×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

LEOROOF CONSTRUCTIONS | Λευκωσία

4 Εργασίες | 5.0/5

Η εταιρία L.K Leoroof Constructions Ltd είναι εταιρία εγγεγραμμένη στο μητρώο εργολάβων Κύπρου .
Ασχολείται με την κατασκεύη κατοικιών ( ΞΥΛΙΝΩΝ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ή ΑΠΟ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ) .Συνεργάζεται με επαγγελματίες του τομέα κατασκεύης κατοικιών όπως Αρχιτέκτονες Μηχανικούς , Πολιτικούς Μηχανικούς , Μηχανολόγους Μηχανικούς και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς των οποίων οι μελέτες είναι απαραίτητες για την εξασφάλιση πολεοδομικής άδειας.Η συνεργασία μας αυτή μας δίνει την δυνατότητα για καλύτερες τιμές απο τους μελετητές τις οποίες δίδουμε στους πελάτες.
Η εταιρία μπορεί επίσης να εφαρμόσει τα σχέδια των δικών σας Μηχανικών με πλήρη επαγγελματισμό και σε πολύ καλές τιμές λαμβάνοντας υπόψη πάνω απο όλα την ποιότητα κατασκεύων.

Η εμπειρία μας στο τομέα κατασκεύων και συνεργασία μας με εξειδικευμένους υπεργολάβους όπως ηλεκτρολόγους , υδραυλικούς ,πελεκάνος ,μπογιατζιήδες κλπ μας δίνει την ευχαίρια να ασχολούμαστε και με επιτυχία στον τομέα των ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ προσφέροντας τις λύσεις που ο κάθε πελάτης χρειάζεται.
Οι πελάτες μας αποτελούν για εμάς την καλύτερη διαφήμιση και στοιχεία τους μπορούν να σας δοθούν για να μάθεται απο πρών πελάτες και φίλους για την ποιότητα ,την εξυπηρέτηση και τις τιμές μας.

Μπορείτε για κάθε ανάγκη σας να επικοινωνήσεται με το 7000 27 27 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Website: www.leoroof.com.cy
Facebook: www.facebook.com/LeoroofConstructions

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Δεν αναρτήθηκε καμία Εργασία ακόμη

Costas   Πολυ καλη δουλεια συμπληρωμενη στο χρονο της με την απαιτουμενη προσοχη απο ολους τους υπαλληλους και την καθημερινη επιβλεψη επικοινωνια του ιδιου του ιδιοκτητη

Αρχιτέκτονες Ε   Η Εταιρεία Leoroof LTD έχει ανταποκριθεί με επαγγελματισμό και μεγάλη συνέπεια στις υποχρεώσεις της και έχει παραδώσει με άρτια και υψηλής ποιότητας κατασκευή εντός του προβλεπόμενου χρόνου, η οποία πληρεί τις προδιαγραφές και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα μετά την έμπρακτη ολοκλήρωση των εργασιών. Η συνεργασία μας με τον διευθυντή ήταν άψογη και ο ίδιος εδειξε πνεύμα συνεργασίας και μεγάλης προθυμίας σε ότι του ζητήθηκε από πλευράς μας. Θεωρούμε ότι η εταιρεία LEOROOF LTD είναι μια αξιόπιστη και καταρτισμένη κατασκευαστική εταιρεία η οποία μπορεί να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις απαιτήσεις ενός έργου. Ως αρχιτέκτονες θα εμπιστεύομασταν τη κατασκευή των μελλοντικών μας Έργων στην εταιρεία αυτή και το ίδιο θα εισηγούμασταν σε οποιοδήποτε σκέφτεται συνεργασία μαζί τους.

Άριστος Α   Τις θερμές μου ευχαριστίες για τη συνεργασία μας και τη προσωπική συμβολή του καθενός σας στην αποπεράτωση των εργασιών στην οικία μου. Άριστη Εξυπηρέτηση, Επαγγελματισμός και Ανθρωπιά!

Rodothea Y   Σας ευχαριστώ για την άριστη και υψηλών προδιαγραφών εργασία που κάνατε. Επίσης για την τήρηση των όρων που αναφέρονται στην γραπτή μας συμφωνία και την παράδοση της εργασίας εντός των συμφωνηθέντων χρονικών ορίων. Επίσης σας ευχαριστώ για την γραπτή εγγύηση που καλύπτει τόσο την κατασκευή όσο και την υδατομόνωση. Ευχαριστούμε επίσης για τα κεραμίδια υψήλης αισθητικής και αντοχής που μας προμηθεύσατε. Σας εύχομαι κάθε επιτυχία στις εργασίες σας!

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 11/08/2017
Τελευταία Εργασία: 04/12/2014
Πελάτες - Συνεργασίες: 4