×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x

Vorka architects & civil engineers | Λευκωσία

36 Εργασίες | 5.0/5

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εκπόνηση ολοκληρωμένου πακέτου μελετών (Αρχιτεκτονικά, Στατικά, Ηλεκτρολογικά, Μηχανολογικά, Ενεργειακή Απόδοση) για έκδοση των σχετικών αδειών (Πολεοδομική και Άδεια Οικοδομής) κάθε τύπου κατασκευής (μπετόν, μεταλλικό, ξύλινο, αλουμίνιο, κ.α.) αλλά και κάθε είδους οικοδομής (κατοικίες, πολυκατοικίες, καταστήματα-γραφεία, διατηρητέα, εκκλησίες κ.α.), Επίβλεψη και Διαχείριση Έργων, Εσωτερικός Σχεδιασμός, Γενικές Σχεδιάσεις, Επιμετρήσεις, Στατική Αναβάθμιση, Ενεργειακή Αναβάθμιση, Ανακαινίσεις, Διαχωρισμούς, Εξασφάλιση Τελικής Έγκρισης κλπ
Βασισμένοι στην πείρα και την τεχνογνωσία μας μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στο έπακρο.
Διαθέτουμε τμήμα που ασχολείται αποκλειστικά με την ενεργειακή απόδοση κτιρίων και δεν μένουμε στην απλή και τυπική έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης, αλλά με τον σχεδιασμό και την επιλογή υλικών, συνδιάζουμε λύσεις και επιλογές που είναι κατασκευαστικά αξιόπιστες και ενεργειακά αποδοτικές, τόσο σε καινούριες οικοδομές όσο και σε υφιστάμενες. Το τμήμα μας αυτό ετοιμάζει και τις αιτήσεις για ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων οικοδομών οι οποίες χορηγούνται υπό προϋποθέσεις.
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.studioarch17.com ή τη σελίδα μας στο facebook www.facebook.com/studioarch17 για να πάρετε μια γεύση από τα έργα μας υπό μελέτη, υπό εκτέλεση αλλά και ολοκληρωμένες μας
δουλειές.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

  • Αρχιτεκτονικά
    #1 of 915
  • Εσωτερική Διακόσμηση
    #8 of 962
  • Ηλεκτρομηχανολογικές Μελέτες
    #4 of 585

Ανδρέας Σ   Αποτύπωση παλαιάς κατοικίας για άδεια κατεδάφισης.Εξαιρετικα γρήγορη διεκπεραίωση της εργασίας,άριστος γνώστης του αντικειμένου ανέλαβε πλήρως τη διαδικασία υποβολής άδειας κατεδάφισης.Συστηνεται ανεπιφύλακτα.
Vorka architects & civil engineers   Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε και χαιρόμαστε που ικανοποιήσαμε τις προσδοκίες σας!
Ψάχνω Αρχιτέκτονα για να μου κάνει απεικόνιση παλαιάς οικοδομής την οποία θέλω να κατεδαφισω. Απεικόνιση για άδεια κατεδάφισης.Η οικοδομή βρίσκεται στο χωριό Εργάτες επαρχία Λευκωσίας.

Ανατέθηκε σε:  My Special Event in Cyprus
Vorka architects & civil engineers   Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από τα παιδιά, κάθησαν με υπομονή 3 ώρες και για εκατοντάδες φωτογραφίες. Έκαναν το πάρτυ της βάφτισης μας πραγματικά ξεχωριστό. Ευχαριστούμε!
My Special Event in Cyprus   Σας ευχαριστούμε για τα ωραία σας λόγια. Χαρά μας που σας εξυπηρετήσαμε :-) Να σας ζήσουν τα κοριτσάκια !!!

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 23/11/2022
Τελευταία Εργασία: 30/06/2022
Πελάτες - Συνεργασίες: 26