας Κωνσταντίνου | Λευκωσία

5 Εργασίες | 5.0/5

Είμαι Βιολόγος (BSc, MSc), με σημαντική εκπαιδευτική, επαγγελματική και ερευνητική εμπειρία, καθώς και εκτενή παιδαγωγική κατάρτιση. Ως εκπαιδευτικός έχω διδάξει όλα τα σχετικά μαθήματα του γυμνασίου και του λυκείου, συμπεριλαμβανομένης της Γ΄Λυκείου (Παγκύπριες Εξετάσεις), και το IGCSE Biology (στα Αγγλικά). Έχω επίσης εργαστεί ως ερευνητής, τεχνικός χημείου (μικροβιολόγος) και τεχνολόγος νοσοκομειακού εργαστηρίου. Υπάρχει πλήρες βιογραφικό σημείωμα στη διάθεση του κάθε ενδιαφερόμενου.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Θα θέλαμε προσφορές για βιολάρηδες-λαουτάρηδες για παραδοσιακό στόλισμα γαμπρού και νύφης, καθώς και συνοδεία της νύφης για μικρή απόσταση πριν μπει στην εκκλησία. Τα σπίτια των μελλονύμφων, καθώς και η εκκλησία, βρίσκονται στη Λευκωσία. Ο γάμος θα γίνει στις 24/06/16. Το στόλισμα του γαμπρού θα αρχίσει στις 13.15, ενώ της νύφης στις 15.15 και θα πρέπει να ολοκληρωθεί εγκαίρως για το μυστήριο που ξεκινά στις 17.00, σε μικρή σχετικά απόσταση από το σπίτι της νύφης. Είναι απαραίτητο οι μουσικοί να είναι ντυμένοι με κυπριακή παραδοσιακή ενδυμασία (βράκα κλπ.). Παρακαλώ δηλώστε, ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, αν υπάρχει η δυνατότητα, από άποψη χρόνου και κυπριακού ρεπερτορίου, οι μουσικοί να παραμείνουν (ή να φύγουν και να ξαναέρθουν) και για τη δεξίωση, η οποία θα ακολουθήσει στο προαύλιο της εκκλησίας. Η δεξίωση θα ξεκινήσει αμέσως μετά το μυστήριο και υπολογίζεται να διαρκέσει από τις 18.00 ως τις 19.45 (κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναγράφεται στα προσκλητήρια). Η προοπτική αυτή είναι απλά υπό σκέψη και μπορεί να αρκεστούμε τελικά μόνο στο στόλισμα και στη συνοδεία της νύφης. Ευχαριστούμε.

Γεια σας Επαγγελματίες του AtYourService Ψάχνουμε για: Ημερομηνία Γάμου:  24/Jun/16 Περιοχή: Λευκωσία Ψάχνω για Καλή Ποιότητα σε καλή Τιμή Θέλω τον Cameraman για Ντυσίματα Γαμπρού, Ντυσίματα Νύμφης, Τελετή, Δεξίωση, Δείπνο, Πάρτυ Θέλω να λάβω Επεξεργασμένο Video με πολλά effect   Ανυπομονώ να λάβω τα μηνύματα και τις Προσφορές σας Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Σημειώσεις: Για το γάμο χρειαζόμαστε φωτογράφιση και κινηματογράφιση και έχω ήδη ζητήσει προσφορά στην κατηγορία "Φωτογράφοι". Χρειαζόμαστε φωτογράφιση από τα ντυσίματα (και στους δύο), το μυστήριο, τη δεξίωση, το δείπνο-πάρτυ (δηλαδή πλήρη κάλυψη του γεγονότος) και εξωτερική φωτογράφιση. Αν προσφέρεται ελικοπτεράκι (drone), κάμερα σε ράγες ή οτιδήποτε άλλο επιπλέον θα θέλαμε να το διερευνήσουμε. Επίσης χρειαζόμαστε κινηματογράφιση και θα ήταν καλό αν γινόταν ένα φιλμάκι της ίδιας μέρας (από τα ντυσίματα κλπ), για να το δείξουμε στο δείπνο. Κάποιοι άλλοι προσφέρουν και σύντομο μουσικό βίντεο από όλο το γεγονός για κινητά, που είναι επίσης μια καλή ιδέα. Το μυστήριο θα γίνει Λευκωσία, θα ακολουθήσει δεξίωση έξω από την εκκλησία και το δείπνο-πάρτυ θα γίνει στη Λάρνακα, όλα την ίδια ημέρα. (Η εξωτερική φωτογράφιση θα χρειαστεί να γίνει άλλη μέρα.)

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 26/03/2020
Τελευταία Εργασία: N/A
Πελάτες - Συνεργασίες: 0