×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS   Director/ Media Strategist Διοργανωτές Εκδηλώσεων,Γραφίστες

DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS | Λευκωσία

19 Εργασίες | 5.0/5

Marketing Consulting / SEO & SEM / Digital & Traditional Advertising / Social Media / Content Creation:
Ονομάζομαι Μαρίνα Νικολάου και ηγούμαι της DMG Small Marketing Solutions. Ειδικεύομαι στην συμβουλευτική των μικρών επιχειρήσεων για ανάπτυξη των πωλήσεων τους, προσφέροντας λειτουργικές και οικονομικές λύσεις, σε όλο το φάσμα του μάρκετιγκ και της διαφήμισης. Τα 4 τελευταία χρόνια ειδικεύομαι στα διαδικτυακά Μέσα (Google Adwords, Banner Advertising, Social Media, apps & games etc), λόγω της διαδραστικής τους ικανότητας αλλά και του χαμηλότερου κὀστους σε σύγκριση με τα συμβατικά Μέσα.
Η δική μου εμπειρία μου στον τομέα της διαφήμισης και των ΜΜΕ, η εκπαίδευση μου πάνω σε θέματα Internet/Digital Marketing, αλλά και το δίκτυο συνεργατών μου (web developer, γραφίστες, κειμενογράφους, διαχειριστές σελίδων social media, κ.α.) μου επιτρέπει να "δημιουργήσω" στρατηγική που να αφορά τη συγκεκριμένη επιχείρηση, έτσι ώστε να παρουσιαστεί καλύτερα στην αγορά, να κερδίσει πελάτες και αναπτύξει τις προοπτικές της αλλά με λογικό για το μέγεθος της κόστος.
Μέρος της δουλειάς μας είναι και η διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων / Event Planning: Μπορώ να αναλάβω κάθε μορφή εκδήλωσης, μαζί με την ανεύρεση διαφόρων επαγγελματιών όπως σκηνογράφους, φωτιστές, παραγωγούς, παρουσιαστές κλπ.
Περισσότερα για τα προσόντα μου στο προφίλ μου στο LINKEDIN:
cy.linkedin.com/pub/marina-nicolaou-todorovic/48/489/989/
ή στις σελίδες μου:
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.smallmarketingsoutions.com
FACEBOOK: www.facebook.com/DMG.SmallMarketingSolutions

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

  • Συγγραφή & Διόρθωση
    #2 of 1622
  • Online Μάρκετινγκ
    #5 of 1232
  • Μετακινήσεις Αντικειμένων & Βαριά Αντικείμενα
    #114 of 855

Andreas C   Η Μαρίνα με βοήθησε πολύ στο project, με την εμπειρια της μου έδωσε ιδέες που δέν μπορούσα καν να φανταστώ. Φοβερή ενέργεια και εξυπνάδα όχι μονο για marketing αλλα γενικά για πολλούς τομείς που αφορά μια επιχείρηση.. Highly Recommended!!
DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS   Ο Αντρέας είναι ένας νεαρός αλλά πολύ συνειδητοποιημένος επαγγελματίας, με μεγάλη όρεξη για δημιουργία και μια απίστευτη ενεργητικότητα. Είναι εξαιρετικά συνεργάσιμος και εξαιρετικός με την ομάδα του. Τον ευχαριστώ για την επιλογή να με συμπεριλάβει στην ομάδα του και του εύχομαι τα καλύτερα. Είμαι σίγουρη πως θα πετύχει τους στόχους του!

Ανατέθηκε σε:  Graphic-Web-Designs.com
Είμαι επαγγελματίας μάρκετιγκ και διαφήμισης και θα ήθελα ένα επαγγελματία να μου φτιάξει μια ιστοσελίδα σε Ελληνικά και Αγγλικά η οποία θα έχει τις εξής επιλογές: 1) Αρχική σελίδα (εισαγωγή) 2) Σχετικά με την εταιρεία (σύντομο βιογραφικό) 3) Υπηρεσίες (3 sub menus) 4) Portfolio (σύντομες συστάσεις από πελάτες μαζί με τα λογότυπα τους) 5) Blog (χώρος που θα δημοσιεύονται άρθρα και χρήσιμες συμβουλές) 6) Επικοινωνία (χώρος που θα αφήνουν τα στοιχεία τους οι επισκέπτες) Θα ήθελα η σελίδα αυτή να μην δημιουργηθεί με πρόγραμμα που δημιουργεί θέματα με τη GOOGLE (π.χ. FLASH) το SEO είναι κάτι που με απασχολεί. Τα κείμενα θα είναι δικά μου, απλά θέλω ένα design που θα είναι ευέλικτο και θα μπορεί να αναπτύσσεται. Λογότυπο δεν έχω αποφασίσει ακόμη (έχω ένα, αλλά θέλω να το τροποποιήσω). Οπτικά, το website θέλω να είναι φιλικό και όχι επιβλητικό. Απευθύνομαι σε απλούς επαγγελματίες και θέλω οι υπηρεσίες μου να είναι προσιτές - άρα και το concept της ιστοσελίδας μου πρέπει να είναι αντίστοιχο. Σημειώνω ότι με τον επιτυχών προσφοροδότη, θα αναπτυχθεί επιπλέον συνεργασία, αφού θα μπορώ να τον προτείνω για δημιουργία ιστοσελίδων σε πελάτες μου. Ξέρω ότι υπάρχουν έτοιμα designs από διάφορες υπηρεσίες, με κόστος μόνο το hosting, άρα αν επιλέξετε αυτήν την επιλογή, θα πρέπει να χρεώσετε μόνο τις ώρες που θα το στήσετε και όχι δημιουργικό. Οι υπόλοιποι που θέλετε να στήσετε πρωτότυπο design, είστε ευπρόσδεκτοι να δώσετε την προσφορά σας, απλά θα πρέπει να είναι ανταγωνιστική. Το κόστος δεν πρέπει να ξεπερνά τα 500 ευρώ, επειδή δεν έχετε να ετοιμάσετε κείμενα. Το κόστος θα περιλαμβάνει και hosting για ένα χρόνο (το domain name είναι δική μου ευθύνη). Απαραίτητη προϋπόθεση να στείλετε ένα δείγμα της σελίδας που προτείνετε ή δείγματα προηγούμενης δουλειάς σας. Τελευταία μέρα υποβολής προσφορών: 30/11/2013. Για άλλες διευκρινήσεις, παρακαλώ μέσω email: [email protected] με θέμα/τίτλο WEBSITE FOR MARKETING SERVICES.

