×
×
Είσοδος×
Φαίνεται ότι υπάρχει λάθος όνομα χρήστη ή κωδικός.
Δοκιμάστε ξανά ή ακολουθήστε το σύνδεσμο εδώ για να αλλάξετε τον κωδικό σας.
Συνδέσου με ένα κλικ! :)
Ξέχασα τον κωδικό μου ? |
x
Irini  Καταπληκτικές Δουλειές!,Άλλα Γενικά

Irini | Λεμεσός

15 Εργασίες | 4.3/5

Διόρθωση/ Επιμέλεια/ Δακτυλογράφηση κειμένων, Βοήθεια για εργασίες/ παρουσιάσεις, Ελληνικά για ξένους, Βοήθεια για Excel & Powepoint tasks, Data Entry.

περισσότερα 
περισσότερα 

Οι Υπηρεσίες του Επαγγελματία

Ανατέθηκε σε:  Noir Et Blanc Photo Studio
Γεια σας Φωτογράφοι / Βιντεογράφοι της Κύπρου Ψάχνουμε για φωτογράφιση και κινηματογράφιση για τον γάμο μας. Ημερομηνία Γάμου: 30-08-2020 Σπίτι γαμπρού: Λάρνακα Σπίτι νύφης: Λεμεσός Εκκλησία: Λεμεσός Δεξίωση: Λεμεσός ή Χοιροκοιτία (πιθανότερο Λεμεσός) Δείπνο: Χοιροκοιτία Επιπλέον Φωτογράφιση: δεν ξέρουμε ακόμα :) 2 μονταρισμένα βίντεο: Εκτός από το αμοντάριστο υλικό, θα θέλαμε να δημιουργήσετε για μας ένα μονταρισμένο video 30 λεπτών που να περιλαμβάνει τις κυριότερες στιγμές του γάμου μας και ένα άλλο μικρό video 4-5 λεπτών για να το χρησιμοποιήσουμε στα socials μας. Για μας είναι σημαντική η ποιότητα και η δημιουργικότητα στις φωτογραφίες και το video. Η διακόσμηση του γάμου θα γίνει σε κλασικές γραμμές / λουλούδια και vintage τόνους. Αν η αισθητική σας ταιριάζει με τη δική μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα θέλαμε να λάβουμε το υλικό τόσο σε ψηφιακή όσο και σε έντυπη μορφή. Παρακαλώ για την έντυπη δώστε μας ξεχωριστά την προσφορά σας.

Ανατέθηκε σε:  AAron Lynn
Irini   Aaron is really exceptional in what he does. He was on time, working fast, however carefully, he handled all our furniture with care, and was kind and smiling. It was a real pleasure working with him, we are very happy and recommend him 100%.
AAron   Really good workıng for you guys. I hope you are both super happy in your new home. happy new year to you both
Ζητείται προσφορά για μεταφορά των πιο κάτω ειδών από σπίτι στη Λεμεσό σε σπίτι στη Λάρνακα. Το σπίτι στη Λεμεσό είναι ισόγειο, με 2 σκαλιά στην υποδοχή του, έχει ισόγειο και 1ο όροφο, ενώ το σπίτι στη Λάρνακα είναι επίσης ισόγειο με 4 σκαλιά στην υποδοχή του. Σημαντικό: η μετακόμιση πρέπει να γίνει οπωσδήποτε μεταξύ 27-29 Δεκεμβρίου, με προτίμηση στις 27, οπότε δώστε την προσφορά σας μόνο αν μπορείτε εκείνες τις μέρες. Ισόγειο 2 καναπέδες 12 πλαστικές καρέκλες κήπου 3 καρέκλες καθιστικού Τραπεζάκι τηλεόρασης Τηλεόραση Ορθογώνιο μπαούλο Microwave Πλυντήριο ρούχων 1ος όροφος Κρεβάτι 5 ποδών και στρώμα Κομοδίνο Ξύλινη σιφονιέρα Ράντζο (αναδιπλούμενο κρεβάτι) Γραφείο Καρέκλα γραφείου Ηλεκτρική σκούπα 2 βαλίτσες και διάφορες κούτες με βιβλία, μικροπράγματα και ρούχα Υπάρχουν κάποιες επιπρόσθετες εργασίες, παρακαλώ δηλώστε αν μπορείτε να μας βοηθήσετε με αυτές και ποιο θα είναι το επιπρόσθετο κόστος αν το κάνετε: 1. Το πλυντήριο ρούχων θα χρειαστεί αποσύνδεση και σύνδεση στο καινούριο σπίτι. 2. Το κρεβάτι πρέπει να αποσυναρμολογηθεί και να συναρμολογηθεί στο καινούριο σπίτι.

Επαγγελματίας Χρήστης
Τελευταία Σύνδεση: 28/12/2021
Τελευταία Εργασία: 25/04/2017
Πελάτες - Συνεργασίες: 2
Θέση Κατηγορία Εργασίες
#6 Συγγραφή & Διόρθωση 1
#253 Μεταφράσεις 0