SWOT Analysis για Μικρές Επιχειρήσεις

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 08/09/2015 08:10Είμαι η Μαρίνα Νικολάου-Τοντόροβιτς. Οι σπουδές μου και η προϋπηρεσία μου είναι καθαρά στον τομέα του μάρκετινγκ (traditional and digital) και της διαφήμισης, με πολλά χρόνια εμπειρίας σαν προγραμματιστής μέσων (media planner) σε διαφημιστικές εταιρείες.

Από σήμερα και κάθε βδομάδα μέσα από το μπλογκ του AtYourService, θα βρίσκετε άρθρα μου πάνω σε διάφορα θέματα μάρκετιγκ.  Μέσω...


Creating a Marketing Plan - part Ι

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 25/11/2014 14:35
Κανείς δεν ξέρει τη δουλειά σας όσο εσείς, ούτε και τα προβλήματα που πρέπει καθημερινά να λύσετε. Ειδικά αν είστε μικρός επιχειρηματίας, τότε τα «πόστα» που καλύπτετε είναι πολλά… και ο χρόνος λίγος.

Ένα από αυτά, και οι πωλήσεις, που χωρίς αυτές δεν υπάρχει μέλλον. 

Για να αναπτύξετε την ...

Creating a Marketing Plan-part II

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 26/11/2014 08:56

Αυτό το άρθρο είναι η συνέχεια του Creating a Marketing Plan

Marketing Plan-part IΙ:
Μέρος 7ο: Εργαλεία Μάρκετινγκ και Ενημέρωσης 
 
Είναι όλα τα μέσα που διαθέτεις για να προωθήσεις της επιχείρηση σου σε υφιστάμενους και νέους πελάτες.

Ανάμεσα σε άλλα είναι η ιστοσελίδα σου...

Social Media Choice

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 16/06/2015 20:05
Social Media για μικρές επιχειρήσεις - Πώς επιλέγουμε τα κατάλληλα μέσα    
Σε προηγούμενο άρθρο αναφερθήκαμε στις δυνατότητες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για επιχειρήσεις και είχαμε υποσχεθεί ότι θα αναλύσουμε το θέμα σύντομα.

Πιο κάτ...

Content is King

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 04/02/2015 08:20
Μετά από κάποιο διάλειμμα λόγω των εορτών, επανερχόμαστε με το θέμα που σας υποσχεθήκαμε.

Ο όρος «content» δηλαδή περιεχόμενο και αφορά οποιοδήποτε υλικό (κείμενο, φωτογραφία, ακουστικό υλικό ή βίντεο) μπορεί να προβληθεί σε διαδικτυακό μέσο όπως ιστοσελίδα, μπλογκ, Μέσο κοινωνικής δικτύωσης κλπ.   CON...

Πλήρης Οδηγός Διαφήμισης στην Κύπρο. Μέρος Α

απο:DMG SMALL MARKETING SOLUTIONS 03/03/2015 08:25
Σήμερα θα μιλήσουμε για ένα από τα θέματα που συχνά απασχολεί τις περισσότερες εταιρείες, τη ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ και τα προσφερόμενα ΜΕΣΑ.

Λόγω της προϋπηρεσίας μου σε διαφημιστικές εταιρείες και σε Όμιλο Μέσων (στα τμήματα προγραμματισμού διαφήμισης), οι πελάτες μου ζητούν συχνά διευκρινήσεις αλλά και αξιολόγηση για θέματα όπως:
  Τι επιλογές υπάρχουν σε κάθε Μέσο Πόσο κοστίζουν και αν μπορούμε να πάρουμε καλύτερη προσφορά Πώς αξιολογώ κάτι που έκανε κάποιος (φίλος/γνωστός/ανταγωνιστής κλπ) Πόσ...

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 15/09/2020
Τελευταία Εργασία: 21/06/2018
Πελάτες - Συνεργασίες: 6